Sezatoarea canadiana (131)
Raspunsuri - Pagina 9
Crinia spune:
Magdone procentul de acoperire a astfel de lucrari de catre asigurare depinde de la polita la alta chiar fiind cu aceeasi companie de asigurari. De aceea de obicei dentistul trebuie sa trimita la compania de asigurare "predetermination" pe baza careia iti face o estimare si iti spune cit si ce anume acopera asigurarea dentara. Desigur ca poti suna si tu la customer service la compania de asigurari si sa intrebi, insa trebuie sa cunosti "procedure codes" care va folosi dentistul tau.
Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?
columbiana spune:
Voi ce luati mai cu efect pentru gripa? macar sa treaca de la sapte la sase zile? e a doua oara in ultima luna ca m-am incaltat cu gripa, vad ca o duc din lac in putz cu sanatatea ; e clar ca-mi trebuie o vacanta
inacanada2005 spune:
try, piscina aia era "activity pool" si am pozat-o intr-o zi in care entertainment team era libera. Dar poza e facuta si in timpul mesei de pranz, cand majoritatea erau...la masa. Oricum lumea statea la infinity pool, mai aproape de ocean. Cu toate ca resortul nu mi s-a parut gol, nici foarte aglomerat n-a fost. Mai ales datorita perioadei, cred: 27 noiembrie - 4 decembrie. Insa vremea, a fost o nebunie : intre 25 - 30 grade, in fiecare zi, plus apa oceanului de 28 grade. De piscine nu mai vorbesc...apa era calda-calda....offffffffffffff cum mi-ai adus tu aminte de vacantaaaaaaaaa....
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Voi ce luati mai cu efect pentru gripa? macar sa treaca de la sapte la sase zile? e a doua oara in ultima luna ca m-am incaltat cu gripa, vad ca o duc din lac in putz cu sanatatea ; e clar ca-mi trebuie o vacanta |
La mine a functionat Coldfix, vitamina C efervescenta de 1000 unitati 1-2 /zi, si laptele de capra cu miere Soricelul a luat mult timp echinacea si asta a jutat-o, acum l-am oprit ca ia antibiotic, altfel am fi continuat. Laptele de capra creste imunitatea, deci daca poti bea o cana zilnica si te fereste de raceli, dureri de gat si alte bucurii ale iernii. Sanatate maxima
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Adaf7 spune:
La Multi Ani Maru & Dana Podeanu!
Bine ai venit bebe Tudor si Felicitari Daiopri.
Vad ce e problema cu maselele - tocmai ce am patit si eu de ieri dupa amiaza cu dureri infioratoare in maseaua de minte, asa ca azi m-am infiintat la dr meu, care nu a avut ce sa faca decit sa imi dea antibiotice si tylenol 3 pt durere pt ca e infectie in gingie si maseaua e complet impactata, asa ca am programare abia Vineri la scos (sper sa treaca infectia ca nu se baga chirurgul altfel). oricum, ce am eu falci mari de la mama natuta, acum am jumate de fata de chipmunk .
Magdone, implanturile nu stiu sa fie acoprite la nici o firma (nici macar un %), numai coroanele/ major restoration/ surgery. Se trimite estimare la compania de asigurari si iti spune cit ti se plateste inapoi. Daca ai coordonare de benefits cu sotul tau, atunci esti full acoperita, ce nu iti da asigurarea ta iti plateste cea a sotului (caz concret la mine).
Nu am apucat sa vad mesajul cu fixativul, am citit doar reply-ul lui Try, cel mai mult mi-a placut fixativul de la L'oreal - Volume max. Superb, nu naclaieste, da volum, par flexibil, era in tub alb/ albastru (pt Volum max), numai ca de 2 luni nu l-am mai gasit. Am acum Pantene pt volum si nu e stralucit, fixeaza prea tare. Herbal essences tot pt volum e asa si asa, am senzatia ca naclaieste (va mai spun dupa o saptamina sa ma conving). Am avut La Coupe si e o porcarie totala si mai e unul verde Fructis care l-am aruncat la gunoi din prima zi, asa de nasol a fost pt parul meu.
Dragaica spune:
Dana La multi ani! multa sanatate si fericire ca banii vin pe urma
Ana cand sunt gripata mananc mult mujdei de usturoi, cu peste, cartofi prajiti sau natur, pastai ajuta mult sistemul imunitar.....in sfarsit la mine functioneaza.
Adaf imi pare rau sa aud ca ai probleme cu maseaua, eu am ramas cu sechele de la ultima vizita la stomatolog, am dat 1500 euro ininte sa plec din tara, am suferit ca un caine de asta de fiecare data cand aud de dureri de masele mi se ridica parul pe mine.
Ica ce mai faci? cum mai merge la munca?
DoniaLa multi ani! sa fii sanatoasa si iubita
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Daiopri spune:
Buna, buna!
Multumim mult de felicitari si felicitari si noilor mamici de licurici!
Am aparut si noi acasa dar incercam sa ne adaptam si sa ne organizam.
Asa ca doar pe scurt despre noi. Chiar ca am facut un pisoias, mie mi s-a parut asa mic
Mai ales ca visam la 4kg si ceva. Am fost vineri dimineata si mi-au pus gel, dupa care am venit acasa si tb s amai merg la 3,30 sa imi puna iar gel. Cand m-am dus la 3,30 deja aveam contractii la 6 min deci nu a mai fost necesar un gel. Mi-au pregatit camera, si se indeseau contractiile. Le-am zis de epidural, la care dr ca o fi ca o pati, ca merge repede, eu nu si nu
Dar l-am vaut ca nu era prea dornic de epidurala mea.
Am sta in dus vreo juma de ora, dupa care da-i cu gazul. Timp in care imi spun ca sunt dilatata 5, eu epidurala:)
Ei, stai ca nu e dr, ca te descurci cu gazul perfect
Drept e ca era ok, nu dureau asa tare. Apoi iar intreb de epidurala, iar ca vine anestezisul, da sa te mai controlam odata si cand colo 9:)
Eu am facut o fata, de sotul ma intreaba te doare tare sau te-ai enervat. Eu zic m-am enervat
Dupa care mi-au rupt apa si de acolo, eu nu stiu decat ca am impins de vreo 2 ori si m-au oprit ca nu scosesera nici picioarele la masa:)
Da eu nu prea puteam asa ca le-am trantit pisoiul in brate
Ce sa zic pana la urma nu a fost asa de rau nici fara epidurala, si vorba sotului macar s-a terminat mai repede.
Sambata seara ne-a dat drumul acasa, totul e bine, doar ca pisoiul mic il am pe post de martisor, ca tare nu sta singur
Toata ziua vrea papa, si apoi face nani nitel si iar papa sau cineva sa il tina.
Cred ca o sa trebuiasca sa facem ceva militarie mai incolo
Eu sunt in lupta cu balcoanele mele, ca ma pot apuca de vandut laptic cred. Scot si cu pompa ca nu am unde sa le mai tin (pe geamanduri) si tot mult este. Si uite asa mor de ciuda cand stiu cate mamici sunt care se straduie sa aiba ceva laptic si eu as avea de cel putin 3
Mai va scriu cand mai apuc, caci va ziceam ca sunt atasata acum.
Motanul a reactionat f bine pana acum. A dormit la prietena lui si imi zicea la tel ca ii e dor de mine:) Si cand a venit la spital drept la mine in brate. Apoi se uita cu drag la fratior si radea.
De atunci tot bine e. Abia asteapta sa il vada, speram sa tina
Sper ca toata lumea e bine si inca o data va multumesc de suport.
codritu spune:
Daiopri, felicitari pentru pisoias, bine ca ai lapte, ai grija sa pompezi excesul sa nu faci mastita, in rest o se adapteze productia in functie de cerere.
Carmen77, ti-am vazut si eu flacaii, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Si ai mei sunt tot asa de diferiti, Tudor blond cu ochi albastri Petra satena cu ochi negri, ai mei si la caracter sunt foarte diferiti poate de aia se si cearta intr-una.
si
laurajr spune:
Daiopri, sa-ti traiasca motanelul mic ( si cel mare) si sa fie mancacios si somnoros ! Vad ca dupa tonus, te-ai refacut repede...se trezeste des noaptea bebelusul ?
Crinia, ma bucur daca ti-a placut surpriza noastra, am complotat o saptamana la asta si pot zice ca ne-a iesit surpriza,de acum mi-am intrat in mana, astept oferte...Maru, pe cand facem unul pt tine ? Ai grija de tine si keep in touch !
Si eu as trimite-o pe Ioana in tabara, dar cred ca dupa 2 zile ar vrea acasa, ca ea e putin cam suparacioasa...si daca cineva ii zice ceva imediat pune botic! O sa o inscriem probabil la o tabara de zi, aici pe langa noi, ca sa o tinem ocupata .