Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka mersi! Particulara asta era cea mai aproape de casa, statea pana la 14. Alta, ar insemna si transport si creste suma, cred ca sare bine de 1000lei. Program scurt nu ma avantajeaza deloc ca oricum fac 20-30 min pana la cea mai aropiata de stat si mai mult ma plimb pe drum. Eu una ma gandeam sa mai stea acasa, dar copilul vrea la gradi, asa ca tre sa gasesc o solutie. Cat despre imbolnavit, cred ca se poate oriunde, pe mine m-a deranjat in primul rand atitudinea educatoarelor, apoi faptul ca dau bani iar el e posibil sa nu mearga fiind bolnav. Sunt convinsa ca nici la stat nu e miere, dar am zis sa incerc. astept pm-uri

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Am si eu o intrebare fetelor. Voi ce lapte dati ca, completare? Eu vreau sa nu se mai trezeasca asa des si i-am luat Nan2 completare.

Mamica de cuminte
[purple]iulie 2008

Eu zic sa nu ii dai completare daca mai ai san, va renunta f repede la san, in 1-2 luni
Cel putin asa a facut fii-mea, s-a intarcat singura, intr-o luna jumatate.
Eu i-am dat Topfer, de la Lactana. Ei i-a placut. Este si bio, dar mie mi-a placut pt ca nu are amidon.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

dr_anca felicitari pt cercelusi!
Si eu am dat in mintea copiilor. Eu modelez din plastelina Si caut filme pe net, cum sa fac mai profi. Barbate-miu se uita crucis, dar mi-a luat un set f meserias de plastelina, de vreo 25 lei si are vreo 10 culori.

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, voua va mai incap pepenasii in scaunul auto-scoica? Aida staa cam inghesuita acolo si ma gandeam sa trecem la o dimensiune mai mare . Buuun, acum ne-ar fi suras un scaun cu isofix, dar vad ca in general alea sunt pt de la 1 an in sus (de cand se monteaza cu fata la directia de mers), cele pentru 0-18 kg nu prea sunt cu isofix... ma rog, am vazut si asa ceva dar nu sunt inca hotarata ce vreau. Cred ca o sa cumparam unul fara isofix si peste vre-un an si ceva luam si unul cu! (Pfoa, ne umplem de scaune auto!) E vre-o smecherie cu sistemul asta? merita?
Voi v-ati gandit la acest aspect? aveti ceva sugestii?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iriss - te-am luat! Eu caut origami! Sa mor daca mi-a iesit broasca aia saltareata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - sistemul e beton, ca sta scaunul bine. Fara ISOFIX sta numai in centura, si pe copil il prinzi cu centura scaunelului,... na... se poate batzai....
Intre cum e copilul acum si cum va fi la 1 an, nu e prea mare diferenta, decat poate de 2-3 cm si 1 kil, un kil si ceeva... Eu i-as lua direct de-ala. Erika incape inca bine in scoica.
Mai cauta, zic eu ca vei gasi un scaun potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dr_anca felicitari pt cercei si spor la treaba

iris am vazut in carrefour un set fain de plastilina la raionul decarti. e de fapt oi carte cu plastilina atasata in set si iti arata in desene f faine pe calculator cum sa faci diverse oratanii. foarte faine si modelele prezentate de ei si culorile. eu i-as fi luat lu' a mea acum si sa o pun la naftalina pt cand o creste ca cine stie daca am sa gasesc asa fain in vreo 2-3 ani cand ne-om apuca noi

didi nici a mea nu mai incape in scoica si am zis ca ne apucam de cumparat scaunel. noi vrem clar cu isofix pt ca ne tragem mult cu masina pe la noi sau pe la altii. probabil vom lua tot maxi-cosi cum e si scoica.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, diferenta majora intre scaunele pentru pana la 1 an (9kg) si cele pt > 9 kg e ca ultmiele se pot monta numai cu fata la directia de mers, ceea ce e nasol la varsta asta.

maitreyi, maxi-cosi are cu isofix si montabil cu spatele la directia de mers?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Vad ca evolueaza discutiile.

Parerea mea desre scaune auto pt copii. In primul rand copilul tre sa stea bine in fund cand ii luati. Astea 0+-18kg se lasa, dar nu mai mult de 60 grade. Yvonnei i-am schimbat scaunul la 10 luni si tot mi se parea ca e prea mica.
Eu zic sa mergeti la targurile de copii si sa probati cu copilul scaunul.
Despre Isofix, eu zic ca este f bun, din pacate nu am. De incenturit scaunul se face cam greu. Noi avem 2 masini si tot plimbam scaunele din una in alta si ne enervam mereu cu scosul si pusul lor.
Cand adorame in scaun, mie mi se pare f incomod pt ea, ii cade capul, se balangane in toate partile. Acum i-am luat o pernuta de gat, pe care invariant o uit acasa cand trebuie sa plecam la drum lung
Ce am urmarit eu la scaunul de masina:
- sa aiba burete mai gros, ca si eu amortesc pe bancheta care oricum e mai moale decat orice scaun.
- sa se lase pe spate cat mai mult.

Mie cel mai tare mi s-a parut

Dar nu am avut bani de el si asa ca am luat un Brevi Grilo, care acum am vazut ca este 520. Parca i-as lua si lui Dav la fel sa nu fac discriminare. Inca nu stiu. Pe el il mai pun in scaunul ala cand nu o avem pe Yvo cu noi si sta f bine in el.

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Didi Sebi inca incape in scoica, in cazul in care nu il imbrac cu jacheta, altfel zici sa e impaiat. Oricum eu nu ii pun si jacheta sau paltonas in masina ca il sco lac de apa de acolo. Sistemul isofix are avantajul de a usura montarea si demontarea scaunului. Eu una am cumparat baza isofix si pentru scoica, lucru pentru care m-am felicitat in momentul in care am fost nevoita sa pun scoica in masina mica care nu are isofix si injuram de fiecare dat acind trebuia sa plec ca trebuia sa leg scoica cu centura...lucru care nu il fac la masina care e dotata cu acest sistem. Eu am cumparat de ja un scoun care e pentru 9-18 kg sau incepind cu 9 luni pina la 4 ani. Este de la bebe confort uite www.bebeconfort.com/collection-2009/FR/voiture_iseos_isofix.htm" target="_blank">aici.

Vio lui Sebi i-au curs siroaie de muci zilele astea. Am fost cu el l adoctor ca l-am auzit tusind de citeva ori si mi-a zis sa il aspir des, sa fiu atenta sa ii dau cu crema la nari sa nu se raneasca de la mci si de la curatarea repetata a mucilor si mi-a dat sa ii dau Eurespal, Ventolin si Zyrtec.

Mergi la inceput