Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
denisamada spune:
Buna dimineata!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 buna fetelor! banuiesc ca toate dormiti..am intrat sa citesc ce ati mai scris si sa va transmit date noi de la cursul de puericultura la care am fost azi cu sotul meu iubit! |
Leeloo, tu mergi la cursul de puericultura de la Filantropia? La el poti "sa te alaturi" si pe parcurs sau sunt "serii", intre anumite perioade? Adik ai idee daca e prea tarziu sa imi trimit omu' sa se scoleasca?
Denisa-Madalina
30+
cu Adela-MarisaAMR 10 saptamani
inapreda spune:
'Mneata fetele!
Cafeaua e gata! Am facut si fresh de portocale; vremea e suuuper naspa, asa ca...sper sa fiti multe pe forum sa ne tinem companie 
PS. Aseara am facut si eu gris cu lapte; a fost o idee minunata; cred ca am sa fac si azi ![]()
Gina
32+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
inapreda spune:
Am uitat sa schimb semnatura.
Tare imi doresc sa mai stea bebe macar pina la 36; mi-e cam frica de cind mi-a spus dr-ul ca am colul putin scurtat dar sa nu ma ingrijorez ca e normal "la virsta mea" 
De citeva zile obosesc tare numai daca merg pe jos si ma doare rau burta si spatele; am incercat sa stau mai mult in pat ieri; voi incerca si azi dar nu stiu cit rezist; medicamente nu mi-a dat, decit No spa. Pe de alta parte "in popor" se spune ca e bine sa faci miscare si plimbari pe jos ca sa poti naste mai usor...
Gina
33+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
Kea spune:
Leeloo, multumesc mult si eu! Ma bucur ca m-am lamurit cu pozitia sezut dupa ruperea apei, mai ales ca informatia vine din doua surse diferite (chiar tari diferite).
Eu tot socata am ramas cum vroia Galushca sa mai traga un pui de somn dupa ruperea apei.
Si eu am fost convinsa ca Galushcuta e cea din poza ce o vazusem ieri si ca au gresit ei data, dar cand colo, doua Ilene in aceeasi luna in...Luxembourg. Pupam Galushcuta frumoasa!
Maria, eu vreau sa te intreb daca ti-a prins vopseaua, ca stiu ca inainte de a te duce la spital vroiai sa te vopsesti. Eu stiam ca la multa lume nu prinde pe perioada sarcinii (si a menstruatiei). Nu te-a deranjat mirosul?
30+ 
alina.n spune:
Neata burticute
,
Va servesc si eu cu o cana de laptic
.
Leeloo 
multumim pt informatii (vad ca nu prea ai somn
)
Galushca am vazuto ple Ileana , tare frumusica e noua noastra ghiocica
, sa fie sanatoasa si papacioasa
Fetele eu azi nu prea am chef de nimic ...si sa pap mi-e lene..ce o fi cu atata lene in mine
31+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
mihaelacg spune:
neata burtici!
raportez o portie de plans din cauza emisiunii "prima zi"![]()
olishka, eu la filantropia nasc cu dr. varlas valentin.
pisik, nu fi necajita
si mie la penultima echo mi-a zis ca-i mai mica cu 6 zile, dar sa nu-mi fac pb, si era si mica, iar la ultima echo, isi revenise, si luase 750 gr in 3 sapt.
au ei ritmul lor de crestere, si fiecare bb creste in ritmul lui.
stai linistita.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
35+ 
mihaelacg spune:
fetele din bucuresti, help!!!!!
stiti cumva vreo gazda?
acum m=a sunat sotiorul si mi-a zis ca tipa la care tb sa stau in buc, nu ma poate tine, ca tocmai ce si-a bagat 2 fete in gazda
eu pe 2 la 37sapt merg la buc la control si nu vreau sa ma mai intorc, ca-i riscant, se apropie cat de cat si termenul si nici nu mai suport drumul lung.
faza e ca nu stiu cat pot sta in buc, e posibil sa nasc la 38, 39, 40 sapt. nu stiu, desi dr a zis ca nu prind termenul.
e si o perioada scurta, nu-i macar o luna, gasesc oare ceva de inchiriat?
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
35+ 
pisigri spune:
mihaela, noi am mai stat in bucuresti in apartamente inchiriate in regim hotelier. poti cauta pe net si sa negociezi pretul avind in vedere ca stai mai mult timp.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 deci...cum spuneam ![]() Nikoleta 20 38+ Mario Andrei Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!![]() poze la albumul DC http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1 |
Niko, tu nu te lua dupa mine! Eu nu vreau sa fac epidurala, am luat-o ca m-a batut doctorul la cap si ... sa fie acolo, in caz ca nu mai rezist si ma decid in timp util (dilatatie 4-5). Un anestezist care sa mi-o faca sigur se va gasi, nu am nicio indoiala.
Tu procedeaza asa cum te-a sfatuit doctorul tau, daca ti-a spus sa vorbesti din timp cu anestezistul, atunci asa sa faci!
Nu vreau sa te am pe constiinta!!!!

Cat despre anestezic, nu l-am cumparat, mie mi s-a spus doar de trusa, dar voi intreba la control.

35+ cu 
ADA1974 spune:
'Neata fetelor.
n-am mai semnat prezenta in ultimele zile, dar v-am citit periodic, si din pacate aflam vestile cu intarziere.
Galuscha, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa.
Idem pt. Plici Plici - ca nu mai stiu daca am apucat sa-i urez cele bune pt Robert.
Bun venit noilor burtici (care acum nu mai sunt noi - la cate mesaje au scris deja). M-am bucurat cand am vazut 2 gemene, ca mai creste nr. de ghiocele.
Muuulta sanatate fetelor cu probleme, si bb cat mai la termen.
Referitor la fetele care-si fac probleme cu ecografile: stati linistite, daca nasteti la termen e OK. De multe ori si un mm poate influenta f. mult greutatea sau alte estimari (sotul meu vinde ecografe si l-am intrebat daca poate sa-mi faca o ecografie sa-mi spuna cat a mai crescut bb-lina. Mi-a spus ca nu, ca nu e de profesie, si trebuie masurat f.f. exact, ca altfel poti avea rezultate gresite).
Niko, stai linistita, mai ales ca nasti natural, cand o vrea bb sa vina o sa vina, indiferent de estimarile tale si ale dr. Oricum, nu te grabi!
Si eu am sa ma duc la consult joi, sa vad cum o mai fi bb, colul, etc.
ada
33+ Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani