Salajencele sarbatoresc!!![80]
Raspunsuri - Pagina 3
Bimilit spune:
fug sa-miinjectez neste cafea in glanda si sa ma afum nitel.
is in zona.
poate va prind la o poveste.
PS adriana, cum esti?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Noa, mai sunteti?Incepe sa cada zapada de pe acoperisuri, e foarte periculos. Minten ma gat si ma duc cu Alex dupa Andrei si venim prin parc roata sa nu trecep pe sub stresini. Sincer ma tem.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Noa, mai sunteti? Incepe sa cada zapada de pe acoperisuri, e foarte periculos. Minten ma gat si ma duc cu Alex dupa Andrei si venim prin parc roata sa nu trecep pe sub stresini. Sincer ma tem. ![]() |
oti, iti inteleg ingrijorarea.
chiar am vazut la televizor,anii trecuti, cate accidente cumplite s-au intamplat, din cauza zapezii ce cadea de pe acoperisuri.
restul slajencelor pe unde hoinariti?
silvana_salajan spune:
Noa, fusai dupa prunc. Inchipuiti-va ca intr-o pauza unui copil din alta clasa de I-a, i-a cazut pe umar o bucata de zapada de pe acoperis... Cica l-au dus la raze sa vada sa nu ii fie fisurat sau rupt ceva.
Scoala e inalta desi nu are numa un etaj, dar clasele au peste 4 m inaltime cred. Nici nu ma pot gandi ce s-ar fi intamplat daca ii cadea in cap.
Amu tre sa ii tin lectii sa nu iasa in pauza pana nu se va topi de pe acoperis...Va
is in zona.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Noa, fusai dupa prunc. Inchipuiti-va ca intr-o pauza unui copil din alta clasa de I-a, i-a cazut pe umar o bucata de zapada de pe acoperis... Cica l-au dus la raze sa vada sa nu ii fie fisurat sau rupt ceva. Scoala e inalta desi nu are numa un etaj, dar clasele au peste 4 m inaltime cred. Nici nu ma pot gandi ce s-ar fi intamplat daca ii cadea in cap. ![]() Amu tre sa ii tin lectii sa nu iasa in pauza pana nu se va topi de pe acoperis... Va is in zona. |
mno, acu cine-i mama omida
mai, e nasol cu zapada.nu ai nici cum preveni asemenea incidente.se poate intampla chiar cand iese copilul din scoala,ca sa vina acasa.musai sa se gaseasca ceva solutii.
copilul cum e ? sper ca nu are urmari.sigur e speriat.
dianaiulie2009 spune:
Dupa ce nu am mai rezistat cu durerile am sunat-o aseara pe cumnata care a facut garzi in urgenta sa o intreb ce se da in astfel de cazuri si daca are sau nu rost sa merg pana la spital. Mi-a spus ca imi face un diazepan care ma ameteste de cap si ca mai bine sa iau cerebex si tramadol supozitoare. Asa ca a mers colegu la Salvosan la farmacie si a luat cele 2 medi , plus unguent diclac 5% gel. Am mai pus o sticla cu apa clocotita pe spate si a trecut noaptea. Dimi m-am simtit mai bine si am sunat o colega sa vina sa ma ia si pe mine cu masina . Am mers la munca unde pe la vreo 10.30 m-au luat niste ameteli , stari de greata si voma, transpiratii , sufocari ... asa k mi-am facut bilet de voie si am venit acasa . Am stat in pat , iar unsa pe spate si cu sticla de apa calda si parca incep sa ma simt mai bine. La neurolog am zis ca voi merge maine daca nu-mi inceteaza durerile. Am sunat si la Ciobanca sa vad daca nu e gata instalat RMN-ul si cica pe saptamana viitoare ar fi gata. Cumnata la fel zice ca ar putea fi vorba de hernie de disc. Am crezut ca voi putea dormi , dar atipeam cate un pic si iar ma trezeam. Amu o astept pe Andreea sa vina de la scoala , iar la 17 o aduce colegu si pe Paula de la camin.
Poate mai trec pe la voi , depinde cum ma simt ...
pentru gandurile voastre !
mihaela_s spune:
Salutari din nordul inzapezit!
Aici ninge ninge...ningeeee cu fulgi mari si desi. Eu sunt la biblioteca, am avut de completat ceva la recenzia de carte, profu mi-o dat nota dar cu cerinta sa mai scriu cateva completari. Sunt cu fata spre geam si am o priveliste de Craciun. Muzica si bradul lipsesc doar
.
apropo de paisprezece...Ovi zicea aseara ca el asa a invatat la scoala...paisprezece. Eu am gasit in DEX asta:
PÁTRUSPREZECE num. ord. v. paisprezece. De unde inclin sa cred ca ambele variante sunt corecte. E ca la cearsaf:
CEARCEÁF s.n. v. cear#351;af. Oricum m-ati distrat cu ce v-ati batut capetele la 2 noaptea
. Se vede ca sunteti limpezi
.
