Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

didi eu am mai vazut diferente, cele >1 an nu se lasa pe spate (probabil doar 1-2 poziti), sunt mai joase de inaltime si bb nu vede deloc pe geam (acum nu e prb, dar pe la 2 ani ... se cam satura sa vada numai interiorul si cerul timp de 3-4-x ore) si buretele mi s-a parut mai subtire la astea.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

IROLF - nu as vrea sa te dezamagesc, dar din doua rele, aia privata e mai putin rea. Eliza e un copil sanatos si cu o imunitate buna. Crede-ma ca NICIODATA, dar NICIODATA in 4 ani de gradinita privata cu program pana seara la 6 nu s-a imbolnavit cum s-a imbolnavit la asta de stat, dupa o luna juma' de program pana la 12
Sa zicem ca am avut noi ghinion si ca Eliza nu e asa de 'imuna' cum cred io!
In orice caz, bafta multa!

anka, al meu a fost dintodeauna la gradi de stat, pana la ora 17 si pot spune ca sa imbolnavit ffff rar si fara chestii grave....

mie greu sa cred ca la privat nu sunt virusi....

sora mea isi duce copilul la o gradi privata si i sa imbolnavit destul de mult...

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Tecky si noi am scapat de regurgitat. Doar ragaim. Insa are in continuare o expiratie aiurea si stau de 2 sapt deja sa fac programare la Stanciu nu reusesc. In fiecare luni imi iau tzeapa (maine e luni ... hm): ba nu i se stie programul si nu se fac programari, ba e mobilul inchis ...

dia de super cacao cu vecinii astia. Si mie mi se ridica tensiunea si imi vine sa ma duc cu toporul cand ... in linistea amiezii cu copilul dormind, ma trezesc ca bubuie ceva de sus. Imi vine sa mor!!!

dr anca mie nu mi se pare Nan-ul rau la gust deloc! Ii dau asta de 7 luni aproape. Dar na ... la ce gusturi fine am eu la mancare, nici nu am pretentii.
Felicitari pentru "datul in mintea copiilor"!!! Si pt Anka si irolf.

Bai cand va aud cu gradinitele astea ... mi se ridica parul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

A, sa nu uit. Capri si maitreyi merci de comentarii frumoase la pozele din concursul DC. Trebe sa facem lista cand incepem votarea sa stim care suntem in concurs ca sa nu scapam pe cineva la vot.

Pana acuma eu stiu de Capri, maitreyi, flo, AnnaBaby si io. O mai fi cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Iriss scaunul ala Axis e super dar nu are isofix (unul din motivele pentru care nu l-am ales) si faptul ca este foarte greu si are dimensiuni de gabarit mai mari si mi-ar fi greu sa il bag in portbagaj in cazul in care am nevoie.

Didi totusi vad ca unii producatori au scaune in care pozitia copilului este cu fata la sensul de mers de la 9 luni. Ma gandesc ca producatorii au in spate niste studii in legatura cu recomandarile de varsta utilizatorului...Eu sincer nu stiu nici acum de ce zic ca pozitia copilului in masina trebuie sa fie cu spatele la sensul de mers pina la 1 an...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

A, sa nu uit. Capri si maitreyi merci de comentarii frumoase la pozele din concursul DC. Trebe sa facem lista cand incepem votarea sa stim care suntem in concurs ca sa nu scapam pe cineva la vot.

Pana acuma eu stiu de Capri, maitreyi, flo, AnnaBaby si io. O mai fi cineva???

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

da-mi si mie link sa vad poza ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Iriss scaunul ala Axis e super dar nu are isofix (unul din motivele pentru care nu l-am ales) si faptul ca este foarte greu si are dimensiuni de gabarit mai mari si mi-ar fi greu sa il bag in portbagaj in cazul in care am nevoie.

Didi totusi vad ca unii producatori au scaune in care pozitia copilului este cu fata la sensul de mers de la 9 luni. Ma gandesc ca producatorii au in spate niste studii in legatura cu recomandarile de varsta utilizatorului...Eu sincer nu stiu nici acum de ce zic ca pozitia copilului in masina trebuie sa fie cu spatele la sensul de mers pina la 1 an...

eu stiu ca tre sa stea cu spatele ca sa nu incaseze air-bagu' in caz de deschidere ptca in spate nu poti sa il anulezi - sau poti?
maxi-cosi pe care vrem noi sa il luam nu se pune cu spatele la sensul de mers.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ile sunt si gemenele odiseei in concurs si julia ariadnei uite www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">AICI

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

pica, cand era Stefan mic am primit din america niste cereale in forma de stelute de orez+fructe sau mai stiu eu ce combinatii. Pentru bebelusi. Mi o ciuda ca nu ti-am zis inainte sa te duci sa fi cumparat. Eu le ziceam "croante" si i se topeau in gura, nu exista riscul sa se innece. Fix pentru perioada asta in care sunt ai nostri...
A vazut careva pe aici asa ceva??

eu is cu capsa pusa...daca se poate spune asa...Matei de 2 saptamani face kk de 6-7 ori pe zi plus noaptea de 2 ori...nu moale, doar parca mancare nedigerata...este foarte iritat la fundulet si nu mai trece cu nimic...noaptea se inerveaza ca il spal si il schimb...si plange ofcourse...nu stiu de la ce...doctorita zice ca de la dinti de vineri ii dau biotics 3 plicuri pe zi si parca parca merge mai bine...pana acum i-am dat 2 plicuri.
Azi m-am bucurat ca a baut pentru prima data ceai - de menta.

In rest...este un dulce.
am sa pun si eu cateva poze pe picassa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

ana ar putea sa planga de la fundul ros, ca ustura
eu stiu pe pielea mea sau mai bine zis pe fundu meu ...

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput