Gravidute prin FIV (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Ralucapaun,
ma bucur ca bebe este bine... ei conteaza , noi suntem calite...
stai cumintica in pat si gandeste pozitiv !!!
mie mi-a dat dr o data la 2 zile o tableta de tardyferon , intreaba si tu daca nu ar trebui sa iei daca te simti asa slabita

Ayda,
bine ca esti bine !!!

Missy,
bine ai venit, sarcina usoara fara probleme si bebe sanatos iti doresc !!!

Bianca B,
tinem pumnii ca totul sa fie bine !!!

Eu nu mai sangerez , Slava Domnului !!!

Fetelor, voua pana cand v-a dat sa luati acid folic ?

Klu.14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Raluca si KLU , sanatate multa si sa scapati de stresul cu sangerarile!

KLU, mie mi-a zis dr Zadori sa opresc la 14 sapt. Ca deja sunt formate organele ( pt aia iei acidul folic , sa elimini riscul de spina bifida, etc). Eu luam Elevit- si la fel mi-a zis si dr mea din tara, odata ce am trecut in trim.2 sa opresc suplimentele.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Klu, ma bucur ca nu mai sangerezi si ca esti bine!
Mie dr mi-a recomandat sa iau acid folic pana la 16 sapt si apoi am luat elevit si tardyferon cate una pe zi.

Ayda18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Klu, am luat acid folic pana in sapt 12 si apoi doua luni sunt trecuta pe Centrum materna.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

ciao fetele!
Raluca, ma bucur ca esti bine si tu si bebe
Klu, bine ca nu mai sangerezi..Vedeti ca mai rasare si soarele
Stiu andicu ca de mult urmaresc formurile ...meserias dr Z
Eu acid folic nu mai iau. Mi-a dat Zadori niste pastile cu continut de acid folic si mi-a zis sa iau pana le termin si gata. mai iau inca utrogestan 3 pe zi si saptamana viitoare (adica a 14-a)una pe zi si gata. magne B6 a zis Zadori ca pot sa iau pana la final.
Doctorita mea de la cluj mi-a zis sa nu iau vitamine dar sa pap bine si sanatos...si uite asa sotul meu ma urmareste daca am mancat toata portia de fructe pe zi...stresssss! de legume sa nu mai zic...ca ma tot chinuie cu niste rosii care nu au niciun gust...of...nu vine odata vara!!?
sau mai bine..a 2-a sarcina...ca sa nu mai fim asa stresati
pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Bianca ,Amzulica

Missy felicitari si bine ai venit graviduto.Sarcina usoara si la termen

Raluca ma bucur ca bebeul tau ie bine.

Klu ma bucur ca sunteti bine.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Missy si eu astept cu drag a 2-a sarcina. Dar va veni oare?

Bq 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, o sa-l intreb si eu pe dr cand merg joi la el cat sa mai iau acid folic... ultima oara am uitat.

Missy, meserias Z putin spus

Daca vom mai avea nervi pentru o a doua sarcina... eu una nu cred...ii tot repet dr meu ca pana-mi tin copilul in brate o sa ajung la nebuni si nu mai are cine sa aiba grija de el

Andicu

Sa dea DD sa auzim numai de bine !!!

Klu 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Missy: bine ai venit, sarcina usoara si la termen si bebic sanatos...si la mine tot 3 a fost numarul norocos!

Raluca: ai grija de voi, sanatate multa iti doresc! Bine ca e bebelul bine,asta e important acum!

Ayda_M: utrogestan nu ti-a dat pana in sapt.34? Ca mie asa mi-a dat.

Andicu: pe tine si pe Filip

Amzu, Bianca: mai aveti atat de putin!!!! Nastere usoara si bebei sanatosi!!!

Va pe toate!

Nusy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Klu - tz, tz, tz, meserias
Despre a 2-a sarcina...pai de aia vreau sa vina ca cu bebelu de acum..of saracu' ce l-am mai stresat..vreau si eu sa am o sarcina..candva...la care sa fiu RELAXATA!!!
Sa nu mai disper la fiecare durere cat de mica, sau sa innebunesc de griji cand nu mai am senzatia de greata si cand o am sa zic ca de ce o am..si iar de la capat..sa nu mai imi fie frica de cate ori merg la toaleta sa verific daca nu cumva, doamne fereste e vreo pata..sa nu mai rup netu in doua dupa simptome, semne, etc...sa nu ma mai uit de o suta de ori in oglinda daca se vede burtica..ca vreau sa se vada mare!!..stiti si voi mai bine...
A, si by the way...si pe mine ma mai iau niste dureri de burtica asa ca niste intepaturi, de scurta durata..netu zice ca ligamentele..da netu zice multe..voi ati avut?

12+

Mergi la inceput