Muresence.........la apel!!!!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Bia, Dia, e 200 ron
. O Bia, de unde-atata fericire, pantofi, rochii.... ma consolez cu ideea ca inca am de dat kile jos si de aia nu-mi iau.
Sa fim noi sanatosi, si zibe si asta conteaza.
Criss, imi pare rau sa aud ca nu e ok...Doamne-ajuta sa treceti cu bine peste!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Biancas spune:
Gata serbarea a tinut 35 minute.
In timpul serbarii Dani...s-a scarpit in cap,si-a mai ridicat camasa, cand altii stateau sus el s-a pus jos
la inceputul serbarii ne-a aratat ca are curea noua la pantaloni si cam asa
. Cand i-a venit randul la poezie a facut un pas in fata si deja s-a apucat sa o spuna, l-a oprit educatoarea si i-a spus sa mearga mai in fata..a spus poezia frumos, bineteles ca s-a incurcat la versul ala
. Inainte de serbare l-am pus sa imi spuna poezia si a spus-o frumos..la serbare a uitat un vers dar l-a ajutat educatoarea. Apoi au dansat si la sfarsit educatoarele le-au dat fiecarui copil sa ne dea din partea "lor" un cadou, sa ne stranga tare la piept si sa ne sarute
.
Apoi au mers in sala de grupa si au mancat niste fursecuri si au baut suc.
http://www.dropshots.com/biancas2
Anca...hai ca cartea aia e mai ieftina ca biletele mele la Madonna
. Nu esti asa pretentioasa
. Eu i-am mai cerut sotului o pereche de saboti, am fost ieri sa mi cumpar si nu aveau nr 38 negrii. A spus ca poate saptamana viitoare aduce. Sunt saboti de piele ortopedici...decupati in spate si inchisi in fata pt mers afara..prin cartier. Dar nu am avut noroc de ei, albi nu vreau sa imi cumpar...parca sunt iesita de la spital 
Criss, am luat din 3 scaune..intoitdeuna asa duc. Stiu ca e bine sa repet dar deocamdata mai stau sa vad daca alti parinti fac analizele la copii ca pana acum nu a facut nimeni..se pare ca eu sunt cea mai "cooperanta" mamica de pe acolo.
Habar nu am cand e luna plina...daca m-ati anunta v-as fi recunoscatoare
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Bia, Dia, e 200 ron Criss, imi pare rau sa aud ca nu e ok...Doamne-ajuta sa treceti cu bine peste! ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Emma este iubire ![]() |
Off kilele astea de pe atunci mi se trag si mie. Si stau lipite ca scaiul si nu se mai dau duse.
Se mai duc ele o parte dar vin inapoi si uite asa e o lupta continua.Criss si Alex (11.05.2003)
canuta-om-sucit spune:
Bianca nu scap de tine nici la Madonna
Si eu merg, eu mi-am luat biletele prin februarie, la fel ca si voi mai mergem cu niste prieteni. Sa vadem ce o sa fie... Si mie imi place Madonna, nu consider ca e o cantareata valoroasa, ca voce, dar stie sa renasca si sa faca show, mie asta imi placce. Sunt un adevarat spectacol aparitiile ei.
Eu cadou de 8 martie nu am primit, banuiesc ce o sa fie dar nu sunt sigura. In rest am primit deja cadou de la seful meu al mai mare, ca numai pe el il am ca sef
si in rest o gramada de prostioare de la clienti.
Diana, ma bucur ca sunteti bine, inseamna ca sambata asta iti poti plati datoria? Ce spuneti? Daca ramaneti asa pana sambata mult m-as mai bucura sa puteti.
Lady, ce pediatra ai? Nu inteleg cum un medic isi poate discredita asa colegii in fata pacientilor!! Oi fi eu mai ciudata...
Ieri Dimitrie s-a spalat singur, pe cap, pe corp, nu a mai fost nevoie sa intervin, numai l-am scos din apa si l-am sters in rest a facut totul singurel. Sunt asa de mandra....

E baiat mare, imi explica tot felul de fenomene, cum este cu tunetul, fulgerul... care e cel mai rapid anima, cum vede bufnita numai noaptea si ca e gresit ca ea vede si ziua, dar oamenii spun ca nu vede ca ea doarme ca e obosita ca nu a dormit toata noaptea...
Doamne... imi explica si imi da niste replici..., a invatat sa vorbeasca cu dubitativul...nu ca e al meu, dar e foarte destept!![]()
Ieri mi-a relatat dialogul purtat intre soacra si cumnata, recunosc stilul nu le-a bagat de la el... asa ca i have a man inside

![]()
V-am pupat, ma duc inspre casa, eu acum plec de la birou.
Biancas spune:
| citat din mesajul lui canuta-om-sucit Bianca nu scap de tine nici la Madonna |
Asta e,la cata lume va fi...plus ca la cat de bine stiu cum areti...o sa te recunosc din prima
. Femeia misterioasa care scrie si nu are chip Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
Aura, ce tare the man inside 
Bia, ce smecherel cu coditza...
.
A propos de misterious woman, eu pe Aura mi-o imaginez bruneta, sexoasa, cu ochelari.
Nu stiu de ce, asta-mi inspira.![]()
Criss, lasa ca se duc ele....la mine s-au dus prea brusc si toata sunt ca o zebra, plina de vergeturi peste tot, nu cred c-o sa mai ies vreodata la strand
ca speriu lumea.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Criss75 spune:
Anca, vergeturi am si eu pe burta dar nu periculos de multe. Nici nu se vad. Dar se vede burtica, aripioarele. Ah, daca tot mi-a facut dr. asa o taietura frumoasa be burtica, abia viziila si aia, nu putea sa mai "decupeze" ici colo pernutele alea?![]()
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
ma puneti de tot pe fuga daca o luati iar cu fizicu'.... insa, deocamdata am un motiv sa nu iau masuri - alaptatul. Dupa.... vad eu cum cobor intai 10 kile, apoi inca 10....
tare rau imi merge netu' zilele astea, ma apuca disperarea pana deschide cate o pagina 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
| citat din mesajul lui anca_27 A propos de misterious woman, eu pe Aura mi-o imaginez bruneta, sexoasa, cu ochelari. Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Emma este iubire ![]() |
mai incearca, mai incearca

in afara de sexoasa n-ai nimerit nika nika

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
| citat din mesajul lui Criss75 Anca, vergeturi am si eu pe burta dar nu periculos de multe. Nici nu se vad. Dar se vede burtica, aripioarele. Ah, daca tot mi-a facut dr. asa o taietura frumoasa be burtica, abia viziila si aia, nu putea sa mai "decupeze" ici colo pernutele alea? Criss si Alex (11.05.2003) |
la mare le fix! exact asa si eu
daarrrrr, fara ambitie nimic nu e posibil, pe pielea mea zic. de fumat nu mai fumez, am pus 4 kg cu asta, inca ma lupt cu ele O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13