Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 20
elenada spune:
hello
am venit si eu de la eco
de vazut bebeii eu nu i-am vazut a e un eco vechi cu monitorul fix care nu se putea misca astfel incat sa vad si eu ceva dar a vazut doctorul ce era de vazut
am o fetita si un baiatel amandoi sanatosi si activi. fetita cantareste 263g si baietelul 276g. fetita este pe partea stanga si baiatul pe dreapta. amandoi sunt cu capul in sus. Baiatul e cel care ma pocneste de zor cu piciorusele. fetita e o delicata si nu ma loveste decat rar.
placentele au gradul de maturitate 0 ambele. doctorul ma felicitat si a zis ca e foarte bucuros ca ma doi bebelusi pereche ca ai lui si ca sunt sanatosi.
Deci ana maria si matei stefan sunt bine sanatosi si doctorul crede ca voi duce sarcina pana la 38 de saptamani. a zis ca are el asa un feeling. a zis ca dintre toate gravidele pe care le monitorizeaza acum eu am fost cu cele mai mari probleme si cu toate astea am doi bebelusi sanatosi
gata m-am laudat destul cu odorurile mele
pup
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Micky2007 spune:
moni este frumos caruciorul, dar cam greu. Tu vrei sa pui doua, unul langa altul? Unul cantareste 17.7 kg, iti dai seama x 2? Ai sa te chinui foarte mult. Imi dau si eu parerea.
elena ma bucur ca bebeii sunt bine. 
Bq bebelusul tau este foarte mare pt varsta asta, ai toate sansele sa il scoti grasunel.
Micky
28+
+ 
poze noi
eumada spune:
BUNA FETELOR
[b]As vrea sa va rog pe care dintre voi puteti sa ma ajutati sa mai fac rost de progesteron injectabil pentru EVA-MARIA,fetita mea draga.
Deocamdata mai este nevoie sa fac injectii dar nu mai avem decat pentru o saptamana maxim doua apoi ramanem fara.azi medicul mi-a spus ca nu prea e indicat sa iau duphaston daca e fata si nici nu pot renunta la injectii.
Amenintarea de avort se mentine ba a trecut la cod galben din cauza unei insuficiente progesteronice.
Apelez inca o data la sufletele voastre de mame care stiti cat de mult inseamna un copil dorit si stiti cat de greu este sa il ai sanatos.Eva Maria e perfecta si sanatoasa.Si va multumeste ca ati ajutat-o si va roaga sa incercati sa o mai ajutati.
va multumim
mada
16+
EVA -MARIA
ceciserban spune:
Salutare tuturor burticilor frumoase si sanatoase!
In sfarsit vin si eu cu ceva vesti:testele pe care le fac aici americanii de sindrom down si alte nebunii cum le zic eu au iesit in regula eu si bebe ne prezentam bine si am aflat ca o sa fie baietel.
Acum nu stiu ce sa zic ca tot am vazut pe la voi ca se mai schimba treaba intre timp dar tipa de la eco m-a facut de m-am inrosit ca tot imi arata imi dadea zoom pe sexul bebeului si pana la urma mi-a dat o poza cu sagetuta adica cu desen in toata regula sa o cred ca e baiat.Am fost de toata jena dar asta e am luat fericita poszele si am tulito asa pe roamneste![]()
Cel mai important e oricum sa fim noi sanatosi ca in rest nu mai conteaza.Eu sunt in saptamana 21 fara 2 zile si am deja 5 kg in lus nu stiu nu e cam mult? Si 2kg cred ca le-am luat numai in ultimele 10 zile.Voi ce ziceti?Nu stiu dar mai nou imi e si foame mereu.E normal????? Ca mi cam frica pana in iulie OH MY GOD ma fac cat elefantul ![]()
Va pupik dulce dulce pe toate fara exceptie si pe fericitele noi mamici si bebeii lor!!!!!
si sa auzim numai vesti bune!!!
Cecilia in sfarsit graviduta
pishko spune:
Fetelor, se pare ca azi e ziua noutatilor
Am fost si eu azi la primul eco si din calculele dr-ului a iesit ca sarcina e de 4 saptamani si 5 zile. S-a prins unul singur.Nu s-a vazut inca embrionul, ma duc sa mai fac eco sa vedem si activitate cardiaca peste 10 zile.
Elena felicitari pentru pereche! Cred ca esti tare mandra de bebelasii tai frumosi! Asa sa fie si in continuare si as creasca mari si sanatosi si sa vina pe lume la vreme.
Pupici tuturor gravidutelor si bebei sanatosi si la termen
pishko spune:
Tot inrosesc internetul sa caut sa vad daca e normal ca la varsta asta sa nu se vada inca embrionul in sacul gestational. Si tot imi da cu virgula. Voi ce parere aveti? Datele mele sunt: punctia pe 9 februarie si transferul pe 14 februarie.
Micky2007 spune:
ceci felicitari pentru baietel. Si ma bucur ca analizele au iesit bine.
pishko pana acum trebuia sa se vada sacul gestational, dar nu si embrionul. Trebuie sa mai ai rabdare. Acum m-am uitat pe hartiile mele si la 5 saptamani aveam 2 saci gestationali de 7.7 mm. Cred ca la 7 saptamani auzeam inimioara, daca imi aduc bine aminte. Iti doresc sa se vada embrionul cat mai repede.
Micky
28+
+ 
poze noi