Muresence.........la apel!!!!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Brigita...mai intra pe mess sa ne mai povestim draga
Diana, super veste

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bianca, distractie placuta! Multumesc de compliment - seamana cu tatal lor (copii) la narav cu mine.... da' ala nu se vede in poze

Carola, ehe, stripaiala.... musai sa te intreb peste cativa ani

Of, bantui pe net la oa asta, maine o sa regret ca n-am dormit da' nu strica asa din cand in cand

Na, cat pe ce sa uit din nou, bun venit Coco !
(am neuroni obositi, varsta inaintata... memorie scurta... )

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Diana, ce mult ma bucur!

Da` ce de bantuim la ora asta.... Bianca, sa revii cu poze multe, Carola, si tu, daca ajungi la streaptise .

Si mai terminati cu batranetzile, gaina batrana face zama buna!

A-propos de zama, acu am terminat-o si eu, ma duc in pat ca nu se stie la cat da trezirea zibe. De fapt....dupa sunete...cred ca tocmai a dat-o....si s-a culcat de-o ora de-abia...oare vaccinul ne-a dat asa peste cap?

Fug!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Buna dimineata si o de la mine.
Eu as fii mai interesata de pozele CAROLEI , daca ajunge la streaptise
O zii buna sa aveti in continuare.

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine...am ajuns din excursie unde ne-am simtit super..mai ales Sandra care a schiat pt prima oara in viata ei si ii place la nebunie . Ne-am dat si cu sania, si cu bobul si cu sacul (ea)... A fost putin rece la un moment dat, a inceput sa ninga dar am mai intrat si intr-un bar si ne-am mai incalzit.

Am uitat sa va spun ca Dani a dus ieri martisoare la educatoare, ingrijitoare si la doua gagicute pe una o cheama Raluca si pe una Paula. Si Raluca i-a dat pusic dar lui nu i-a placut pusicul cica . L-am intrebat de cine ii place si cui vrea sa duca martisor si a dus la astea doua gagicute. Raluca e draguta ca am vazut-o si foarte dezghetata, pe Paula nu o stiu...sau poate o stiu din vedere. la serbarea de miercuri trebuie sa ma uit dupa ea .

Am pus poze in drop2 cu Sandra ca eu nu am avut sedinta foto azi ca nu imi era pudrat nasul

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Apropo de zama...ce ciorba sa fac eu maine? Am o dilema .
Felul doi fac antricoate la gratar dar ciorba...habar nu am...
Anca ma inviti la tine? . Da o idee de ciorba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78
marc e mai bine acum decat azi dimineata! se vede, da? altfel n-as fi aici O minune de bazar - Sonia si Andrei / Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
ma bucur.tot am vrut sa te sun dar nu gasesc o ora potrivita,sa nu va deranjez.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui anca_27
Diana, ce mult ma bucur! Si mai terminati cu batranetzile, gaina batrana face zama buna!Fug!Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire [/quoteda' morcovul musai sa fie tinarmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

bianca:vazut poze!faine!distractie! si eu vreaaaaau!!!la noi miine va fi supa de carne:penicilina evreiasca,parca il paste acum pe Robert raceala,iar felul doi carnea din supa cu sos de rosii si cartofi.noapte buna ca sigur esti frinta.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu
Pentru muresence, un martisor virtualOana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008Priveste partea buna a lucrurilor
saru-mina!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput