Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

MB
tu razi cumva de mine si eu nu-mi dau seama????
daca mi-l imprumuti pe parteneru tau s-ar putea sa nu ma mai doara capatzana. al meu e covalescent....si mai are lehuzie 3 saptamani. si nici dupa astea 3 nu stiu daca o sa fie in stare de ceva asa ca tot cu de-mprumut ramane sa caut.
ANUNT: CAUT BARBAT CARE SA-MI ALINE DUREREA DE CAP.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

MB
tu razi cumva de mine si eu nu-mi dau seama????
daca mi-l imprumuti pe parteneru tau s-ar putea sa nu ma mai doara capatzana. al meu e covalescent....si mai are lehuzie 3 saptamani. si nici dupa astea 3 nu stiu daca o sa fie in stare de ceva asa ca tot cu de-mprumut ramane sa caut.
ANUNT: CAUT BARBAT CARE SA-MI ALINE DUREREA DE CAP.

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

mei, tu vrei sa se faca coada la usa ta? ha? baga un somn acolo, de voie, ca sa treaca cele dureri!

Tanzo, da ce patisi mama? io cand tre sa fac analize ma trec toate gandurile, alea rosii, verzi si albastrui! si jur ca nu mai calc pe la medic alta data, da uit si-mi calc juramantul...

rohneea, e verde pata? sau albastra? ca sa stiu s-o vopsesc data viitoare!

Kay, cand io-ti spuneam ca boala "calculatoristica" n-are leac... io si cand sunt pe autoband si ma opresc, ma uit pe net, ma si loghez cateodata....la mine e ireversibil!

umflatelule, sper ca ai avut o zi buna.

devo, mama, io nu muncesc, io trantoresc. deocamdata, cheltui bani....nu aiurea, cu folos. invat, fac niste cursuri timp de un an.

so, stilatelor, parfumatelor, ati votat pentru petrol?

gabito, te pup dulce!

si pe restul fetelor,

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

kari las` sa se faca sa am de unde alege.
sa va spun si eu un banc
Mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator.
-Ce faci? o intreaba mama.
-Mama, am 35 de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acu incolo, asta va fi sotu meu.
A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate,intra si primeste aceeasi explicatie. A treia zi,intorcandu-se acasa sotia, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratoru in cealalta. Socata, il intreaba:
-Barbate, ai innebunit? Ce faci?
La care sotul raspunde:
-Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerele meu

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hello,
Tanto,f bine faci ca gandesti pozitiv....si io fac la fel!
si daca plangi si daca te superi tot aia e asa ca mai bine facem pe dos
Irina,uite iti dau eu un ness cu lapte mai la pranz dar acum am citit
dev la noi e soare,nu stiu daca e si cald(cred ca nu ) iti mai trimit vreo 2-3 raze?!
delphinas,pai tu asa faci?
iti schimbi barabatu' cu altu'?!
umflatel
dod am pus si pe Bodo

pi toate

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ia, mai luati si de la mine sa va radeti:

Suna la usa. Tipul deschide usa. La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu o coasa mica in mana si parpalac negru.
- Vai, Doamne, vaaaai!
- Stai lejer, am venit dupa hamster!

---------------------------------------

http://www.220.ro/wFij0vbD5o/O-Alta-Proasta-La-Webcam.html

Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi. Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gatutzul. Baiatul: Pot sa te pup, draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu, puisor, multzumesc. La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul. Baiatul: Pot sa te pup draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu ma mai doare, puisor. La Brasov, badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: Auzi domnule, da' la hemoroizi nu te pricepi?

Un sofer ajunge cu masina pe malul unui riu si-l
intreaba pe un politist care pescuia, daca-i adinca apa. Acesta-i raspunde ca nu este. Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:
- Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec!
- Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pina la piept !

O femeie cauta o carte in bibloteca.
Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani" ?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce ?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca !

Si Delphi, NU, NU , nu imi bat joc de tine ... daca nu te rezolva barbatu' de dureri, rezolva-te singura

Mergi la inceput

violeta nu schimb barbatu...caut altu care sa-mi aline durerea...sa faca masaj, sa mai nu stiu ce, sa mai nu stiu cum...din astea asa...tot a meu e mai bun. altu nu stiu daca m-ar suporta macar cat ma suporta al meu.
MB super bancu cu hemoroizii...
azi Coana Mare s-a tras cu masina cu barbatu meu...zice-ti si voi...frimos asa?? (glumesc) pt Coana Mare fac orice si la orice zi din ora si din noapte.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Si Delphi, NU, NU , nu imi bat joc de tine ... daca nu te rezolva barbatu' de dureri, rezolva-te singura

N-auzi bre ca soatza ei fuse la "cutit"??N-are cum....

Vio io te-astept in bucatarie la nes cu lapte si-o tzigare

Kari

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Kari, bravo tie! Succes la scoala! Pot sa te intreb ce scoala faci? Poate imi vine si mie o idee. Vreau sa-mi schimb profesia cand ma voi intoarce acasa. Si nu stiu ce sa fac. Am deschis si un subiect pe tema asta. Dar poate nu am fost tomai clara... lumea intra, citeste si pleca asa cum a venit. Nu stiu de ce colt sa o apuc si sa o intorc. M-am apucat de facut teste de personalitate, de invatat limbi straine , cautat pe net... sunt in ceata!
Vio, ce draguta esti tu . Desi afara e foarte frig, am avut parte de cateva raze de soare. Cred ca erau cele trimise de tine . Apoi a venit o mica vijelie cu fulgi de zapada. Acum avem pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Dev, ce ti-ar placea sa faci??

Irina, pai d-aia am si zis, sa se rezolve singura daca parteneru' n-o ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Dev, ce ti-ar placea sa faci??

Irina, pai d-aia am si zis, sa se rezolve singura daca parteneru' n-o ajuta

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Sa dansez... nu la bara , balet, patinaj . Nu-i asa usor sa te reorintezi profesional si mai ales la varta asta. Nu ca eu as resimti-o (varsta), departe de mine gandul asta. Trebuie sa gasesc un echilibru intre ce imi place, ce pot sa fac, ce stiu sau pot invata sa fac, sansele de a gasi acel servici si probabilitatea de a fi angajata pe acel post neavand experienta, la varsta asta si nearatand a fotomodel . Sa precizez ca acel post trebuie sa-mi asigure si un minim de trai? Cam multe nu?

Mergi la inceput