Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna seara burtici!

GALUSHCA FELICITARI PENTRU BEBE ILEANA. SA VA AJUTE DUMNEZEU SA VA BUCURATI DE EA SI SA FIE SANATOASA.

Cred ca este vorba de o alta ILEANAacolo pe site, fiindca intradevar nu corespunde data. Cea mai in masura sa ne lamureasca este GLUSHCA
Inca o data felicitari!!!!!!!!!!!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna seara burtici!

Am venit si noi de la doctor....deci...col lung si perfect inchis...si ca dupa parerea ei in urmatoarele 10 zile tre sa stau calma pt ce bebelina va sta sigur la caldurica..bineanteles ca se pot intampla situatii neprevazute. Asa ca m-am linistit. Analizele bune toate...nu retin apa, nu prezint edeme, mi-a dat sa iau osteocare si fier cate una pe zi. De altfel a mai spus ca o sa nastem natural fara nici un fel de discutii. M-a programat pe 26 pt un nou control.
Ce bine ca pot sta linistita

36+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

a si mai e una da vad ca nu e pe stoc:

http://74.125.77.132/search?q=cache:Y7rvxgjpWiAJ:reclama/detalii.php%3Fcod%3DBO07+Lanolina+de+la+Bioclin&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

31+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

la mine nu se deschide sitetul si nici celalalt. poti da o alta adresa. Eu deja folosesc Garmastan, preventiv, si ma intereseaza daca e ceva de interesat.

http ://74.125.77.132/search?q=cache:Y7rvxgjpWiAJ:reclama/detalii.php%3Fcod%3DBO07+Lanolina+de+la+Bioclin&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

vezi linkul asta ,scoate spatiul dupa http.

31+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara fetele!

Plici, bine ai revenit acasa! Te asteptam cu poze cu bebeeeeee!

Galusca, bine ai revenit si tu, bine ca a fost totul ok pana la urma

Maya, ma bucur ca ti-ai revenit, ce doctor tampit. Stai cumintica, ca sigur sta si bebelina la fel

Mititica, bine ai venit acasa si sedere pana la termen . Am constantat vazandu-ti pozele de la nunta ca ne-am casatorit in aeeasi zi, acelasi an

Cate ceva despre ce intrebari s-au pus pe aici:
- noua ne-a zis la cursul de nastere si conduita la nastere ca in drum spre spital sa nu stam in fund pe scaun, sa stam culcate pe o parte
- eu am avut mereu tensiunea mica, in sarcina cel mai mult 12 cu 6, dar duminica trecuta la spital am avut-o 16. Apoi am monitorizat-o la cateva zile si a revenit la 12 cu 6, 11 cu 6 sau cu 7, deci tind sa cred ca a fost o intamplare
- edemele in sarcina sunt normale, atata timp cat nu sunt exagerate. Eu azi am fost controlata si de o asistenta de la CMU si a zis ca sunt normale, nu sunt de ingrijorat

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si controale!
Eu azi am fost la eco si rau am facut. Am obtinut programare oarecum de urgenta la o doctorita la care nu am mai fost pana acum la Centru Medical Unirea si mai rau m-a speriat. In primul rand, se vedea ca e nesigura pe ea si ca se holba in aparatul ala ca curca in lemne (asta a observat si mami din prima, ca a fost cu mine). Apoi ne-a zis asa: ca bebe e mai mica cu 1 sapt si cateva zile, dupa ce pana acuma ea era mereu cu cateva zile mai mare decat data dupa ultima menstruatie. Acum avea 2,485, dupa ce la 32 sapt avea 2,200, mi se pare ca a luat f putin . Apoi a zis ca e scunda, "umflata la burta", adica grasuta banuiesc, dar scunda si cand am intrebat-o ce inseamna scunda mi-a zis ca probabil o sa aiba maxim 50 cm, ceea ce mie nu mi se pare deloc o problema. Dar nu a putut sa imi spuna cat are de e "scunda" . in fine....mi-a mai zis ca am colul f scurt, de 24 mm; asta pot sa o cred, la ce contractii am avut si am, dar chiar asa scurt, ma indoiesc avand in vedere ca la 32 sapt la Iosup avea 45mm. Mi-a zis ca de ce nu iau si altceva de decat no-spa, ca sa iau ceva mai puternic, de parca e dupa mine. Am intrebat-o eu cum e cordonul, a bajbait pe acolo pt ca in final sa imi spuna ca e in jurul gatului; ma intreaba pe urma "asa era?", eu i-am zis ca nu, la care ea zice "e, da, e larga circulara, dar este" . La final o intreba pe asistenta daca mai trebuie sa ii spuna ceva...aiurea rau . Dar a reusit sa ma sperie un pic. L-am sunat pe doctor, i-am zis de col si de circulara ca nu avea sens sa ii insir ecografia prin telefon si mi-a zis ca daca colul e inchis e ok, iar de restul sa ma duc maine la spital sa vorbim.
Acuma m-am linistit si ma gandesc ca e ok, chiar si daca ar fi mai micuta, Dumnezeu e cu noi si o sa ne ajute, nu cred ca puteau gresi atatea ecografii pana acum, mai ales ca trei le-am facut la Iosup si daca era sa fie ceva in neregula se vedea pana acum...

Of, mai fetelor, tineti-ne si voi pumnii maine ca mergem la doctor, ne suie si pe masa si sper sa am vesti mai bune.

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Petra, cred ca e vorba de mesajul meu.
Nu m-am exprimat prea clar. Voiam sa zic ca sub 90 sa fie tensiunea diastolica (cea mica). Imi inchipui ca la tine tensiunea sistolica e 110 ceea ce e super! Nu?

Manu 32+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Manu.... habar nu am, tensiunea nu mi-am luat-o la cabinet, ci tata-socrul are o trusa simpatica.... si ne-o ia la toti cand mergem in vizita.... Am retinut 110 si atat

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

pisik, 2,5 kg mi se pare ok. cu circulara, daca este si e larga...se poate desface.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

iti tin pumnii Pisik si nu iti face griji pt o incompetenta. sa nu te astepti sa o faca medicul tau cu ou si otet pt ca lup pe lup nu se musca dar vei vedea ca te va linisti

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Iar tensiunea mea este 110... am citit adineauri intr-un mesaj ca normal ar fi 90

Normal este SUB 90mmHg, dar presiunea diastolica (minima). Presupun ca tu ai 110 presiunea sistolica (maxima), ceea ce este foarte bine.

Edit: pana am postat eu, s-a mai raspuns de 2 ori...

Denisa-Madalina 30+ cu Adela-Marisa
AMR 10 saptamani

Multumesc oricum, esti draguta!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

referitor la calificare, eu sunt inginer in protectia mediului si in afara de cercetarea, dorinta si speranta unui viitor mai putin poluat pt bebeii nostri, nu prea vad cu ce pot ajuta

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Chatonel oficialmente nasterea e gratis. Ideea e ca oricum cotizezi inainte, fiindca majoritatea doctorilor te cheama la cabinetul lor privat, nu la spital; pe de o parte e mai civilizat asa in sensul ca stii de la inceput ce si cat ai de plata, pe de alta e un pic nedrept, ca din salariu oricum iti e oprita cotizatia pt asigurarea medicala. Cat despre nastere... eu stiu si fete care nu au cotizat si au fost bine tratate, chiar si de asistente, dar asta tine de noroc, sa dai peste un om cu suflet si sa-l prinzi si cat de cat odihnit.
Din pacate... asta avem, cu asta defilam!

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

da, Monica, dar tine de noroc, dupa cum zici... daca nu ai noroc, ai sfeclit-o si dupa cum stim, la omul sarac nici boii nu trag, de un sa mai dea si peste noroc cu carul?
In fine, asta e, vb ta!

Fille du Sud 34 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput