Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Nikoleta20 spune:
sa speram ca nu va fii nevoie sa apelam la serviciile de "indopare cu formula"
...totusi,as vrea sa nu il invete cu bibe...
...om trai si om vedea...am vazut ca si tu esti o mamik tanara...mai mare dcat mine ce e drept...cu 1 an
...poate ne intalnim pe l maternitate vreodata
...prin ce zona a buc stai?
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Galushca spune:
Hello din nou,
Se pare ca n-au aparut inca pozele pe site... mie fotografa mi-a zis ca le pune in seara asta, dar cum ultimele sunt de pe 11... ma mai uit eu si dau de stire daca apare vreo poza.
Ce-mi placu azi la nenii astia (apropo, sunt tot la maternitate, scuze daca am zis altfel )
- a venit o tanti kinetoterapeuta care mi-a povestit pe lung ce nu am voie sa fac in timpul lauziei. In afara de sex ![]()
Adica sa nu car mai mult de 5 kg, sa nu ma reapuc de sport decat ce ma-nvata ele, sa fac exercitii de reeducare a musculaturii abdominale - pe care le incepem maine etc.
Va pup ca maraie puiul
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocufan iti tin pumnii Pisik si nu iti face griji pt o incompetenta. sa nu te astepti sa o faca medicul tau cu ou si otet pt ca lup pe lup nu se musca dar vei vedea ca te va linisti |
Hihihi!
P.S. Nu-mi place mazarea, dar friganelele - da.
Denisa-Madalina
30+
cu Adela-MarisaAMR 10 saptamani
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Galushca Hello din nou, Se pare ca n-au aparut inca pozele pe site... mie fotografa mi-a zis ca le pune in seara asta, dar cum ultimele sunt de pe 11... ma mai uit eu si dau de stire daca apare vreo poza. Ce-mi placu azi la nenii astia (apropo, sunt tot la maternitate, scuze daca am zis altfel ) - a venit o tanti kinetoterapeuta care mi-a povestit pe lung ce nu am voie sa fac in timpul lauziei. In afara de sex Adica sa nu car mai mult de 5 kg, sa nu ma reapuc de sport decat ce ma-nvata ele, sa fac exercitii de reeducare a musculaturii abdominale - pe care le incepem maine etc. Va pup ca maraie puiul |
Ah eu am zis ca-s zapacitisi n-au pus bine datele la copilashi. Nu ma gandeam c-or fi 2 Ilene in Lux la asa distanta scurta in timp

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
novus spune:
Am venit si noi se la control si raportam : 2.930 kg adica in 2 saptamani a luat doar 100 g, o fi normal ???
colul deocamdata inchis, cordonul la fel in jurul gatului deci mergem pe cezariana, probabil saptamana viitoare 
joi sau vineri daca nu are alte idei bebelina !!!
37+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
florinela79 spune:
Eu azi am fost la eco si rau am facut
. Am obtinut programare oarecum de urgenta la o doctorita la care nu am mai fost pana acum la Centru Medical Unirea si mai rau m-a speriat. In primul rand, se vedea ca e nesigura pe ea si ca se holba in aparatul ala ca curca in lemne (asta a observat si mami din prima, ca a fost cu mine). Apoi ne-a zis asa: ca bebe e mai mica cu 1 sapt si cateva zile, dupa ce pana acuma ea era mereu cu cateva zile mai mare decat data dupa ultima menstruatie. Acum avea 2,485, dupa ce la 32 sapt avea 2,200, mi se pare ca a luat f putin
. Apoi a zis ca e scunda, "umflata la burta", adica grasuta banuiesc, dar scunda si cand am intrebat-o ce inseamna scunda mi-a zis ca probabil o sa aiba maxim 50 cm, ceea ce mie nu mi se pare deloc o problema. Dar nu a putut sa imi spuna cat are de e "scunda"
. in fine....mi-a mai zis ca am colul f scurt, de 24 mm; asta pot sa o cred, la ce contractii am avut si am, dar chiar asa scurt, ma indoiesc avand in vedere ca la 32 sapt la Iosup avea 45mm. Mi-a zis ca de ce nu iau si altceva de decat no-spa, ca sa iau ceva mai puternic, de parca e dupa mine. Am intrebat-o eu cum e cordonul, a bajbait pe acolo pt ca in final sa imi spuna ca e in jurul gatului; ma intreaba pe urma "asa era?", eu i-am zis ca nu, la care ea zice "e, da, e larga circulara, dar este"
. La final o intreba pe asistenta daca mai trebuie sa ii spuna ceva...aiurea rau
. Dar a reusit sa ma sperie un pic. L-am sunat pe doctor, i-am zis de col si de circulara ca nu avea sens sa ii insir ecografia prin telefon si mi-a zis ca daca colul e inchis e ok, iar de restul sa ma duc maine la spital sa vorbim.
Acuma m-am linistit si ma gandesc ca e ok, chiar si daca ar fi mai micuta, Dumnezeu e cu noi si o sa ne ajute, nu cred ca puteau gresi atatea ecografii pana acum, mai ales ca trei le-am facut la Iosup si daca era sa fie ceva in neregula se vedea pana acum...
Of, mai fetelor, tineti-ne si voi pumnii maine ca mergem la doctor, ne suie si pe masa si sper sa am vesti mai bune.
35+
Ana Bianca
[/quote]
Pai din cate spui totul este ok, de ce esti suparata?
.....ca e fetita de 50
...greutatea e ok.
sa stii ca si la mine s-a balbait la ultima eco., desi pana acum a fost super ok doctora.
Mi-a zis ca pe masura ce creste se vede mai greu, plus ca la lungime nu are cum sa-l mai masore (la mine a adunat pe portiuni, adica capsor+...= 51 cm, cu aproximatie a zis ea), cat despre burtica mie mi-a zis..."nu are nimic in stomac, nu a mancat azi?, adica nu a inghitit lichid deloc?!"...adica ea vorbea ea raspundea, pai ce stiam eu ce face el in burta. De cordon am intrebat tot eu.....zice, "ne uitam imediat...nu e bine"...sunt foarte concentrate pe masuratori nu stiu...ti-am zis, fetisoara a zis ca nu se vede din cauza peretelui abdominal. Dupa care a masurat si-mi zicea de DPN = 1 aprile....zic nu are cum, a mai masurat odata..a nu 24 martie...asa da.
Si mie mi s-a parut pierduta in spatiu....cand mi-a zis ca are 1943 greutatea...asta ca am intrebat...altfel cred ca uita
.
Cred ca nu mai masoara bine pe masura ce creste?, sau eu sunt prea grasa...oricum decaum cu Dumnezeu inainte.
Florinela
florinela79 spune:
In ce hal am putut sa scriu...sper ca ai inteles....scuze, incerc sa incalzesc si ceva papa pt. sotul meu cel intarzaiat.
35+
Florinela
olishka spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 sa speram ca nu va fii nevoie sa apelam la serviciile de "indopare cu formula" ...om trai si om vedea...am vazut ca si tu esti o mamik tanara...mai mare dcat mine ce e drept...cu 1 an![]() Nikoleta 20 38+ Mario Andrei Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!![]() poze la albumul DC http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1 |
Da asa e, si eu voi fi mami tanara, dar am ceva experienta cu bebeii asa ca nu sunt speriata. Surioara mea are 6 ani si am contribuit mult la cresterea ei.
Noi deocamdata stam in Panduri, dar speram sa ne terminam casuta anul acesta. Ar fi interesant sa ne intalnim pe la maternitate, oricum acum stiu cum arati

Noi vrem zilele acestea sa mergem sa vedem maternitatea, adica unde este situata, ca sa stie tati unde sa ne aduca si sa nu o cautam pe ultima suta de metri, ca sa nu nastem prin masina

Olga
30+
David
Nikoleta20 spune:
bai nene,dr astia chiar au luat-o razna????
eu am zis k oi fii eu defecta(ceea ce nu se exclude total),dar si la mine dr a fost cam
...dupa ce mi-a reprogramat "marea zi" pe 16martie...asta in conditiile in care dupa UM ar fii 27feb...iar bb are decat 2600gr???a luat numai 600gr in o luna????eu manank destul de mult si cred ca si destul de sanatos...oare nu asimileaza cum trebuie?dr a zis k e bine?dar cum oare sa fie bine?600gr in o luna???

nu mai stiu ce sa zic....
si acum o intrebare pt fetele care au facut epidurala....acul ala mare il baga in coloana si il lasa acolo???am incercat sa gasesc tot felul de info...dar m-am plictisit si nu mai am rabdare...in speranta ca imi rasp cineva...

Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1