Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Iar tensiunea mea este 110... am citit adineauri intr-un mesaj ca normal ar fi 90

Normal este SUB 90mmHg, dar presiunea diastolica (minima). Presupun ca tu ai 110 presiunea sistolica (maxima), ceea ce este foarte bine.

Edit: pana am postat eu, s-a mai raspuns de 2 ori...

Denisa-Madalina 30+ cu Adela-Marisa
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Salutare gagici cu burtici si bebi,

Multumim frumos pentru felicitari :)
Suntem bine, mancacioase foc.

Daca poate o fata sa completeze (sarumana frumos!!): pe bebita o cheama Ileana, a avut scorul 10 (si la nastere, si la 5 min, si la 10 min) si s-a nascut pe 15 feb.

Poze cu bebita mi-au spus ca o sa puna pe siteul clinicii in seara asta www.cbk.lu. Pozele cu bebii sunt chiar pe prima pagina.

Ileana e o dulceata de fetita, tocmai i-am vazut poza.
Acomodare usoara va dorim, laptic cat ii trebe si colici zero :)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Galushka nu-mi vine sa cred ce repede ti-au dat drumul acasa!! Asa da!! Felicitari pentru notele de 10 si bebe papacios.

Fetelor in Ro cat se sta in spital la o nastere normala?

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Maya, nu te mai necaji! Stai linistita, BB simte toate starile emotionale si nu e bine sa il influentezi negativ!

Fetelor, nici nu vreau sa ma gindesc la saracele mamici care nu au de unde da "dreptul" la vajitoarele de asistente!! trebuie sa fie oribil sa te ia la tri pazeste si sa nici nu poti riposta, stiind ca tot de ea dai si mai incolo si-ti poate face alte mizerii

Pisiko, io am fost la control luni, avem tensiunea marita la 14 cu 7, m-am si mirat, insa ginecoloaga nu s-a mirat. Miinile le am mai umflate si de ieri am scos inelul si verigheta, desi le mai pot aluneca, imi e din ce in ce mai dificil, asa c-am zis ca stau mai bine fara. Nu mi-a dat nik de facut in plus la analize, tot singe si urina am pt luna ce vine. In schimb vineri tre sa merg la anestezist, asa e aici, se face dosar chiar daca nu serveste la nimic, insa daca se ivesc probleme, au toate datele pe computer.

Fille du Sud 34 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

FELICITARI GALUSHCA pentru bebelusa ta,e asa de frumoasa,sa va traiasca.

Fetelor,ma confrunt cu o urticarie oribila pe tot corpul,ma scarpin mai tare noaptea.
Azi am fost la control si mi s-a luat sange pt. verificare bilurubiei si albuminei,se pare ca sunt suspecta de Sindromul Hellp.
Ati auzit despre acest sindrom? maine imi va da rezultatele l sange ,dar pana maine inca e azi iar eu sunt ca o oala cocotte minute.

Bebelina mea cantareste 2800gr si este forte lunga,se pare ca tot cezariana voi face.

Sophia 2ani 06.09.06
+32
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Galuska, am vazut fetita mica dulce si frumoasa ! :) Ce misto ca pun poze pe siteul clinicii!
Sa fiti senine si de-acum incolo, asa cum ne-ati invatat

Fille du Sud 34 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Am intrat sa vad fetita mica la Galusca, numai ca imi arata o Ileana din 03.02.2009????
Am introdus numele Ileana si data 15/02/2009 http://www.cbk.lu./#

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu vad ca cea mai recenta foto o poza a unei fetitze cu funditza, nascuta pe 11.02....unde ati gasit-o voi pe ileana??

multumesc pentru raspunsuri; inteleg deci ca nu e cazul sa ma panichez inca...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Kea

olishka, eu am simtit cam cu vreo 2-3 saptamani in urma ce simti tu. Abia ma ridicam, aveam impresia ca-mi pica. Acum parca s-a urcat in sus, abia suport sutienul sau bustiera, am senzatia ca nu mai am aer, dar nici la ele nu pot renunta. Eu am sanii mici in mod normal, dar acum simt ca-i pierd daca nu folosesc mijloace de sustinere.

30+

Culmea este ca astazi, dupa ce m-am plans, a urcat bebe si ma loveste sus. Dar nici asa nu-i bine...ma doare in jurul coastelor ingrozitor...am senzatia ca mi se desface cutia toracica

Olga 30+ David

fetelor, nu disperati, dupa ce se intoarce bebe (sapt 32-33-34) incepe sa se lase burtica si atunci veti respira usor.

eu am trecut prin ce treceti voi acum abia in sapt 32 si apoi in sapt 33 deja bebi s-a intors.

fiti optimiste! (urmeaza lasatul in jos si presiunea pe vezica )

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Chatonel oficialmente nasterea e gratis. Ideea e ca oricum cotizezi inainte, fiindca majoritatea doctorilor te cheama la cabinetul lor privat, nu la spital; pe de o parte e mai civilizat asa in sensul ca stii de la inceput ce si cat ai de plata, pe de alta e un pic nedrept, ca din salariu oricum iti e oprita cotizatia pt asigurarea medicala. Cat despre nastere... eu stiu si fete care nu au cotizat si au fost bine tratate, chiar si de asistente, dar asta tine de noroc, sa dai peste un om cu suflet si sa-l prinzi si cat de cat odihnit.
Din pacate... asta avem, cu asta defilam!

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput