Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana felicitari pt ceai!!
Eu is la pag 12 la concurs. Neaparat tre sa facem lista cand incepe votarea. Ca io nu ma pot baza pe neuronu meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

se castiga ceva la consursul ala?
bag si eu o poza, dar stai ca nu stiu care ... o sa va dau la vot variantele mele

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

pica, la scaunul tau se departeaza si se apropie laterealele?
Cat a costat?

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

la momentul cand am studiat eu scaunele de masina, genul asta era printre cele mai recomandate, din punct de vedere al sigurantei copilului, in caz de impact

Scaun
sa aiba bara in fata, pt ca sa il protejeze si la corp, ma rog, nu am explicat prea bine, dar nu stiu cum altfel

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am pus si eu poze pe picassa...printre altele...sa vedeti cat sunt de grasa! dar daca nu as fi poate nu as putea sa car copilul non stop in brate

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

iris pai nu pare sa il deranjeze ca e rosu fundicu, insa iti dai seama cat de deranjand poate fi sa te ia cineva din somn sa te bage in baie la chiuveta, sa te spele apoi sa te motroseasca cu haine+pampers....si apoi sa te adoarma la loc...El face kk prin somn...

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Iriss nu mai tin minte exact cit am dat pe el, dar a stiu ca a depasit 1000 RON. Intradevar se departeaza si se apropie lateralele si se lasa si pe spate suficient cit sa traga copilul un pui de somn fara sa ii cada barba in piept.

Maitrey din cite stiam eu nu cred ca sunt masini care sa aibe airbag frontal pentru locurile din spate, exita airbaguri laterale si cortina pentru locurile din spate...deci fetelor bagati cu parerea si convingeti-ma de ce nu e bine sa stea copilul cu fata in directia de mers pina la 1 an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Pt iritatia la fundic eu am folosit cu succes violet de gentiana. Alex o singura data a facut o iritatie urata cu oo cu tot si i-am dat cu tot felul, pana nu i-am dat cu violet nu i-a trecut. Eu cum vad ca e putin rosu funduletul aplic cu un bat de urechi un strat subtire si pana dimineata e ok, rar s-a intamplat sa mai dau si a 2 oara.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

pica inca o intrebare, reglarea scaunului spre spate, de unde se face?
La Brevi al meu, imi cam ies ochii pana il reglez mai pe spate, de obicei cum plec cu el, asa ramane ... adica, daca e cu fata spre directia de mers, trebuie sa il trag putin mai in fata ca sa il pot lasa pe spate si cum al meu e prins in centura

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ana stiu ca exista cereale si biscuitei de care zici tu dar eu aci nu am vazut nicaieri. Mai bine iti venea si tie ideea mai devreme.

A...sa nu uit...Anko, Ileano pai cu voi o sa inchida astia restaurantele [:))]. Si mie imi place sa stau acas la mine pe canapea sau sa ma lafai in pat, dar sunt si dependenta de comunicare "face to face" sa zic asa. Si apropos de iesit cu cupilul Anka sunt de acord ca incepind cu 2-3 ani copii fac ravagii prin localuri, ca sa zic asa, de aia ziceam ca il scot acum la carciuma cit e mic ca pe urma nu cred ca o sa ne mai intelegem...

Bu stiu cine intreba mai devreme, dar da ma duc cu Sebi doar in locuri unde nu se fumeaza, din punctul meu de vedere sunt adepta fumatului interzis in restaurante si baruri...credeti-ma ca orice fumator se poate adapta la regula asta, si o spun din experienta.

Mergi la inceput