Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Babymom am eu asa. E luat de socrela de la un outlet din Suedia. Daca vrei o rog sa se uite daca mai au.
Le: am mai vazut si pe site-uri pentru copii acum cateva saptamani. Daca ai timp, sa dai un search pe google
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Monyca.C spune:
babymom hihihiihihihihi nuuu incep de pe acum !! Doamne fereste !!!
Ma gandeam ca poate functioneza si la sotz !!! Mi-e mila de el dragutul, vine in fiecare zi de la serv cu ciorapii uzi !!! nu exagerez si trebuie de fiecare data sa ma ingrijesc de pantofii lui !!! na soata buna plus ca pe timp de iarna mi se pare ingrozitor sa ai picioarele ude aproape tot timpul..el nu pare f deranjat de lucrul acesta, zice ca s-a obisnuit..cu ceea ce nu poate insa sa se obisnuiasca este transpiratia palmelor...e disperat si-mi povesteste de multe ori cum trebuie el sa faca cunostinta cu diferite pers dand mana si ce penibil este ptr el... moare de ciuda la gandul ca poate ceilalti cred ca este timid sau ca are emotii ..si de asemenea nu se vede in situatia sa-si stearga palmele pe pantaloni cum am mai vazut ...cand l-am cunoscut avea tot timpul palmele umede..eu credeam ca are emotii ca se intalneste cu mine...cand colo asta era ceva normal ptr el..si incercam sa-i gasim solutii..din pacate nu prea is..
multumim ptr explicatie !
de EVA PARASKEVA
anamona spune:
babymom - e extraordinar de simpatica cand face toate chestiile astea la san...si mai face o chestie haiaosa; cand casca o face cu un cantec: aaaaaa melodios. Mor de ras :)
revenind la alaptat, am observat ca daca ii evit privirea tot nu ii dispare cheful de joaca asa ca o las in pace, ma bucur de dragostea din ochii ei si sper ca la urmatorul supt va avea mai mare pofta :)
Asa, si felicitari pentru micuta rama :) si sa te tii...curand nu vei stii in ce directie vei alerga, dupa unul sau celalalt :)
Babytza - si tie vroiam sa iti transmit un pupic pt soricelul bubuila :)
si Thea da tare din picioare dar doar de cand i-am schimbat salteluta de infasat cu una mai mare (e practic o masuta pliabila) aproape dubla.
Eu merg acum la nani, as vrea sa dorm mai mult noptile, observ mai multa oboseala in timpul zilei in ultimul timp. pupici
babymom75 spune:
La multi ani babytza!!!!!!
Sa fii sanatosa si fericita, sa-ti dea D-zeu putere sa-ti cresti copiii si sa te bucuri mereu de ei!!!!
Iaca inca o varsatoare!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
Aha, cum sa ma culc fara as spune La Multi Ani Babytzei?
Tot ce iti doresti sa ti se implineasca, mult noroc si sanatate!
babymom75 spune:
babytza si cei pe care i-am avut noi tot de pe dincolo erau adusi. Daca nu e prea mare deranjul pt. socrela ta... please.
Si daca dau search pe google, ce sa caut "chiloti suspendati" ??
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
babytza...mai dau si eu cu bata-n balta - sper ca nu te-ai suparat - am uitat pe Bocanila si asa mi-a sunat mie ca face zgomot :)
babytza spune:
Nuuuuuu anamona mi-a placut !!!!!
Saru mana mult pentru urari. Va
Babymom eu am dat search pt balansoar si am ajuns la astea....uite tocmai am vazut ceva asemanator la b e s t k i d s pe site.
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Octavia75 spune:
La multi ani babytza. Nu am mai intrat de ceva vreme sa scriu pe aici dar de citit va citeam aproape zilnic. Am stat vreo luna de zile la parintii mei ca la noi acasa a fost santier (schimbat geamuri, facut curatenie, alea alea) Noi astazi implinim 4 lunisoare si deja am inceput sa ne diversificam de vreo 2 saptamani. Am ajuns sa papam mere rase cu biscuiti si pireu de morcovi si asa ne place de parca toata viata n-am fi mancat altceva decat asta.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Craciunitza lu mama