Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela , am vazut pozele voastre cu zapada. Ce fain ca mai ninge la voi. Aici a inceput dimi un pik , acum s-a oprit si a iesti soarele. De tramadol mi-a spus si cumnata mea ca de la el mi se trag ametelile si starile de greata. Am mai luat tramadol, dar injectabil cand m-am operat de hemoroizi. Acum am doar 5 supozitoare , dupa care ma voi opri sa vad care imi va fi starea.
Cat despre 14 oricum s-o scrie el ... pe Andreea a depunctat-o pentru ca eu i-am spus sa scrie patrusprezce , adica logic , cum spunea si Bia, patru spre zece , ca nr. "pai", de la "paispre" nu exista. Si fata nu mai vrea sa scrie numai cu paipre ... mno ... ii e frica sa nu o depuncteze iar invatatoarea .

Diana, daca ai drum in Simleu iti spun un magazin cu preturi bune si haine foarte dragute , ce gasesti si prin Zalau la un renumit magazin , dar la preturi muuulllttt mai mici. Eu mi-am cumaprat o fusta eleganta din saten ( la marimea mea din Zalau numai de la 120-130 lei in sus imi gaseam ) la doar 89 lei. Mai tinem legatura si poate dam o fuga toate gagicile la shoping la Simleu ! Nu e depozitul de la Podul de Fier.

Va tzuc ... merg sa ma intind ca iar ametesc !

Mergi la inceput

Bia, cand am fost la neurolog, acelasi tratament mi l-a prescris, adica cerebrex. Asa ca mai stau o zi sa vad cum ma simt , daca nu maine merg iar la neuro ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ai ma adriana, chiar a depunctat-o pe Andreea?mai da asa ceva nu se face.pai io in locul tau as merge la invatatoare ca sa lamurim problema.nu sa ma cert sau sa contest notarea ei, dar sa ma lamureasca de ce depuncteaza copilul ptr o greseala, care de fapt nu e greseala.e greseala doar in viziunea ei.mi-e si mila de Andreea.acu clar nu o sa mai faca nik din ce si cum zici tu.o sa-ti spuna:mami, nu asa ... ci asa....., ca asa a zis duamna.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Bia, cand am fost la neurolog, acelasi tratament mi l-a prescris, adica cerebrex. Asa ca mai stau o zi sa vad cum ma simt , daca nu maine merg iar la neuro ...

mai, io te admir ca rezisti eroic cu asemenea dureri.
auzi da cu banalul ibubrofen nu-ti trece? parol ca face minuni.

Mergi la inceput

Diana, are dreptate adriana cu maga din simleu.eu i-am vazut fusta si e belea.e faina ,faina , de calitate si eleganta.

Mergi la inceput

Ibuprofen=nurofen ????

Am luat ieri unul forte dar nu am simtit nici o ameliorare ...

Cat despre scoala ... asa si face Andreea ... nu maimi k iar ma depuncteaza doamna , ca nu e bine asa cum zici tu , ci cum a spus duamna ... mno ... i-am spus sa-i zica d-nei ca s-a uitat mami pe net si ca e corest patrusprezece si paisprezece si ca nu trebuia sa o depuncteze . Dar nu vrea fata mea sa-i mai zica nika ... eu nu ajung pe la scoala , la tf. am zis ca nu se cade sa purtam astfel de discutii ... asa ca o las moarta ... deocamdata , dar cand am okazia tot ii spun ce si cum d-nei ...

Mergi la inceput

adriana,da trebuie purtata o discutie amiabila cu doamna invatatoare, ptr ca Andreea trebuie sa-si insuseasca corect aceste notiuni.

mai, ibuprofenu ii ibuprofen.are oarecum aceleasi efecte ca nurofenul,dar e mai puternic si cu spectru mai larg[e antiinflamator si antireumatic].mno, nu ma am io cu farmacologia, asta-i explicatia mea puierila.
auzi fato, trec io mai pe seara sa-ti las ibuprofen, de ala american, care parol e mai bun decat ce avem noi pe piata.

Edit:am googalit si cica nurofenul contine ibuprofen.

Mergi la inceput

Bia, daca ai drum , te astept , poate-poate m-a ajuta .
Am vorbit cu dr. de familie si merg dimi dupa bilet de trimitere catre neuro sa ma vada din nou , cred ca voi ramane in medical vreo 2 zile ca nu prea pot sa stau in sus din cauza ametelilor si ma ia cu transpiratii si sufocari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mai, io facui pe detectiva si nu zic unde, da te vazui.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Zi si mie, zi si mie...sa ma vaz si io . Adica zi aici, ca nu-i secret, daca e pe net .

Fetele, is happy! Stiti ca nu primeam alocatia pentrru Diana aici in Suedia, din cauza de incurcaturi si taraganari de acte, au venit cele completate apoi din Ro si nu erau bine, le-am trimis inapoi, am tot asteptat, am mai rugat pe o tipa de aici de pe forum care m-a ajutat si indrumat sa mai sune ea sa vada ce si cum...pana la urma au ajuns hartiile de la suedezi. Ne vor plati retro, din 2007 incoace suma intreaga pentru Diana plus 100 de coroane pentru ca avem 2 copii. Asa ma bucur de mult...uite asa vin toate...una rece, una calda....

adriana, nasol ca a depunctat-o pe Andreea. Si eu cred ca ar trebui sa lamuresti cu invatatoarea. E pacat ca Andreea sa nu aiba cuaj sa te asculte pe tine sau pe Luci cand ii spuneti ceva acasa referitor la teme. Dar stiu ca asa era si Diana...din pacate...

si mai viu!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Saltare'
Adriana, ce descrii tu pare o criza de torticolis care cedeaza de minune cu MYDOCALM.Nu-s medic, dara sta am patit si eu de doua ori si durerile sunt fff puternice.
Insa, cel mai bine este sa te mai vada un dr BUN.

Noi bine, acu daca is acasa ma mai fura somnu dupa amiaza si acu is numa ochi si urechi

Mergi la inceput