Medic ginecolog bun in Cluj
Buna fetelor,
Va rog pe cele care sunteti din Cluj sa-mi dati si mie numele unui medic ginecoloc bun; vreau sa merg la un control amanuntit si prefer sa fie un centru universitar,(spitale echipate)deoarece zona noastra duce lipsa de asa ceva. E vorba de o mica umflatura aparuta in zona axilei drepte si o rana pe colul uterin( despre rana mi-a spus medicul de aici).
Va multumesc mult.
Raspunsuri
nonna spune:
La Ginecologie 1 sau la Gine 2 poti veni cu bilet de trimitere dar e de asteptat si te consulta cine e de servici la ambulator, asa ca poate nu ar fii rau sa incerci la o clinica privata sau la un medic care are si cabinet dar lucreaza si la stat. Cel mai bine ar fii sa te trimita medicul tau la cineva anume. sunt medici foarte buni si capabili in Cluj, fiecare cred ca putem recomanda pe cineva, totul e sa fii tu multumita si cu problemele rezolvate Astept PM daca vrei nume. Numai bine,
Nonna
denisabia spune:
Cauta pe internet referinte despre ginecologii din Cluj, eu la cine am fost nu m-a multumit.In primul rand pentru rana pe col ceri un control si colonscopie ca sa iti poate spuna exact ce-i cu ea.Fiind din alt oras imi imaginez ca n-ai timp sa te tot deplasezi.Pentru ceea ce ai sesizat la axila, te rog fa o ecografie la sani cere-i sa te si palpeze ca multi omit si examinarea obiectiva, am patit-o sau adreseaza-te unui chirurg care va stii sa te examineze.La ginecolog nu as avea incredere, fiindca nu e de specialitate si nu stie sa interpreteze.
Pentru ecografie pot sa-ti spun un centru medical in caz ca vei dori a fost 80 Roni consultatia la ambii sani.Banuiesc ca ai pana in 35 de ani, ca altfel se indica mamografia.
La spital la Gine am fost si eu la urgente ce-i drept si pe cearsaf erau urme de sange, fiind neschimbat, sa te duci cu un propop de acasa daca vrei sa mergi la stat.Plus am trait cu spaima ca poate trusa nu era corespunzator sterilizata, e drept sunt si la medicina si ma obsedeaza igiena.
Multa sanatate si tine-ne la curent!
helen75 spune:
Multumesc mult fetelor!
Da,e de preferat un medic care lucreaza la stat, dar are si cabinet.(daca e ceva in neregula sa ma pot interna).
(Nona, am incercat pe Pm ,dar nu merge.)
Cristina
Deus spune:
doctor Cezarin ( nume simpatic predestinat )
Lucreaza la spitalul Stanca si are si cabinet privat in Pta M Viteazu. Sincer nu mai am nr de telefon dar sigur il gasesti pe net.
Este foarte bun, f atent, vesel din fire deci nu te sperie deloc...eu, mama si cateva prietene am avut experiente placute legate de el - de la nasteri, cezariene, histerectomii, diverse tratamente...
Eu zic sa mergi cu incredere la el.
Multa sanatate
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
nonna spune:
Dr. Cezarin Todea e Ok si are cabinet particular in Piata Mihai Viteazu si lucreaza si la stat.
Mai e clinica particularea Gynia(are pagina pe net) unde sunt medici buni(dr.Butnaru, dr.Florescu)si la stat iar conditiile din clinica sunt excelente doar ca preturile sunt un pic cam mari pt. criza de acum.
Medici buni si accesibili sunt la Radusan, Peste tot ai nevoie de o programare cu 1-2 sapt. inainte cel putin.
Incerc sa vad de ce nu mergePM si vad ca tu nu ai aceasta obtiune, ca iti pot trimite eu mesaj.....
sanatate multa
asiza spune:
Clinica Stanca: Mihu, Cezarin Todea, Sbirciu
Gine 1: Cruciat
Spitalul Militar: Geanta
Sanatate multa!
helen75 spune:
Multumesc.
Voi incerca sa ma programez la un medic de la clinica Stanca.
Am fost studenta in Cluj, in 1996-2000, dar stiu doar zona cu spitalele din centru. Stanca pe unde e ?
Va pup!
Deus spune:
Cauta-l pe Todea Cezarin pe net si du-te la el la cabinet in Pta M Viteazu, nu are sens sa stai la cozi sau sa astepti cand vine el la clinica! O sa-ti placa de el fiindca este foarte bun.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
arleena spune:
parerea mea daca nu vrei sa stai la cozi pana te plictisesti mai bine fa-ti programare la ceva cabinet privat, unde si acolo vei sta un pic peste ora programata ca asa e la medic, dar macar sti ca ai rand decat la stat ca mai vin si se baga in fata sau mai e o nastere si apoi se gata programul si ai stat degeaba.
eu am fost pe perioada sercinii si dupa la fulga florescu care e si la stanca la stat si la Gynia(cum zicea si nonna are site) parerea mea e ca e un medic f bun dedicat in totalitate(poate de aia nici nu e casatorita)doar ca tre saa-ti faci din timp programare ca e tot plin la ea.
succes in alegerea unui medic si sa ne spui si noua la cine te-ai dus pana la urma
asiza spune:
Uite, www.radusan.com/medici.aspx" target="_blank">aici e clinica Radusan, unde ii poti gasi pe Cruciat si Mihu, iar Sbirciu si-a facut cabinet privat ultra-modern, iti dau nr. de tel de acolo 0264-599447 (trebuie sa suni cam cu o luna inainte ca sa-ti faci o programare)....intrebai unde e clinica Stanca: B-dul 21 Decembrie, nr. 57, tel. 0264-596893; daca stii unde e Regionala CFR, traversezi, mergi putin inspre Marasti si acolo e.