Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Kimmy, piersicutza mea adoarme cu tzitzi, dar apoi o lasa singura si se mai trez de 2 ori, at cd papa si apoi adoarme tot cu ea, si inca o data cd ii se face dor de ea.
In rest somn, fara ea.
Toata ziua, in schimb se joaca cu ea, vb pe limba ei cu ea si mai tipa la ea.

Cu constipatia am av si noi teaba, da ea papa pere, nectarine si piersici , la greu.Sucu de porto nu-i place.Il bea pe cel de piersici.

Iam dat de 2 ori si debridat, da am ren. Si o data supozitor, da acm nu mai avem probl cu asta.

Maria, mamik de Adinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Fetele, pepeneii vostrii va pupa, k piersicutza mea ma baleste de zor.
Isi apropie guritza de obrazul meu, si dai bale. Da se si repede la restu' corpului sa ma muste.
Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gini ms. E de stat dar trebuie sa platim pana face ea 3 ani ca ei adoptat sistemul de early admissions aici la scoala din zona noastra, dar de la stat pt copii intre 3 si 5 ani ai gratis 2 ore jumate pe zi, deci pana atunci tre sa platim 8 lire pe zi am ales sa mearga de luni pana vineri ca iti poti alege cate zile vrei sa mearga. da am zis ca nu are rost sa o chinui ca ea asa mult isi doreste sa mearga asa ca o sa platim 6 luni pana face ea 3 anisori.
Dupa aia intra in gratuitate. Si pe 2 aprilie aflam rezultatul daca anul urm tot aici va continua sa mearga la nursery. Am emotii sper sa intre tot aici ca sa nu ne mai chinuim ca deh se obisnuieste aici si anul asta in nov iar tre sa o inscriem pt anul urm tot aici abia de la 5 de cand intra la scoala se termina cu inscrierile astea an de an.
Da am noroc ca le pot face pe net nu tre sa ma tarai cu hartii si minunatii pe la secretariate.
Maria bine ati venit! Nu stiu daca ai dat datele dar daca vrei pe listutza si nu esti trecuta deja ca eu n-am intrat in wekend deloc zi datele sa te trecem.
Si Ari facea asa musca e normal si cu pupacitul da si cu muscatul ziceai cai catelus asa se arunca sa ne muste de umar de picior de unde nimerea.
Mai da ce de-a bebeii constipati noi n-avem pb de genul asta nici la Ari nu am avut. Sper sa reusiti sa gasiti un leac si sa nu se mai chinuie bebeii.
Na fug la gagici ca incepem programul de seara.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Noi fanii inraiti bio, tocmai am hranit cupilu cu un borcan de mar cu pesmeti proveniti din culturi bio darrr cu zahar si sare. A descoperit asta ctc-ul, adica ta'su.

Turturico ce parere mai are Mara de diversificarea ta? Cum mai sunteti, mai bine?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

kid multumim mult pt ca ne tii la curent, o sa ajut si eu!

Astazi, proaspatul posesor de dintisor, a mai mancat >100g de piure leg (eu n-as fi mancat): dovlecel, pastarnac, stevie si un cub de unt (si un sfert de ficatel; ooka, nu da cu rosii), lui i-a placut f mult maclavaisul asa, mie nu mi-a palcut nici la gust, nici la culoare.

Eu m-am cam hotarat sa cumpar scaun ca al lui sebi de pica, nu cred ca iau isofix, pt ca nu am pe amandoua masinile, adica nu am pe cea cu care mergem cel mai mult. Cand voi lua sacul de bani cu 85%, o sa ii iau, pana atunci va incapea in scoica destul de bine.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Apar si io, evident dupa ce am terminat cu: mancat Ilinca de seara si facut lectii Matei (care lectii ma disperaaaa!). Urmeaza mancat Matei si baitza Ilinca. Mancat io, nu stiu cand/daca o sa fie .

Azi, cand il verificam la lectii pe Matei si fata se simtea neglijata, si se maraia, se plangea in barba asa , a zis un ma-ma destul de clar . Asa ca am lasat tot si am luat-o, ca eram in extaz total .

Trebe sa va spun ca de doua zile i-am pus in lapte (seara) in afara de cereale de orez si biscuite pisat si mananca mult mai bine acum. Inainte manca 80 ml lapte muls, acum i-am dat 100 si parca mai vroia . Observasem de 2 zile ca termina tot si ar mai fi mancat, dar nu mai aveam cum sa-i dau ca nu aveam lapte muls. I-am facut aseara inca 30 ml cu formula si m-a refuzat cu o moaca care parca spunea: ce-mi dai mie porcaria asta ?

La pranz am papat cu chiu si vai legumele cu galbenus. Dupa juma de portie nu a mai vrut si cerea cu insistentza sanul; am facut asa: sugea la san si maica-mea (care venise pe la noi) ii mai indesa cate o linguritza cand facea o pauza sa respire , si a mers ; ca o ratza; dar am terminat de papat asa. Probabil ii era sete si cum nu stie sa bea cu cana, am facut o improvizatie.

Tot azi, la joaca, a luat doua jucarii de dentitie, una intr-o mana si una intr-o mana, si a inceput sa le loveasca intre ele (gest constient, nu intamplator – ii placea ca se auzea poc).

La multe lunitze pepenimii nascute in zi de 16 !

La multi ani MihaMiha !

Anilasa, si eu am vazut filmuletzu , da nu cred ca am scris . Noi nu ne ridicam inca asa.

Mada, sa va mearga bine la gradi! Succes!

Si a mea incape bine in scoica.

Fug la trebi. Sper sa revin mai incolo.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Fetele, multam pentru lamuririle legate de sfecla !

Iriss, felicitari pentru .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am intors de la sala ,care merge ok,dar dau eu cu batzul in balta cand ma intorc si bag dulciuri ca inecata

Maria e bine,doarme numai la tzitzi si dc DD fereshte o scotzi urla,pot pleca doar dc ii da ea drumul de buna voie..drept urmare seara adorm langa ea,iar dc se intampla asha ceva pai avem program aritstic toata noaptea,ca ea shtie ca e tzitzi aproape si tre sa bage in ea,drept pt care ne trezim dimineata dupa un somn chinuit cu tzatzele goale

nu vb mai nimik..imi zice me=me..nu vrea mama sub nicio forma,eu sunt me-me si dc e nervoasa sunt ana(pura coincidenta),in rest la fel cum o shtitzi..am sa pun poze frumoase foc pe picasa

va pup pe toate si imi pare rau ca nu mai intru asha des..cat despre citit,sunt mmmult in urma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

M-am bagat pe picasa sa completez tabelul cu kg si cm si am vazut poze cu Matei de Ana_a la spalat vase , foarte tare faza; cupiii lu Flori, pictand si la leagane, veseli foc; Raul de Oana zambaretz nevoie mare; Xenia de Gallyb catzelus si ea si dulce foc. Minunati totzi pepenasii !

Acu chiar fug la trebi.

pup you all,

poze

Mergi la inceput