Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 5
KLU1973 spune:
Eu cand am redus utrogetanul in saptamana a 10a, la 3 zile am inceput sa sangerez si a trebuit sa reiau aceeasi doza cu toate ca si mie mi-a dat Zadori schema de reducere...
Depinde de organismul fiecareia, miha2004 a luat 6/zi pana aproape de nastere si nu s-a intamplat nimic nici cu ea nici cu bebelina.
Klu 14+
elenada spune:
mie mi-a zis doctorul meu sa iau incontinuare 6 utrogestane pe zi mai iau si 3 pastile de gynipral 3 nospa elevit si magneziu
iau o tona de pastile
elena +16
Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Da asa e, depinde de sarcina fiecareia si probabil si de dr. Important e sa fie bebelusii sanatosi si nascuti la termen.
17
muffinuta spune:
Buna fetelor,
va scriu asa mai scurt sunt cam obosita,am avut multe emotii in ultima vreme..vreau sa va impartasesc ceva:
NOUTATI in domeniul medical,am postat un subiect dc sunteti interesate(scuze nu imi fac reclama,va rog)
SE POATE DETECTA SINDROMUL DOWN FARA AMNIOCENTEZA sau alte proceduri invazive pt mama sau copil!fara risc de avort spontan..dora prin proba de sange matern!
va pup.
P.S. mie mi-au dat doar i tableta Utrogestan pe zi..nu mai e nevoie dupa 12 sapt..dar neamtul,doc meu mi-a zis pt sufletul meu mergem pana la 16 sapt asa..pupicila toata lumea
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
m_i_s_s_y spune:
Dr Z mi-a recomandat sa iau utrogestanul pana in saptamana 13, 3/zi in ultima saptamana..doctorita de la cluj care imi urmareste sarcina mi-a zis sa mai iau totusi 1/zi seara, vaginal si in saptamana 14..sper sa fie ok. dar daca luam mai mult, sau pentru mai mult timp, i se poate intampla ceva lui bebel?
s 14
Moniland spune:
Missy, eu zic ca nu are ce sa strice daca mai iei o tb seara chiar si pana la nastere. Nu stiu exact cum e faza cu dilatarea colului cu tratament cu utrogestan, ca parca se vorbea inainte despre asta.
Deci pe langa tonele de progesteron produse de placenta ce mai conteaza ca iei in plus 100 mg. Dar poate face bine la psihic.
17+
andicu spune:
Fetelor, poate stiti, poate va e de folos, pacientele dr Zadori stiu ( apropos, l-am visat aseara, parca ii tineam in brate ultimul nascut, care e baiat ; ce-o insemna asta, habar n-am!) , e bine sa luati Magne-B6, calmeaza sist nervos si imppiedica contractiile. Nu e periculos pt bebe, 1 tb/zi mai ales in primul trimestru, dar e ok si in al2lea.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
Moniland spune:
Andicu, bune informatii, dar daca sunt exagerat de calma mai e indicat sa iau ? Pe mine sarcina m-a facut sa fiu calma, linistita, nici nu ma recunosc.
17+
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Muffi, am citit la zmeurici, ma bucur mult pentru tine! Felicitari din suflet si sa ai parte numai de bucurii de acum inainte!
Cu drag,
Raluca