Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Salutare!
Am citit ceva din urma, sa vedem ce-am retinut
Biri e bine ca Anna inca sta in patut, Alex pe la 2,4 ani a inceput sa sara din patut, cel mai greu a fost prima oara, pe urma a prins miscarea, asa ca l-am strans, ca sa nu riscam sa se loveasca.

Cura de slabire pai lucrurile stau asa: n-am tinut nici macar una in viata mea. Inaintte de prima sarcina aveam 47, am pus 32, dupa aprox 1 an jumate am ajuns la 55, cu Andreea am luat numai 21 deci din nou peste 70, mult pt cei 160cm ai mei, acum am cam 64, dar inca nu ma stresez, sa termin cu alaptatul si apoi vedem.

Ariadna f adevarat ce spui, Alex a adormit cu titi pana la 17 luni si desi mi-am dorit o intarcare treptata, am avut o infectie si a trebuit sa incheiem brusc, dar pot spune ca am avut noroc pt ca nu a suferit decat vreo 2 seri.

plec, am scandal mare, e maraita tare, e constpata si nici n-a dormit

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANKALAURA, pina una alta i-am dat nurofen si a luat sotul de la farmacie o alifie Pulmexbaby, cu care o frec pe burtica si pe spate ca sa ii desfunde caile respiratorii, dar cred ca o sa il trimit sa-mi ia serul asta de care zici ca-i jale,Nici nu poate sa apuce sanul de infundata ce-i. I-am dat cu lingurita dar nu l-a vrut, in conceptia ei lapticul curge numai la san, in schimb i-am dat cu lingurita sucul de la doua clementine.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

IROLF , eu i-am dat Alexandrei para cand a fost constipata si a iesit afara cam la juma de ora dupa ce a papat
ANKALAURA, serul efedrinat nu se da fara reteta si farmacista a spus ca nu e recomandat pina la un an

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Multumim de laude pentru poze .
Vazut si eu poze minunate cu pepenasii: Denisa de Dara, Filip de Bujo, Irina de Gini, Miruna de Dia, Amalia de Irinuca. Niste frumosi totzi !

Dar vad ca nu toata lumea aplica chestia cu facutul de album nou daca schimba pozele... Ar fi mai usor asa. Ca acum m-am uitat din greseala si la alea vechi, adica mai in josul paginii.

La multe lunitze sarbatoritzilor de astazi !
Si o si un buchet de pentru igerasul scump Darius.

Cu statul in fund, nici a mea nu e prea interesata de subiect. Cum o pun sa stea singura, cum se tranteste pe o parte, foarte nervoasa. Mai interesant e sa se tarasca pe coate si sa stea in picioare sprijinita de mami .

Ieri si azi am papat si noi piersica de la borcanel Hipp, cu biscuite (ieri) si cu cereale de orez (azi). Declar ca ne-a placut . Deci, i-am dat gluten (biscuitele). Sper sa fie ok.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai fratilor,
Eu am scris ieri asa:

DIANAMI E OK, TOTI SUNT OK, NUMA' CA N-ARE TIMP FRATE... FACE SCOALA DE SOFERI, E MAI MULT PE DRUMURI, CA DA EXAMENUL LA PLOIESTI, SI ACU' FACE TESTE GRILA LA GREU!

PROFA zice ca la ea apare numa' de la SCOALA de soferi incolo, ca nu scrie altceva!
La mine scrie!
La voi scria?

Ei oricum ii lipsea botonul la Picasa, deci eu i-am zis, cine stie ce ii mai lipseste...

MI-ul de la DIANAMI l-am adaugat acuma, ca prima data am crezut ca profa crede ca vorbesc de ea insasi sau cine stie de ce alta Diana...

Mergi la inceput

VIO - pe net scrie ca e OTC si ca nu se da cu reteta. Si mie mi-a dat fara reteta, si mi l-a recomandat pediatrul, pe ala de 0.5% nu de 1%

Nu gasesc prospectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anka, la mine scria tot .

Bah, ia mai ziceti o data pentru o baba surda cum se face sfecla rosie? O pun intreaga si in coaja la copt in cuptor? In folie de aia argintie? Sau cum? Si cat o las? Ca la steamer nu-mi vine sa o bag, ca sa-mi faca plasticu de la el din alb roshu . Si i-o dau ca atare, sau o combin cu alta leguma (care)?
Multzam anticipat pentru lamuriri.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Am si eu o intrebare fetelor. Voi ce lapte dati ca, completare? Eu vreau sa nu se mai trezeasca asa des si i-am luat Nan2 completare.
Bai parca ar fi otrava, scuipa , ma impinge, il tine in gura. Am gustat si e groaznic la gust, o inteleg si pe ea saracuta.
Sa cumpar o ieftineala ceva Bebelac sau sa incerc Milupa, voi ce parere aveti? HumANA si Milupa au cutiile cam mari si daca nu mananca investesc in suncile mele degeaba.
Sau sa-i dau cereale Milupa? Pe la 5 luni am avut esec cu ele din cauza burticii dar poate acum nu o mai doare.
Dati-mi si mie un sfat va rog

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Capri - eu am curatat sfecla, am infasurat-o in folie, si am pus-o in cuptor PE GRATAR si TAVA DEDESUBT ca risti sa picure din folie (ma rog, eu nu am impaturit-o ca la Verdun...). Asa s-a facut bine. Rezulta putin tare, dar e coapta si buna. Imi place mai mult asa decat cea fiarta care se poate inmuia putin.
Consecintele sfeclei coapte sunt pipi sau chiar si kk inrosit. Da' zdravan, e cam scary...
Intr-una din ture am pus gogoloaiele infasurate in metal PE tava. Si partea de pe tava s-a cam prajit. A trebuit sa o indepartez ca era amaruie.

Mergi la inceput

Auzi mai Vio, da' altceva de desfundat nasul nu ti-a dat?
Sa stii ca draciile astea de uns pe piept sunt cu dus si intors. Mare branza nu fac, in schimb risti sa ii apara pete rosii...
Mai degraba as fi zis sa pui Karvol pe o batistuta alaturi de bebe. Tot asa miroase. Sau un ser ceva de eucalipt, un extract...
Hai ca n-o fi foc sa o aspiri mai des pana trece. Asa a fost si Er in octombrie, de nu putea sa suga si se sufoca... Mamaaa ce naspa a fost... Si era si mica frate, acuma mi se pare ca e mare la 7 luni fata de 3, atunci...

Mergi la inceput