Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 11
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea N-auzi bre ca soatza ei fuse la "cutit"?? Vio io te-astept in bucatarie la nes cu lapte si-o tzigare ![]() |
ca am si eu cu cine
cat am asteptat sa spuna careva ca 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delphinas spune:
CUM SA ITI FACI RELATII
Jack, un istet om de afaceri, vorbeste cu fiul sau:
Jack: "Vreau sa te insori cu o fata pe care o aleg eu."
Fiul: "Īmi voi alege singur mireasa."
Jack: "Dar fata este fiica lui Bill Gates."
Fiul: "Ei bine, īn acest caz..."
Apoi, Jack se īntalneste cu Bill Gates.
Jack: "Am un sotz pentru fiica ta."
Bill Gates: "Dar fata mea este prea tanara pentru casatorie."
Jack: "Dar tanarul este vice-presedinte la Banca Mondiala."
Bill Gates: "Ah, īn acest caz..."
Īn sfarsit, Jack se duce sa se īntalneasca cu presedintele Bancii Mondiale.
Jack: "Īti recomand un tanar pentru a fi vice-presedinte."
Presedintele: "Dar deja am mai multi vice-presedinti decat am nevoie."
Jack: "Dar tanarul este ginerele lui Bill Gates."
Presedintele: "Ah, īn acest caz..."
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
diarux spune:
olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
did iu mis mio???sau mai bine zis...pe vecina mea???
SORANA
Eu va gasisem de sarbatori am citit, m-am prapadit de ras da nu am vaut curaj sa ma ...afisez aici in TARA DEMENTELOR. acu daca am atras atentia....va trebui sa schimbati topicu si adresele si numele ca sa scapati.
deci asa, ca de bun venit...am si io o chestie porcoasa de aratat (nu, nu am poze cu vecina, deis tare mi-as mai fi dorit sa le pun si io pe pitipoanca.ro)si cred ca aici ar fi numai potrivita...
da astept incuviintarea ca poate mi-o iau, ca de cand ma pandeste vreun cercel de la moderatori.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui diarux olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!did iu mis mio???sau mai bine zis...pe vecina mea??? ![]() SORANA ![]() Eu va gasisem de sarbatori am citit, m-am prapadit de ras da nu am vaut curaj sa ma ...afisez aici in TARA DEMENTELOR. acu daca am atras atentia....va trebui sa schimbati topicu si adresele si numele ca sa scapati. deci asa, ca de bun venit...am si io o chestie porcoasa de aratat (nu, nu am poze cu vecina, deis tare mi-as mai fi dorit sa le pun si io pe pitipoanca.ro)si cred ca aici ar fi numai potrivita... da astept incuviintarea ca poate mi-o iau, ca de cand ma pandeste vreun cercel de la moderatori. Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
,bine ai venit diarux,de mult ti-au pus gand rau fetele...adica sa te aduca in mahalaua noatra stilata!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
misha,ai plecat tu in delegatie,dar nu trebuia sa dai raportul inainte?pai asa merge treaba?unde,cu cine,cat?hai la venire asteptam un amplu raport,pana atunci un mare 
si ca sa fiu si eu on-topic,eu dupa...tre'sa merg la abie musai...sa ma spal...nu ma suport si pace...dupa mai mancam sau daca mai merge o data si mai bine...depinde cat de dusi dom copii!![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
Delphinas spune:
diarux bun venit la noi. stii o sa am mare nevoie de consiliere de la tine...si eu am o vecina...deasupra...zile fripte imi mai face.
ultima faza, cea mai calda....dimineata imi faceam paru...am si eu 3 fire infipte in cap si scurte dar mi-l aranjez cu peria si feonu....si dimineata imi bate in podea, respectiv tavan la mine. am ramas masca....lehuzu dormea...dar cand a auzit...a inceput sa rada...
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
devoska spune:
diarux, spune mama ce ai mai facut cu vecina cea focoasa? S-a potolit sau tot asa in calduri este?
violeta69 spune:
delphinas,poate ca vrea si ea o coafiura 
diarux,matanii ceva?se da cercei?![]()
bine ai venit
...da' de matanii nu te scapa Coana Mare 
dev 
zici ca vrei sa-ti schimbi meseria?!
pai ce mai astepti? eu mi-as schimba-o si acum ,da' nu mai am chef de invatat ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
..va propun eu un test!
pe asta nu-l trece nimeni 
vi-l dau pe Mihnea o saptamana la lectii
care scapa intreaga la minte poate intra in club 
cine zicea ca vrea sa fumam o tigare in buatarie? 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
devoska spune:
| citat din mesajul lui violeta69 ..va propun eu un test! pe asta nu-l trece nimeni ![]() vi-l dau pe Mihnea o saptamana la lectii ![]() cine zicea ca vrea sa fumam o tigare in buatarie? ![]() Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
io-s in club
Moamaaa si acum sa ne citeasca mamicile alea perfectioniste care dorm cu Gordon sub perna...