Activitati dupa gradinita???
Buna,
Avem nevoie de sugestii privind activitatile pe care ar putea sa le faca pustii mei (6 ani si 3 ani), impreuna sau separat dupa gradinita.
Momentan cel mare face Aikido si sculptura, dar parca nici nu e foarte incantat si nici foarte talentat.
Noi stam in sectorul 4, langa parcul Tineretului-Mega Image.
Va multumim anticipat,
mama
Raspunsuri
IonescuOana spune:
Pai acolo in zona primele care imi vin in minte sunt Fastrackids-ul din Liceul Sincai si Lexis-ul de pe Oltenitei (dupa City-Mall). ![]()
andrruzza spune:
cristina,
unde face sculptura?
thx
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
loryi1974 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_tudor Buna, Avem nevoie de sugestii privind activitatile pe care ar putea sa le faca pustii mei (6 ani si 3 ani), impreuna sau separat dupa gradinita. Momentan cel mare face Aikido si sculptura, dar parca nici nu e foarte incantat si nici foarte talentat. Noi stam in sectorul 4, langa parcul Tineretului-Mega Image. Va multumim anticipat, mama http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044 |
Palatul Copiilor:ceramica,dans ,pictura si cate si mai cate mai ales ca esti la doi pasi.
cristina_tudor spune:
Raspuns pentru Thx: la Palatul Copiilor, e gratis!
De fapt e cam mult spus sulptura, e mai mult modelaj in lut.
Puteti sa-mi spuneti mai mult despre FasTracKids? Ce fac acolo?
multumesc,
cristina
IonescuOana spune:
Pai uite aici s-a discutat despre Fastrackids:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049&whichpage=1
Sau intra pe site-ul lor (il gasesti din google)
ingridnen spune:
Cristina, cum se desfasoara modelajul in lut ? Au rabdare copiii ?
Am fost si eu saptamana trecuta la Palat si mai erau locuri libere la pictura si sculptura. Am vorbit cu o doamna care picta... si mi-a zis sa-l aduc pe Cristi, sa vedem daca ii place.
Aveam de gand sa mergem azi, insa mi-a racit si prefer sa nu-l mai scot dupa amiaza din casa.
Din septembrie poate mai incercam odata karate..am avut o tentativa la Chelsea Club in toamna asta, insa nu i-a placut si nu participa deloc la ora... antrenorul ne-a zis ca nu se intelege cu el, ca ar fi prea mic.
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
anemona spune:
Cred ca la varsta asta foarte potrivit este inotul. Dezvolta musculatura, creste imunitatea si caleste organismul. Daca ai posibilitatea sa-i duci pe cei mici, faci cu adevarat ceva important pentru ei.
Noi am inceput din septembrie de doua ori pe saptamana si ii place foarte mult.
IonescuOana spune:
Anemona, unde faceti inot de doua ori pe saptamana? Ma intereseaza si pe mine
anemona spune:
| Citat: |
Anemona, unde faceti inot de doua ori pe saptamana? Ma intereseaza si pe mine[:) |
Facem inot la Energy Club, antrenor Cezar Badita, care face cursuri la Bery Fitness (zona Iancului).
matahut spune:
Am auzit si eu vehiculandau-se acest nume (Cezar Badita). Poti sa ne spui mai multe despre cum se desfasoara ora, cat costa si cati copii sunt acolo? Fetita mea a facut 2 luni inot la Lia Manoliu, dar antrenorul si-a dat silinta din ce in ce mai putin, erau f multi, nu ii dadea atentie iar atunci cand o facea tipa la ea, nu o lasa sa se si joace (si abia avea 5 ani), in fine, am renuntat fiindca copila care la inceput era fericita acolo devenise stresata si plangea numai cand plecam spre sala. Antrenorul ar fi vrut sa o dam la performanta, dar noi nu am vrut sa o fortam.