Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
Nikoleta20 spune:
fetelor,aveti idee de ce nu mai pot intra pe adresa de mail???nu mere
simina...ce mai faci?ma bucur ca nu ne-ai parasit,si inca mai ne bucuri cu prezenta

Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg olishka si tu tot la filantropia o sa nasti? http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl poze mitzica 34+ ![]() |
Da tot acolo...Tu cu ce doctor?

Olga
30+
David
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
Vecinica mea tot la HAIDUC este si naste in martie ca nu la Filantropia ci la Euroclinic Poze |
Eu sunt foarte multumita de el...Si imi da o stare asa de buna de fiecare data cand merg la el. Este un medic si un om de nota 10. Imi inspira atata incredere incat nici nu mi-este asa frica de nastere. Probabil si pt ca mai am 10 sapt
...sa ma vad cand se apropie momentul Olga
30+
David
Nikoleta20 spune:
sa dea DD a ramai asa optimista pana la final....e drept ca si atitudinea dr conteaza f mult...trebuie sa te faca sa ai incredere in el si sa poti pune cele mai ciudate intrebari...desi dr meu e destul de tanar...mi se pare cam prea cu "cartea-n fata"...vorbeste cu mine de zici ca citeste din carti...si eu ii pun de fapt intrebari simple la care imi poate raspunde cu DA sau NU
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
olishka spune:
Am fost sa ma dau cu cremuta mea cea de toate zilele antivergeturi. Nu stiu daca intr-adevar ajuta, dar eu nu pot sa dorm altfel. Este f buma pt psihicul meu...![]()
Nico si al meu e destul de tanar, dar nu am auzit decat lucruri bune despre el si m-am convins si eu ca este f ok. Pana si sotului ii face placere sa vina cu mine la consultatii si ii pune toate intrebarile ciudate, iar el ii explica totul f frumos (eu bineinteles ca ma amuz apoi pe seama sotului caci stiam sa-i raspund si eu la acele intrebari
)
Olga
30+
David
Nikoleta20 spune:
fetelor dragelor...m-am decis...renunt la epidurala...cand te mananca...te scarpini...si uneori bine faci...caci am vazut cum se monteaza epidurala magica aici:
http://www.youtube.com/watch?v=HvKBoGwkOzU
si nu mai vreau nici o epidurala...
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
poze la albumul DC
Leeloo21 spune:
buna fetelor! banuiesc ca toate dormiti..am intrat sa citesc ce ati mai scris si sa va transmit date noi de la cursul de puericultura la care am fost azi cu sotul meu iubit!
fetelor..
-o nastere la termen este cea intre 37-42 saptamani..dupa 42 se cere inducerea travaliului sau cezariana..
-cand eliminati dopul gelatinos trebuie sa va sunati medicul si sa mergeti la un control..nu este nevoie neaparat sa 'vi se rupa si apa' asta se poate intampla imediat sau chiar peste cateva zile..insa sa mergeti la un control imediat dupa eliminara dopului este neaparata
-cand vi se rupe apa..mergeti imediat la dr la control..pt k pot ajunge anumite infectii in uter..copilul este mai putin protejat..si vi se vor administra niste doctorii..
-dupa ce vi se rupe apa evitati sa stati in sezut pt ca se pot provoca,contractii..si pt protejarea copilului..mai ales daca este in pozitie 'cu caputul in jos' ..daca stati 'in fund' caputul care este mult mai jos decat inainte (avanseaza in col) poate face anumite edeme ..si astfel se poate umfla sau ceva de genul..si astfel nasteti mai greu..
-la prima nastere travaliul dureaza intre 8-12 ore..
-bebele se poate naste pe cale vaginala daca este cu caputul in jos sau cu funduletul in jos(nu stiu daca este cineva aici pe forum in acest caz) insa dr ne-a explicat ca nu este nicio problema
fetelor.la ora asta nu mai stiu..ne-a zis multe lucruri interesante..si recomand tuturor sa mearga la astfel de cursuri daca au posibilitate..e important si pt mamici dar si pt tatici..
galushca multumesc pt raspuns..sunt curioasa unde ai nascut maie xact in apa in ro? cu dr baiulescu cumva? stiu ca doar el asista la astfel de nasteri..la victoria..te rog sa ma corectzi daca nu..
si maine sigur revin cu mai multe informatii..si daca aveti ceva intrebari..poate va pot lamurii..am stat 3.5 ore acolo..si am avut si noi o groaza de intrebari
Cristina
cu bebe mic 35+ 
nasterea in apa
pozici dragute
silvia4 spune:
Se pare ca in dimineata asta sunt prima!
M-am trezit sa merg la baie pe la 6 si nu am mai putut adormi, asa ca m-am pus pe citit.
Galushca, am vazut-o pe Ilenuta ta cea mica si frumoasa! E o dulce!Sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa va aduca numai bucurii! Si eu tot asa intelesesem, ca ti-au dat drumul acasa...
Plici, asteptam si de la tine vesti si poze cu Robert! 
Pisik, nu te mai stresa! Se stie ca sunt saptamani in care bebeii iau mult in greutate si altele in care iau f putin! Plus ca ecografele au o marja destul de mare de eroare! Deci nu ai de unde sa stii exact cat a luat in greutate de la ultimul ecograf! Iar 50 de cm e foarte bine!
In legatura cu profesia, eu lucrez la Directia de asistenta sociala si protectia copilului, la Serviciul Proiecte. Asa ca nu stiu daca va pot fi prea mult de ajutor...
Cred ca fug sa ma bag iar in pat, ca vad ca m-a cam luat nasul..Am zis sa-l las pe sot sa doarma linistit si m-am dus in alta camera, dar parca tot mai bine e sub patura. 
Silvia
34+
Natalia (cred)