Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetele...
Galushca bine ai venit acasa cu fetita,iti doresc sa fie sanatoasa si papacioasa si bineinteles...necolicioasa,iar tie,felicitari pentru mica printesa.
Olga,si eu tot la Filantropia voi naste,ca am vazut ca intrebai cine mai naste acolo.
Fetelor,eu sunt putin cam socata,am primit azi setul pt epidurala,tot Braun este,dar ma cam infioara...are ditamai acul...daca nu are 10cm...inseamna ca nu are deloc...mai are o seringa maaare,un furtunas subtire,si o chestie rotunda,cred k are anestezicul in ea,si se mai vede ceva ca un carlig cu ceva galben in el....brrrrr....oare acul acesta este "un mic ac flexibil ce se introduce in coloana"??????daca da,o fac cadou...exista doritoare????

Nikoleta 20 38+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici!
GALUSKA BINE AI VENIT ACASA, SA CREASCA MARE ILEANA SI SA FIE SANATOASA!
Maria ma bucur ca nu ai facut balta!
Bun venit noilor burtici, bb sanatosi si la termen.
Maya ma bucur ca esti bine, chiar imi faceam griji.Nu te mai supara mai ezistam noi 10 zile.
Mititica bine ai revenit, fi cumintica sa stea bb cuminte inca un picut.
Noi nu am avut o zi prea buna.Am dat o fuga la spital pt ca piticului meu ii place sa ma bage in boala,nu reuseam la monitorizare sa pridem bataile inimii la frecventa buna si nici nu prea misca, dar dupa o juma dezi in spital a inceput sa zburde,problema e ca din cauza emotiilor cand m-au monittorizat ei am avut niste con tractii de erau gata sa ma interneze.pana la urma ne-am linistit si m-au lasat acasa pe semnatura, in plus am stat langa o doman care tocmai atunci nastea....va da-ti seama ce curaj am acum..
e micut,da are tot ce ii trebe, col scurt da inchis, inserat foarte jos, da mai sper totusi sa ajung la 37 de saptamani. se pare ca am si o hernie ombilicala pe care deocamdata o lasam in pace.in plus am slabit 2 kg.
cam atat , mai vrioam sa zic ceva da a uitat scuzati.
la toate si Doamne ajuta!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

Fetelor,eu sunt putin cam socata,am primit azi setul pt epidurala,tot Braun este,dar ma cam infioara...are ditamai acul...daca nu are 10cm...inseamna ca nu are deloc...mai are o seringa maaare,un furtunas subtire,si o chestie rotunda,cred k are anestezicul in ea,si se mai vede ceva ca un carlig cu ceva galben in el....brrrrr....oare acul acesta este "un mic ac flexibil ce se introduce in coloana"??????daca da,o fac cadou...exista doritoare????

Si pe mine m-a infiorat acul.... aceeasi trusa o am si eu

Brrrr....

Dar hai sa gandim ca rezistam fara!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Pisik sunt alaturi de tine..iti tin pumnii....te-as sfatui sa nu te mai stresezi ca ai sa vezi ca va fi bine.

36+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

se pare ca am si o hernie ombilicala pe care deocamdata o lasam in pace.in plus am slabit 2 kg.

Joanna, si eu am hernie ombilicala, dar mi s-a spus ca nu e grav, poate de la a 3-a sarcina incolo.

Cu slabitul...citisem pe un site din afara ca se poate intampla in ultimele saptamani de sarcina.

35+ cu

Mergi la inceput

deci...cum spuneam nici nu ii pomenesc medicului de ea...oricum,nu stiu daca pot sa ma decid pe moment...stiu ca dr.a zis ca tre' sa-l anunt din timp sa vb cu anestezistul...deh..

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

si...k am postat si am uitata sa intreb...Petra,deci anestezicu este lichidul acela galben,adica mai trebuie cumparat alta fiola?sau e suficient ala? intreb...pt orice eventualitate...

poze la albumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetele...
Galushca bine ai venit acasa cu fetita,iti doresc sa fie sanatoasa si papacioasa si bineinteles...necolicioasa,iar tie,felicitari pentru mica printesa.
Olga,si eu tot la Filantropia voi naste,ca am vazut ca intrebai cine mai naste acolo.

poze la albumul DC

Tu o sa nasti inaintea mea, asa ca o sa astept sa-mi poestesti mai multe cum e pe-acolo. Oricum m-am mai linistit caci am citit un subiect despre nasteri la Filantropia si vorbeau fetele numai de bine despre spital. Singura problema, din cate am inteles, este ca ii indoapa cu formula

Va pe toate si sa aveti o noapte cat mai linistita.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetele, multumesc pt sprijin

Joanna, se pare ca si eu am colul scurt si contractii gramada si avem aceeasi varsta de sarcina. Hai ca ne mai rugam noi de bebei vreo 2 sapt jumate sa mai stea in burtica, nu?

A, mai intreba cineva de masajul bebeilor, cica se face inainte de baita, ca sa nu culci copilul unsuros, ceea ce pare logic.

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Galushca, FELICITARI pentru minune; sa creasca mare si frumoasa si sa va bucure viata!

Plici, ma bucur ca te-ai intors acasa cu bebe Robert. Cred ca sinteti tare fericiti. Multi , asteptam vesti de la tine.

Olga, Clara bine ati venit; Vorba 'ceea: "mai bine mai tirziu decit niciodata".

Sanatate si printesei mele preferate: Luana!

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput