Muresence.........la apel!!!!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Brigita...mai intra pe mess sa ne mai povestim draga ![]()
Diana, super veste 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Bianca, distractie placuta! Multumesc de compliment - seamana cu tatal lor (copii)
la narav cu mine.... da' ala nu se vede in poze![]()
![]()
Carola, ehe, stripaiala.... musai sa te intreb peste cativa ani
Of, bantui pe net la oa asta, maine o sa regret ca n-am dormit
da' nu strica asa din cand in cand ![]()
Na, cat pe ce sa uit din nou, bun venit Coco
!
(am neuroni obositi, varsta inaintata... memorie scurta...
)
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
anca_27 spune:
Diana, ce mult ma bucur! 
Da` ce de bantuim la ora asta.... Bianca, sa revii cu poze multe, Carola, si tu, daca ajungi la streaptise
.
Si mai terminati cu batranetzile, gaina batrana face zama buna!
A-propos de zama, acu am terminat-o si eu, ma duc in pat ca nu se stie la cat da trezirea zibe. De fapt....dupa sunete...cred ca tocmai a dat-o....si s-a culcat de-o ora de-abia...oare vaccinul ne-a dat asa peste cap? 
Fug!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
brigita spune:
Buna dimineata si o
de la mine.
Eu as fii mai interesata de pozele CAROLEI , daca ajunge la streaptise![]()
O zii buna sa aveti in continuare.
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...am ajuns din excursie unde ne-am simtit super..mai ales Sandra care a schiat pt prima oara in viata ei
si ii place la nebunie
. Ne-am dat si cu sania, si cu bobul si cu sacul (ea)... A fost putin rece la un moment dat, a inceput sa ninga dar am mai intrat si intr-un bar si ne-am mai incalzit.
Am uitat sa va spun ca Dani a dus ieri martisoare la educatoare, ingrijitoare si la doua gagicute
pe una o cheama Raluca si pe una Paula. Si Raluca i-a dat pusic dar lui nu i-a placut pusicul cica . L-am intrebat de cine ii place si cui vrea sa duca martisor si a dus la astea doua gagicute. Raluca e draguta ca am vazut-o si foarte dezghetata, pe Paula nu o stiu...sau poate o stiu din vedere. la serbarea de miercuri trebuie sa ma uit dupa ea
.
Am pus poze in drop2 cu Sandra ca eu nu am avut sedinta foto azi ca nu imi era pudrat nasul 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Apropo de zama...ce ciorba sa fac eu maine? Am o dilema
.
Felul doi fac antricoate la gratar dar ciorba...habar nu am...
Anca ma inviti la tine?
. Da o idee de ciorba..
Bianca
kover spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianarus78 marc e mai bine acum decat azi dimineata! se vede, da? altfel n-as fi aici O minune de bazar - Sonia si Andrei / Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 |
ma bucur.tot am vrut sa te sun dar nu gasesc o ora potrivita,sa nu va deranjez.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
kover spune:
[quote]citat din mesajul lui anca_27
Diana, ce mult ma bucur!
Si mai terminati cu batranetzile, gaina batrana face zama buna!
Fug!
Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
[/quoteda' morcovul musai sa fie tinar
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
kover spune:
bianca:vazut poze!faine!distractie! si eu vreaaaaau!!!la noi miine va fi supa de carne:penicilina evreiasca,parca il paste acum pe Robert raceala,iar felul doi carnea din supa cu sos de rosii si cartofi.
noapte buna ca sigur esti frinta.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
kover spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaRusu Pentru muresence, un martisor virtualOana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008Priveste partea buna a lucrurilor |
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/