Sezatoarea canadiana (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am intrat sa va spun ca s-a votat in consiliul familial si venim vineri seara pe 06 martie la Musée pour Enfants.

Ange, merci mult ptr. PM. Incerc sa te sun diseara in jur de 7. Ptr. tine e ok ?

Multumesc mult ptr. informatiile legate de tabere.

Asa vom face: voi vorbi cu parintii celui mai bun prieten al lui Victor sa ii lasam impreuna la Littles champions.(parca asa ii zice).

Lorelai, ce veste buna ca a plecat soacra.
Merita sarbatorit.
Stiu eu ce stiu de tot aman sa aduc socrii.

Dana, haioasa faza cu pozele.

Mihaela, vacanta placuta la toata familia.
Ca sa fiu sigura ca apuc sa va zic.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinia

Maru draga, felicitari cu Ziua de Nastere. Iti doresc multa, multa sanatate, fericire, noroc si realizarea visurilor. Sa fii mereu vesela si plina de viata. Pup si te imbratisez.

Daiopri felicitari pentru nasterea ingerasului Tudor. Iti doresc refacere rapida si bb sa fie snatos si papacios.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Heeei, de cand nu te-am mai vazut, bine ai revenit!
Si chiar, cat mai aveti pana vine bebe? Lucian ce zice?

Try, multumesc pentru urari!

mQQm, ai cerut stetoscop si ai disparut. Ce faceti, sunteti bine? Ma ingrijorezi!

Mey, eu tot multumesc pentru urari , dar sarbatoritele de azi nu dau un piscot, o maslina, o atentie???

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, mersi frumos

Try, bine ca-mi spui de dureri, ca tocmai ma vaitam aici prin birou si ma intrebam cit tin!

Nelia, Cristina, fetele care ati intrebat de camps de jour pe vara, in martie-aprilie apar brosurile cu campuri (cel putin in Lval), sunt de toate felurile; mie imi pare rau ca nu ma tine buzunarul (700$/luna) sa-l inscriu pe Tudor la cel astronomic in Laval, cred c-ar fi in extaz; da'm-am revansat cu sport la greu: karate si soccer pe tot anul, asa ca il compensez pentru faptul ca vrea sa mearga la cel regulier linga noi la centrul comunitar; eu am avut vara trecuta doua saptamini o fata cu el, am gasit-o pe quebec.ro, rominca, tare multumita am fost de ea, daca mai e disponibila o angajez si vara asta vreo luna, la inceput si sfirsit de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Daiopri, sa-ti traiasca grasunelul de bebe Tudor, sa fie sanatos, iar tie, refacere rapida!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

lorelai ai niste fete superbe si ce rabdare ai avut cu torturile...
nelia mi-au placut mult mult mult copiii tai te ingijorai ca nu merge Licsandru... la gimnastica instructorii vorbesc in engleza??
mqqm unde ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

ana, una mi-a fost taiata, dar necauterizata si aia s-a vindecat mai greu, mi-a luat mai mult timp si m-a durut (simteam inteparuti ca niste ace din cand in cand in locul cu pricina) mai mult. A doua mi-au cauterizat-o din start (pt ca prima mi-a sangerat mult timp dupa, am presat acolo cred ca juma de ora si tot nu se oprea). Ambele au fost pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Lorelai, ce scumpe-s printesele tale. Si ce pofta mi-ati facut cu pozele voastre de la mare si soare.

Bey, Nelia, cu cata seriozitate se “joaca” acolo agata la aparate. M-a impresionat, iti spun sincer.

Am reusit sa vad si prima jumatate de poze de pe contul comun ca ramasesem restanta.
Ina, frumos a fost la Los Cabos, dar m-a mirat ce putina lume se vedea prin poze, sau faceati voi pozele la ore matinale/tarzii? Piscinele erau libere asa tot timpul?

Andy, ce frumusata de baietel ai. Ce frumos trebuie sa fie sa numeri varsta in saptamani.

Ktrinelu, nu mai ai nici un album pe contul de pe webshot? Ca ai pus linkul acolo si zice 0 albums.

Denisam, nu mi-ai zis daca tu i-ai facut tortul Emmei sau l-ai cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor vreau s-o multumesc din tot sufletul pe Laurajr - o persoana cu suflet mare. Nu m-am gindit niciodata ca e posibil ca o persoana straina (nu frate, nu sora) insa o foarte buna prietena pe care am cunoscut-o aicea la Sezatoare sa-mi organizeze Baby Shower implicind prietene de-a ei, care nici nu ma cunosteau. Eu ii sunt si voi fi recunoscatoare toata viata pentru surpriza pe care mi-a facut-o. La Baby Shower m-am simtit grozav printre doamne vesele si cadouri multe pentru bb. Insa aranjamentul cu baloane, confetti, torta pe care le-a pregatit Laura pur si simplu m-a lasat fara cuvinte. Inca odata un mare multumesc Laureijr (gazda si organizatoarea evenimentului)si Maru pentru ca a acceptat sa vina si cadouri.

Donia felicitari si La Multi Ani!!! Eu trebuie sa nasc zilele acestea, de fapt due date-ul e pe 18 sau 23 februarie (ziua lui Lucian), insa speram ca voi naste mai repede caci se zice ca fetele vin mai repede, plus ca medicul mi-a zis ca bebelina va fi cam marisoara la 40 saptamini, cam de 4kg si ceva, dar pina ce nimica...
Lucian e foarte incintat ca va veni bb, e nerabdator si vrea sa vina cit mai repede ca sa se joace In toata ziua ma intreaba cind vine bb.
La voi ce mai nou? Cum baietii? Cum te simti?

Dana La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Crinia, multumesc mult de tot!
Nelia, ea e surprinsa de Laurajr cu baby shower de care scriam eu pe alt topic

Dana, la multi ani! sa ramai tot asa frumoasa si minunata, sa fii iubita si sanatoasa!

Donia si restul fetelor:

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Donia, La multi ani! cu multa sanatate si fericire, ca uitasem. Implantul cu tot cu coroana ma costa numai vreo 2800 $

Lorelai, nici noi nu avem 100% acoperire, 85% la chestii mai mici si 50 % la restul, de implant asa am auzit si eu numai coroana cica s-ar putea sa o asigure. O sa vedem, dar oricum adio vacante deocamdata.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput