Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 18
elenada spune:
Kineta felicitari pt pereche. va doresc sa fiti cu totii sanatosi sa ai sarcina usoara incontinuare si la termen.
Ayda eu am avut perioade cand am mers si saptamanal dar asta din cauza ca am avut probleme cu sarcina. In general merg la doua saptamani. E sarcina gemelara si stiu ca de obicei se monitorizeaza mai des. Mie mi-a zis ca pot sa merg de cate ori vreau. E drept ca am avut destule probleme sangerari din saptamana a7-a pana in saptamana 14 col deschis si scurt si am facut cerclaj in saptamana 16.
Daca ai o sarcina fara probleme poate ca daca ai merge mai des nu ai face decat sa te stresezi.
Si eu as vrea sa mai raresc ecografiile daca e totul ok si colul isi mai revine desi din doua in doua saptamani ma duc dupa concediu medical.
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
Kineta sa-ti traiasca fetita si baiatul 
Amzulica, Rami si David plange la baita, din momentul in care ramane gol si pana ajunge cu funduletul in apa, cel mai mult ii place cand il spal pe spate.
Sarcina usoara si la termen tuturor 
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Micky2007 spune:
Moni carucioare nu am luat inca, dar am studiat problema si am gasit cateva frumusele.
kineta felicitari pentru pereche. Sanatosi sa fie.
Micky
28+
+ 
poze noi
miha2004 spune:
Bianca B incearca sa faci mai cald in camera cand faci baita si akege un moment cand David e linistit ai satul dar sa treaca ceva timp de cand a mancat iar apa de baie sa fie doar calduta la inceput si completezi apoi cu apa mai calda dupa ce se obisnueste.
bombonique spune:
Kineta felicitari pt fetita si baietel!

Ayda incearca sa "ciocanesti" usor burtica. BB trebuie sa raspunda.
Elena ce muzica mai asculti? Sper ca e bine totul!
Rami, Amzu- bb-ii sunt grozavi! eu mai am rabdarica inca 6-7 saptamani! Pana atunci ma multumesc sa il vad la eco!
Si eu pana pe la 20 si ceva de sapt simteam doar in partea stanga. Apoi bilateral. Acum 360 grade!![]()
Pupicei tuturor!
Bq
32+
Bianca B spune:
Miha2004 multumesc de sfat, astazi il pun in aplicare 
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Moniland spune:
Micky, nu-mi zici la ce carucioare v-ati oprit/ Eu sunt la etapa cautat carucioare si inca nu stiu de care.
Kineta, Felicitari!!! Vei avea si o fetita si un baietel, si masinute si papusele. ![]()
19

Micky2007 spune:
Moni am scris mai sus. Uite la ce m-am oprit www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/carucioare/carucior-gemeni-twin/" target="_blank">aici si www.copilasul.ro/carucior-gemeni-roadster-pelerina-ploaie-p-2373.html?osCsid=b5fd2759c882e1ea29cd2373e304ff9a" target="_blank">aici.
Inca nu m-am decis. 
Micky
28+
+ 
poze noi