Gravidute prin FIV (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

NUSY, utrogestan tot pana la 34 sapt mi-a dat 6/zi...nu am intrerupt niciodata, mi-a zis ca e mai bine asa, mai iau acum 3 nospa/zi si gynipral una la 8 ore...sper sa fie bine totul
La mine fetita e cam puturosica, nu misca mereu sau poate nu o simt eu mereu desi sunt f atenta, mai ales acum ca stau acasa....cateodata ma sperii dar am zis ca nu tb...ca asa m-am speriat mereu si bebe era bine de fiecare data.

Ayda18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Missy- nu spera ca la a doua sarcina vei relaxata; eu sunt la a doua sarcina si nu sunt relaxata deloc; sunt aceleasi trairi si aceleasi griji;cel putin la mine asa este;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... 14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Missy, durerile de burtica, usoare, ca la CM si intepaturile sunt normale. Mai ales in primul trimestru!

Cat despre al2 lea bebe, eu ma aventurez si la al2lea, dar la anul, si sunt sigura ca voi fi aproape la fel de stresata in primele luni de sarcina! sper, doar, dupa ce se naste sa fiu relaxata si sa profit la maxim, ca la Filip nu prea am apucat din aceleasi motive de stres!

Nusy, pt tine si bebe din burtik!
Dariaioana, ma bucur ca esti bine acum! astept si eu cu nerabdare sa vad daca e sau nu o Daria.
Moni, vroiam sa precizez, dar am uitat, ca te astept la vara viitoare cu fetele pe faleza, normal, cu Filip fugarindu-le si eu, cu voia lui Dumnezeu, cu burtica de bebe 2.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, suna bine

Am facut azi TT si a iesit ok. Dr. a zis ca se pare ca voi avea o fetita, dar nu-i sigur si un baietel dar nici de acesta nu e sigur. Eu cred ca nu a vrut sa zica de doua fetite sa nu ne uitam urat la el. Probabilitatea ca cineva sa-si doreasca doua fetite gemene e f. mica, asa ca nu s-a riscat omul.

16+

Mergi la inceput

Hello!!!
Mi-am amintiti de discutia cu utrogestan. Si dr. de la Cj mi-a zis ca pot sa-l scot linistita pentru ca din sapt 12 placenta produc etone de progesteron. Asa ca daca 3 dr. zic asta ii cred si renunt si eu la el

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Moniland,teoretic asa este, placenta dupa 12 saptamani produce progesteronul necesar...dar mai sunt si exceptii.
Ai grija daca vrei sa renunti la utrogestan sa nu renunti asa dintr-odata ca asa ai hotarat tu... trebuie sa-l reduci treptat pana renunti la el. Mai bine discuta cu medicul tau sa-ti dea o schema de tratament. Din cate stiu eu de la 6/zi se reduce la 4/zi o saptamana...dupa aceea la 2/zi... pana nu mai iei deloc.

Klu 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, vezi ca in urma iti scriam si eu schema de renuntare treptata la Utrogestan. Ai grija, in caz de vezi ca sangerezi dupa renuntare, sau nu ti-e bine, sa iei iar! sunt unele fete la care placenta secreta insuficient progesteron si trebuie sa ia toata sarcina(mai ales ca tu ai sarcina gemelara si cant de progesteron necesara e mai mare). Mi-Ka(daca o stii de la FIV in Ungaria-a reusit cu cateva luni inaintea mea) , dupa FIV a luat Utrogestan pana la 7 luni, si a decis sa renunte pt ca simtea bine si totul era ok. A nascut dupa nici 2 sapt. prematur. Asa ca, ai grija, vb cu doctorii si nu renunta brusc!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor eu am luat utrogestan 4/zi pana acum 2-3 sapt. apoi cate 2/zi o sapt. si gata. Dar am mai auzit la gemenasi ca au fost fete care au luat cate 4/zi pana la sf. sarcinii. Nu face rau la bebei - face f. bine la placenta.

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Dr. din Austria mi-au zis sa incep sa-l reduc din sapt 7. Cel care imi urmareste sarcina mi-a zis ca din sapt 14 sa nu mai iau, iar acum dr. care mi-a facut FIV-urile la CJ mi-a dat explicatia cu placenta din sapt 12.
Panac acum am redus 1 utrogestan/saptamana.

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

MONI, si mie dr cu care am facut FIV mi-a zis sa renunt treptat din sapt 14...dar dr care imi urmareste sarcina mi-a zis ca mai bine sa continui cu utrogestan pana in sapt 30 pt ca ma fereste de contractii...ca face bine in nici un caz rau.

Ayda19+

Mergi la inceput