Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeeea Propunere: Pentru ca foarte curand toate vom fi prinse cu muuulte activitati si vom avea ceva mai putin timp de forum, sunt convinsa ca, in acelasi timp vom avea mult nevoie de sfaturile celorlalte fete, in diverse probleme, in functie de abilitatile si cunostintele pe care le detinem. Astfel incat consider ca fetele care au studii in domeniul medical, psihologic etc. vor fi ceva mai solicitate. Asadar, daca sunteti de acord, propun sa ne "dezvaluim" profesiile (cele care sunteti de acord, desigur), pentru ca un sfat medical, de ex, va fi extraordinar intr-o situatie de criza, urgenta (asadar, Denisa, Diana- cu surioara neonatolog etc., - cele pe care le banuiesc a ne raspunde in cunostinta de cauza, sunteti de acord?) ps. La Scutecele cu fetita, am avut o colega pediatru, iar sugestiile ei, sutele de argumente cu care ne sustinea pentru a alapta etc. etc. au fost de milioane! |
Cu cea mai mare placere, din pacate experienta mea cu copiii este cvasinula, cred ca voi fi prima care se va alarma daca puiul va avea nevoie de un sfat medical... Mai am ceva amintiri din facultate si cartea unde sa caut
Denisa-Madalina
30+
cu Adela-MarisaAMR 10 saptamani
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui inapreda 'Mneata fetelor! Haideti la o cafea buna, buna sa facem galerie pt. Galushca! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am emotii mari si morcovul cit China. Azi noapte cind am venit de la o petrecere am intrat sa va citesc dar, din cauza emotiei nu am scris nimic. Fetelor, MI-E O FRICA DE MOR!!!!! Si eu o sa nasc mai repede, cam intr-o luna. