Salajencele sarbatoresc!!![80]
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Zi si mie, zi si mie...sa ma vaz si io |
curioasa mica
waw,ce fain ca ai rezolvat cu alocatia
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 Noi bine, acu daca is acasa ma mai fura somnu dupa amiaza si acu is numa ochi si urechi |
hai la o poveste
.cum te simti?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
curioasa mica waw,ce fain ca ai rezolvat cu alocatia .Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
la mama ta in album ,pe hi5, te-am vazut
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
'mneata! Poftiti la o cafeluta!Ce mai e nou? Am vaz't ca v-ati destrabalat nitel in lipsa mea. Da nu-i bai ca recuperez.
Aici ninge cum demult nu a nins in decembre. Zau ca imi vine sa fac pomul (e verde si frumos inca). ![]()
is in zona...
mihaela_s spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Bimilit
la mama ta in album ,pe hi5, te-am vazut .Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
haha, spioana mica ce esti! Io nici nu vazusem pozele, asa ca m-am delectat si io

oti multam de cafea...io am baut una deja, mai pe la 11 beau inca una cu prietena mea poloneza. Avem iar intalnire intre fete, sa mai povestim.
Si aici ninge...s-au mai pus vreo 5 cm de zapada.
Io ma afund tot mai mult in hatzisul diplomei, nu mai stiu incotro sa o iau...am tot studiat aseara pe toate partile si tot nu gasesc portita. Oricum invart si sucesc, materiile de la inginerie nu au mare lucru in comun cu cele de la biomedicina. Si ma tot intreb cum in Ro aveam dreptul sa lucru in spital la laborator cu un semestru de biochimie doar...
. Mai sap...Acum scriu o compunere despre cum vad eu Suedia si suedezii...
.
, mai viu dupamasa.www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Salutare!
Multam de cafea, si eu am baut cam o juma de ceasca, da mai am...
Apa am baut cam un litru pana acum, mi-am pus o sticla de 2l langa mine si tot bag...
Pe mine ma enerveaza zapada asta...as fi vrut sa merg pana in oras, da cu vremea asta....si de la 12 cica intra in vigoare codul galben..apoi io nu ma duc pe vant si zapada cu stefan, poate alunec si cad cu el in brate..si cum ii frig tre sa il imbrac gros...si iar sa car 15 kile in brate...mai bine stam in casa ![]()
Oti, pe unde vine magazinul ala? Colegu stie Simleul, si a zis sa te intreb pe unde e situat.
No va las, ma duc sa imi fac ceva ciorbica de legume. Acum io tot citesc retete de slabit, si ma gandesc pe care sa o pun in aplicare, pt Auras mai ales.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, magazinul e drept in fata cum vi de pe podul de fier. Ii zice magazinul albastru. Acu de curand l-au facut cu etaj, si l-au amenajat.
dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine !
Acum am ajuns acasa de la dr. Am primit injectii intramuscular si medicamente ( aspacardin si mydocalm ). Trebuie sa-mi caut un guler cervical care sa-mi tina gatul fixat. Am medical 5 zile. Merg in pat ... mai trec pe la voi ...
silvana_salajan spune:
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.-Ce vrei sa-mi zici Thomas?-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.-Sa vedem Thomas:3x4?-12-si 6x6?-36,domnule director.-Capitala Japoniei?-Tokio!Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari.. Amandoi accepta. Profa incepe:-Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?-Picioarele, doamna.-Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...-Buzunare, doamna-Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:-In Africa, doamna! raspunde copilul fara sa ezite.-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:-Oja pt unghii,doamna.-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?-Genunchi, doamna!-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Director ului nu-i vine sa creada ce aude.-Patul, doamna!-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?-Limba dumneavoastra, doamna!-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca?-Cerul! spune ThomasDirectorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune:-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.....Morala: Cu cat inaintam in varsta cu atat ne facem mai perversi ![]()