Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Micky, multumesc. Eu m-am gandit la acesta
De fapt doua, si legate intre ele prin www.bebecarucior.ro/produs331/CHICCO---CLAME-PENTRU-CARUCIOR-GEMENI.htm" target="_blank">asa ceva
Mai trebuie sa verific daca se potrivesc clamele pentru tipul acesta de carucior, si daca posta sta ambele scoici cand e legat caruciorul.
19

betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micky2007 Moni am scris mai sus. Uite la ce m-am oprit www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/carucioare/carucior-gemeni-twin/" target="_blank">aici si www.copilasul.ro/carucior-gemeni-roadster-pelerina-ploaie-p-2373.html?osCsid=b5fd2759c882e1ea29cd2373e304ff9a" target="_blank">aici. Inca nu m-am decis. ![]() Micky 28+ + ![]() poze noi |
eu zic ca foarte importanta este greutatea carutului si cum se poate plia..asta in cazul in care se poate. Eu am avut doar un bebe si cateodata cand mergeam cu masina era foaret greau sa ma car cu tot bagajul, iar carutzu umplea 1/2 din portbagaj
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Acum dupa ce am terminat cu sfaturile
, ma gandeam daca ma primiti si pe mine printre voi?
Deci am facut punctia pe 16.02, ET pe 18.02, si acum 3 zile am aflat ca sunt
, DPN: 09.11.2009; Fiv facut la MNL cu Ron El, la fel ca si primul de unde a rezultat bebe Mario.
Va doresc in continuare sarcini usoare si bebici sanatosi
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
miha2004 spune:
Bety 78 felicitari, sarcina usoara si sa-ti daruiasca DD o fetita sanatoasa si frumoasa.
Bianca sa-mi spui cum e
elenada spune:
Bq mi-am pus in playlist toata muzica din calculator. Am toate genurile de la AC/DC, Parazitii pana la muzica clasica. Orice ascult iar ei dau din picioruse. Cand mai intra o melodie de la parazitii ii rog sa isi puna manutele la urechi ca sa nu asculte versurile ca sunt prea micuti pt ele.
.
Betty felicitari sarcina usoara si bebe sai bebei sanatosi.
pupici tuturor
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Micky2007 spune:
Moni caruciorul nu se dechide, numai clemele si nu am putut sa il vad.
Betty in primul rand felicitari si am sa te trec pe listuta, in al doilea rand ai mare dreptate cu greutatea, este foarte importanta.
Micky
28+
+ 
poze noi
bombonique spune:
Dragele mele,
la noi a mai trecut o saptamana.
Am fost ieri la eco, si bb e mare si grasut. Are 2315g. Fara sa ma ingras suplimentar. Si nici nu am mancat in plus.
Legat de carucioare, sa va zic prin ce am trecut eu.
Am studiat net-ul, de s-a inrosit firul. Apoi am mers sa le vad pe viu. Parerea mea este ca trebuie sa le vedeti/ incercati (si voi si sotii vostri) si apoi sa va decideti. Eu am fost setata pe ceva, si am luat cu totul altceva! Asa ca... Succes.
Pupici!
Bq
32+
bombonique spune:
Elena, mi-a placut mult faza cu Parazitii! Sa se invete de mici cu greul!

Felicitari Bety! Sarcina usoara si bb sanatos!

Bq
33+
LucaLuca spune:
N-am nimic de zis. :) :)
---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/