Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 9
kay spune:
va
, am plecat ! mi-am utilizat organu din dotare la max ca sa nu duca lipsa pana ma intorc
!!!
va las aci in grija Coanei Closca, eu ma bag in dus si am fugit la haeroport
mare de tot !!!
ne auzim de la Muenchen, ca pana la urma iau monstru cu mine, n-am ce face, am multe mailuri de trimis/raspuns, am treaba multa, multa ![]()
gata, v-am POOPAT ![]()
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
MB da ci matinala esti tu...si in varf de pat shazi cocotzata...brava tie.
din asta vrei? ia de acilea ca e moka azi...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
MadameBovary spune:
Delphi, cum m-ai ghicit tu pe mine, exact d-asta
vreau sa beau. Sigur face bine, mai ales ca am baut niste lapte cu miere mai devreme
. E o zi frumoasa azi... ma simt bine!!
A inceput bine inca de dimineata... sigur o sa se continue misto, i can feel it!

Dodo-pui spune:
da iubitelor nu ma lasa BB2 sa dorm si am avut drum si la CT.
Acum ne-am reintors si se "vede" batranetea pe mine
.Revin dupa ce ma odihnesc putin....sper
Oana spor la bagaje si va asteptam cu drag inapoi cu tot ce v-ati pus in gand realizat
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
un tranchilizant puternic nu aveti??? ca nu mai pot de durere.
ma doare atat de tare incat imi vine sa 
fac si eu un anunt la voi: blonda de mine a pierdut uratii pe drum. cine ii gaseste sa mi-ii trimita ca m-am saturat sa ii tot astept. ofer recompensa.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
rhoneea spune:
Ness cu lapte n-are nimeni?
Cadano
drum bun si succes
Dodo hai ca numai e mult si vine bebe.Io pariez pe 10$ ca-i tot baiet
.Hai care se baga la pariu?![]()
Delia o zi buna la fel cum a inceput dimineata
.Ai terminat cremele??![]()
Delphinas un tylenol ceva???
Kari mi s-a pus pata asa pe tine...nush de ce 

Restu
si cate o
P:s Umflatel cum e Mihaitza??
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld hallo ![]() ![]() multa de la mine, pentru toate stilatele!Kay, succes la "nemti"! si spor la bagaje... ![]() misho, pleci in delegatii? nu-ti mai place regimul de acasa? macar sa te trimita undeva , la mare, la soare, la.....ca asa la munca....devo, vio, koky, dodo, Tanza,(nebunica esti mama!), sorana, si daca am uitat pe cineva, sa aveti o zi plina de reusite! umflatelule dulce, nu te-am uitat, pentru tine am ceva special: "ASTAZI MI SE VOR INTAMPLA NUMAI LUCRURI BUNE!!!" si pe gabita, o imbratosez cu drag. sanatate! so, uitasi sa va spun, am dormit asa bine de grija pertolului! ca m-am gandit la ala nemtesc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru toate stilatele.************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
kari,multumesc ca te gandesti la mine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Sunt atat de comoda ca stau in varful patului si va scriu; de-abia am facut ochi (d-aia buni, nu d-aia in burta Maine tre sa ma duc sa iau rezultatul de la analize ... si sa tratez si barbatul . De la el a inceput, ar fi BINE sa se cam termine la el acum, ca n-am de gand sa ma tratez toata viata ca e el ... cu pantalonii in vine numai cand nu trebuie!!Astazi dau iama in sifoniere si vad ce gasesc bun de bazar, sper sa strang cateva lucrusoare! ![]() Delphi, eu intrebam de Gabi si de tatal ei; of, o fi zambit ea, dar ce-i in sufletul ei... oricum, macar sa stie ca noi suntem alaturi de ea!! ![]() la stilate si BUNA DIMINEATA!! Cu (a se citi "cantec") inainte!!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
ce analize?da'ce-ati patit mama?orice ar fi,sa treaca repede!

si mai da si la altii din optimismul tau!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Ness cu lapte n-are nimeni? Cadano drum bun si succes Dodo hai ca numai e mult si vine bebe.Io pariez pe 10$ ca-i tot baiet Delia o zi buna la fel cum a inceput dimineata Delphinas un tylenol ceva??? ![]() Kari mi s-a pus pata asa pe tine...nush de ce ![]() ![]() ![]() ![]() Restu si cate o P:s Umflatel cum e Mihaitza?? ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! |
irina,mihaitza este bine,din zi i zi mai nazdravan...acum a papat si ne pregatim de somnic,de la ora 4 avem iar terapie...si tre'sa fie fresh..

dodo,da'matinala ai fost mama azi...
kay,drum bun si sa va intoarceti bine!cu rezultate bune!

va pup pe toate,si ne mai auzim dupa amiaza!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
MadameBovary spune:
Patiram d-alea nepatite
... vedem maine ce zice la fisa si in functie de asta vedem cu ce pastile, creme si alte alea ne indopam
. Poate de data asta chiar scapam!!
In ceea ce priveste optimismu' meu... e mare!! Zau ca-i mare! Taman ce realizam zilele trecute ca m-am schimbat mult fatza de anul trecut cand, daca ma palea vreo depresie, ma afundam in ea cate o saptamana si evident ca toate imi mergeau prost pe toate planurile ca urmare a acestei gandiri deficitare
. Acum ma smiorcai cateva ore, cel mult o zi si apoi primesc eu in caputul meu asta mic si destept o confirmare cum ca va fi bine si ca n-are rost sa ma amarasc prea tare si prea mult timp. Chiar cred in efectele benefice si palpabile ale gandirii pozitive!! 
asa ca va dau si voua, cum sa nu, sa nu puteti duce!!! 
Delphi, da-i cu sex ca trece si mama ei de durere!! ![]()
Irina, am terminat cu cremele...acum trec la pastile
.. e un cerc vicios cu durerile astea post-sex
.
va tzuc mult si ma duc sa pap ceva.
p.s. Mihaela, am inceput sa strang chestii for the bazar! Pana acum am 2 parfumuri si o lumanare
Dupa ce mananc dau iama in geamantanele cu haine!! 

. De la el a inceput, ar fi BINE sa se cam termine la el acum, ca n-am de gand sa ma tratez toata viata ca e el ... cu pantalonii in vine numai cand nu trebuie!!
oricum, macar sa stie ca noi suntem alaturi de ea!!
(a se citi "cantec") inainte!!