Prietenie la plesneala*28*-Ce faceti dupa?
Raspunsuri - Pagina 8
kariguld spune:
hallo 

multa de la mine, pentru toate stilatele!
Kay, succes la "nemti"! si spor la bagaje... 
misho, pleci in delegatii? nu-ti mai place regimul de acasa?
macar sa te trimita undeva , la mare, la soare, la.....ca asa la munca....
devo, vio, koky, dodo, Tanza,(nebunica esti mama!), sorana, si daca am uitat pe cineva, sa aveti o zi plina de reusite!
umflatelule dulce, nu te-am uitat, pentru tine am ceva special:
"ASTAZI MI SE VOR INTAMPLA NUMAI LUCRURI BUNE!!!"
si pe gabita, o imbratosez cu drag. sanatate!
so, uitasi sa va spun, am dormit asa bine de grija pertolului! ca m-am gandit la ala nemtesc!

pentru toate stilatele.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
kay spune:
kari, daca stau mai mult, ai grija ca te trezesti cu mine la usa
!
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
buna dimineataaaaa
multumim de
tare buna....mai ales la durerea mea de capatzana.
ca tot a intrebat cineva...nu mai stiu cine
ca la ora asta nu functioneaza neuronii, de fapt nu au functionat nicodata....de tatal gabrielei.
chiar aseara am fost pe la ea...i-am dus un ceai de ficat. de la atata oboseala se resimte Coana Mare. am vb cu ea...si am reusit sa smulg de la ea un ![]()
tatal ei e asa si asa...nu vb decat cu ea. nici cu sotia lui, nici cu sotu grabrielei, nici cu altcineva nu vorbeste, decat cu ea si atat. miercuri o sa ma mai vad cu ea.
e la fel de grasa si frumoasa...chiar foarte grasa e...ca bause suc si se inmulteau bulbucii in burta.
zic eu ca un pic am reusit sa o mai scot din starea ei, dar numai sufletul din ea stie ce e acolo inauntru.
i-am transmis salutarile si gandurile voastre bune si va multumeste.
o sa caut si eu cate ceva prin casa sa pun acolo la bazar. eu pot sa ma vand la bazar???
oare ma cumpara careva???
daca scoate careva un barbat la vanzare sa nu cumva sa va prind ca atentati la el. e al meuuuuu....ca sunt dorita vai de capu meu si mai am de asteptat.
kay daca nu incap chilotii, lasa-i acasa...merge si fara. nu te cauta nime de chiloti...
![]()
hai sa va
pe toate si sa ma intorc la durerile mele.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
kariguld spune:
Delphinas, da de ce mama la dureri??! uite, si pentru tine

, ( ca emotioane cu barbati gata de "atac" nu's pe acilea!).
Kay, la noi e zapada, vezi ce pui in bagaje!
acuma chiar plec, ca am gatat cafeaua!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Delphinas spune:
dupa o anumita perioada de repaus de....stiti voi ce, ma iau durerile de cap....
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
devoska spune:
Neata fetelor!
Si aici ninge. Dar asa marunt, zici ca a dat cu zahar pudra.
kay, spor la bagaje. Sa mergeti cu bine, cum se spune din batrani
. Si multa bafta, sa rezolvati toate problemele.
lu' Soso.
kari, servici usor! De fapt pupici si o zi usoara la toata lumea!

kay spune:
kari
acu spui? dupa ce am inchis geamantanu??? acu iar tre sa scot si sa bag... glumesc, avem ghete, geci, pulovere, caciuli si manusi. sania mai lipsea
dar, daca mai fac un locsor, o bag si p`aia ![]()
mare, mare !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
Delphinas spune:
adica numai la mine e soare cu dinti??? vreau si eu la zapada ca nu m-am saturat anu asta de zapada...vreau si eu

poze, Just Me
ambitioasa
kay spune:
si la mine e soare !!! daca ziceati va aduceam de la Bosotn, erau troiene, da si -16 -20 grade...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
MadameBovary spune:
Sunt atat de comoda ca stau in varful patului si va scriu; de-abia am facut ochi (d-aia buni, nu d-aia in burta
). Ce mai, sunt taaaare matinala!
Bagati si la mine o Cola, merge de minune pe stomacul gol.
Maine tre sa ma duc sa iau rezultatul de la analize ... si sa tratez si barbatul
. De la el a inceput, ar fi BINE sa se cam termine la el acum, ca n-am de gand sa ma tratez toata viata ca e el ... cu pantalonii in vine numai cand nu trebuie!!
Astazi dau iama in sifoniere si vad ce gasesc bun de bazar, sper sa strang cateva lucrusoare! 
Delphi, eu intrebam de Gabi si de tatal ei; of, o fi zambit ea, dar ce-i in sufletul ei...
oricum, macar sa stie ca noi suntem alaturi de ea!! 
la stilate si BUNA DIMINEATA!! Cu
(a se citi "cantec") inainte!!