Medic ginecolog bun in Cluj
Raspunsuri - Pagina 2
mihaella79 spune:
Tot la Gynia mai este o doctorita mai tanara pe nume Daniela (atata stiu) care este foarte buna (o prietena a mea a nascut acuma o saptamana la Gynia cu ea si a fost foarte multumita. A fost multumita si de grija cu care s-a purtat cu ea pe timpul sarcinii). Are cabina si prin buna ziua pe undeva. Maine sper sa vin cu mai multe informatii legate de ea.
Emma_ spune:
Eu inainte de-a pleca din Romania am fost clienta lui Sbirciu.
Este un doctor deosebit de bun.Ti-l recomand cu toata inima.
atb spune:
Dr. de care vorbea mihaella este Daniela Rotar, eu am nascut cu ea si a fost super ok. Cand am nascut eu lucra si la gine 1, insa acum lucreaza doar la cabinetul ei din buna-ziua, nu stiu exact adresa, ca n-am mai fost pe la ea de cand s-a mutat.
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008
denisabia spune:
Si eu tot la dr Daniela Rotar vreau sa ajung la finele lunii, ce-i drept cam greu de ajuns la cabinet, dar asta e.Doar pareri de bine am citit si de Butnaru Alin si Zsigmond István de la clinica privata Gynia.Eu vreau sa fac o colposcopie, dar la ei e sistemul intai consultatie si apoi te programeaza pentru investigatie si eu n-am timp sa mai astept.Si tu pentru rana pe col trebuie sa faci analiza de care pomeneam mai sus si examinarea lamei din cultura pe col.Din aceste doua examinari complementare medicul va pune diagnosticul exact si va hotari tratamentul.
O sa scriu amanunte dupa ce voi ajunge.
Marina_1609 spune:
dr Stamatian ti-l recomand
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
EllaR spune:
Salut,
Am citit mesajele voastre si am o intrebare. Cum este dr. Fulga Florescu?
Am o anexita urata de care nu mai reusesc sa scap.
tatatushi spune:
Fulga Florescu e super, stie ce are de facut si face bine si e draguta cu toata lumea, doar sa o asculti, sa faci exact ce zice ea.
Eu tocmai ce am nascut cu ea prin cezariana si la nici doua saptamani dupa, incizia imi arata ca inainte sa nasc, fara diferenta - am mai avut o cezariana inainte, de asta vorbesc de aspectul inciziei inainte si dupa nastere.
In salon cu mine era o fata care nascuse cu ea natural - recuperarea ei fiind, din nou, foarte buna comparativ cu prima ei nastere (cred ca au medicii o chestie sa puna in salon mame la primul copil cuplate si mame la copilul 2 cuplate :D )
Inca ceva - vine la orice ora din zi sau din noapte la spital daca are urgente si zilnic vine sa te vada dupa nastere, indiferent daca e zi de lucru sau de weekend. Eu o recomand din toata inima.
Singurul inconvenient este ca nu mai lucreaza la Stanca, doar la Gynia, si ai de asteptat cam doua ore fata de momentul programarii (are foarte multe paciente si daca ii vin urgente, e logic ca amana consultatiile).