Io am vb cu sefa de lab azi, mi-a zis aceeasi chestie ca si tipa care se ocupa de cei de aici de la scoala pentru a-i ghida cu scoala. Ca e clar ca am nevoie de cateva materii in plus sa le studiez...cele medicale. ca sa stiu sigur trebuie sa intreb mai departe pe cineva ce si cum, inca nu stiu pe cine. Mai caut
. Dar oricum nu pot face completarile pana nu am nivelul de suedeza B(eu sunt la A acum) si engleza B(eu sunt la alfa acum
, asta inseamna inca 3 semestre-beta, A si B). Deci abia in 2011 ianuarie daca as putea sa ma inscriu...fir-ar ea de engleza sa fie!
ma incurca acum mai mult ca suedeza...mi-e o ciuda ca n-am facut in Ro!!Sper totusi ca in vara sa pot lucra si apoi mai vad ce fac...nu mai iau alte materii in afara de suedeza si engleza ca sa pot merge mai departe, sa am timp de invatat. Am sperat ca voi primi dreptul sa lucrez in laborator pe baza diplomei, in Ro puteam pentru ca facusem numai un semestru de biochimie...aici nu se poate...Toti se mira ce studii inalte am, dar ce folos
...pot sa fac ceva pe diploma mea aici pe insula. Noa gata cu plansul, ca ma ia depresia. Asta e, locuri de munca in laborator vor fi, in 5 ani pana se elibereaza voi termina si eu...sper...
si mai viu mai pe seara. Ma duc cu fetele la cumparaturi, sunt niste reduceri la noi de mi-am luat si saptamana trecuta un jerseu cu o treime de pret. Diana are maine "ziua engleza" la scoala, are nevoie de o camasa alba si o fusta bleumarin, asa se vor imbraca toate fetele. Au program special: se vor uita la un film despre istoria Marii Britanii, apoi vor avea in clasa tot felul de activitati legate de Marea Britanie, inclusiv un "tea" la o anumita ora. Sper sa se distreze si sa invete cate ceva, asta e scopul.
Bia, pai nu m-ai vazut scumpa, daca eu faceam pozele...am fost numai eu cu fetele, dar oricum si daca mergem cu Ovi el nu are drag de pozat. Asa ca tot eu sunt in spatele aparatului. Uneori Diana, careia ii place si ei sa fotografieze, ma mai roaga sa-i dau "masinaria". Insa nu prea pot, ca Silvia sare si ea repede ca vrea...normal ca nu se poate sa faca Diana ceva si sa nu vrea si ea...asa ca prefer sa stau numai eu ascunsa. ![]()
diana, bafta la cautat rochia potrivita in continuare! 
Otilia, eu imi amintesc cat imi era de groaza sa merg pe trotuare iarna in SM...cadeau nu atat zapada cat tzurtzuri din aceia mari si grosi, erau ca niste sageti. Stiu ca vazusem la tv ca lovisera oameni...asa ca iti inteleg ingrijorarea. 
adriana cum te simti azi? Eu nu stiu ce sa iti spun la ce medic sa mergi...doar iti urez multa sanatate! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
adriana, ai postat in timp ce eu scriam...tramadolul e un calmant foarte puternic si da dependenta. Ai grija cum il administrezi. E posibil ca de la el sa ai ameteli, greturi...adica stiu ca astea sunt efectele lui secundare. Se da in tratamente paleative de cancer, adica la cei in faze terminale pentru calmarea durerilor...tata a luat si de acolo stiu. E calmantul cel mai puternic inainte de morfina. Sunt convisa ca si cumnata ta stie...poate ti-a zis si ea asta. Oricum e bine ca stai in pat...iti doresc sanatate multa multa. 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s apropo de paisprezece...Ovi zicea aseara ca el asa a invatat la scoala...paisprezece. Eu am gasit in DEX asta: PÁTRUSPREZECE num. ord. v. paisprezece. De unde inclin sa cred ca ambele variante sunt corecte. E ca la cearsaf: CEARCEÁF s.n. v. cear#351;af. Oricum m-ati distrat cu ce v-ati batut capetele la 2 noaptea |
mihaela, mai ales eu
.ioi viata mea, ca nu ma mai vaz invatand nimic
.nu dispera cu echivalarea,recunoasterea, si alea, alea.sigur o sa se rezolve cumva.
ma gandesc ca o vacanta de 3 luni in america ti-ar prinde foarte bine.mai da nu sa stai la cristina,ci asa intre necunoscatori de limba romana.sa vezi cum parlesti engleza.
mai, io facui pe detectiva si nu zic unde, da te vazui
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Dupa ce nu am mai rezistat cu durerile am sunat-o aseara pe cumnata care a facut garzi in urgenta sa o intreb ce se da in astfel de cazuri si daca are sau nu rost sa merg pana la spital. Mi-a spus ca imi face un diazepan care ma ameteste de cap si ca mai bine sa iau cerebex si tramadol supozitoare. Asa ca a mers colegu la Salvosan la farmacie si a luat cele 2 medi , plus unguent diclac 5% gel. Am mai pus o sticla cu apa clocotita pe spate si a trecut noaptea. Dimi m-am simtit mai bine si am sunat o colega sa vina sa ma ia si pe mine cu masina . Am mers la munca unde pe la vreo 10.30 m-au luat niste ameteli , stari de greata si voma, transpiratii , sufocari ... asa k mi-am facut bilet de voie si am venit acasa . Am stat in pat , iar unsa pe spate si cu sticla de apa calda si parca incep sa ma simt mai bine. La neurolog am zis ca voi merge maine daca nu-mi inceteaza durerile. Am sunat si la Ciobanca sa vad daca nu e gata instalat RMN-ul si cica pe saptamana viitoare ar fi gata. Cumnata la fel zice ca ar putea fi vorba de hernie de disc. Am crezut ca voi putea dormi , dar atipeam cate un pic si iar ma trezeam. Amu o astept pe Andreea sa vina de la scoala , iar la 17 o aduce colegu si pe Paula de la camin. Poate mai trec pe la voi , depinde cum ma simt ... pentru gandurile voastre ! |
adriana, du-te la dr.nu lua tratament dupa ureche.