Gravidute prin FIV (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Amzulica ai un baietel superb. Sa va traiasca sa fiti cu totii sanatosi. Felicitari

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Amzuink odata sa-ti traiasca bebelusul sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Elenada e f bine ca misca bebeii,si la mine misca mult dar mai mult seara-noaptea am obsv. ,si misca mai mult cel de pe partea stg,nu stiu de ce dar asa simt.AM o placenta anterioara si una posterioara si probabil ca de aceea ,nu stiu.....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor,intru si eu pe fuga sa va pun niste poze cu iubitica mea.
Amzu, Lucuta e dulce foc !!! Si a mea plange inainte de baita :))

Va pup pe toate !

pozici

rami si Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Amzu, Ramy, aveti niste comoooooori, dulci, dulci... sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi.

19

Mergi la inceput

Rami e superba Ilinca. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi.
Kineta si eu simt miscare mai mult in partea dreapta. Si la mine am o placenta posterioara si una anterioara.
O sa il intreb si eu pr doctot care e treaba cu miscarile.

elena +18

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Rami, Amzulica...sa va traiasca comorile,sunt superbi bebeii...abia astept sa-mi tin si eu sufletelul in brate...e asa frumos
Moni, Elenada
Pup toate gravidutele

Ayda 21+

Mergi la inceput

Elena, si eu vreau sa simt bebelul zilnic...sa-mi dea mereu sutulete ...dar il simt o data la 2-3 zile...si mereu sper ca odata cu trecerea zilelor o voi simti zilnic...dar vad ca tot asa "lenesa" e ...sper sa fie bine ca de aprox 2 zile iar nu o simt...mai am o sapt pana la morfologie...
Tu tot la dr Rotaru esti nu?

Ayda 21+

Mergi la inceput

Da Ayda tot la dr Rotaru sunt. Vineri merg la consultatir la Elias.
Poate ca la mine misca mai des ca sunt doi si am citit ca se mai joaca unul cu celalalt. La eco de 12 saptamani se bateau.
Fetita ta e mica si singurica. Poti sa incerci sa o stimulezi tu cumva. sa ii pui muzica sa vorbesti cu ea. Strumfi mei am vazut ca reactioneaza cand pun mana pe burtica.

elena +18

Mergi la inceput

Elena, incerc sa o stimulez in vreun fel...dar e tare cumintica ...cand pun mana sta cuminte...am incercat cu ciocolata...am mancat intr-o seara o cioco intreaga si desi nu prea ma omor dupa dulciuri...am mancat si mi-a dat 3 sutulete si atat ...
Cam cat de des te duci la echo? eu as vrea sa ma duc la 2 sapt dar dr mi-a zis lunar...bine, nici nu mi-am exprimat dorinta ca as vrea mai des, ma gandeam sa nu zica ca-s paranoica pt ca vreau sa vin mai des...doar acum in ultima luna am mai fost odata sa vedem in ce stadiu mai e placenta...

Ayda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

SAlutare fetele,vin de la eco,in sfarsit am facut si eu morfologia la dr.Adrian POP -Diagnosis,si se pare ca este sigur ca vom avea fetita si baietel,ma bucur f mult dar cel mai mult ma bucur ca sunt sanatosi,sexul conta mai putin ,dar acum ca am aflat si asta sunt happy. M-am ingrijorat putin cu toate ca dr POP nu a comentat nk,probabil ca medicul care se ocupa de mine imi va spune mai multe,ca fetita are circulara de cordon,o fi normal,oare schimbandu-si pozitia i-se va da si cordonul la o parte,nu stiu....sper sa nu ramana asa pana la termen. SI ce mai mi-a spus ca placentele sunt normale cu grad 2-3 de maturitate cu una doua zone de necroza ,cea mai mare fiind de 9mm. SAptamana trecuta am facut eco la prof Marinescu si mi-a spus ca placentele sunt de gradul 1,dar la eco 2D,azi am facut 3D-4D. NU stiu ce sa cred,o fi normal pt varsta sarcinii,sau cine stie.CA si greutate sunt apropiati ,fetita are 671 gr,iar baiatul 661 gr. VA pup pe toate

24+

Mergi la inceput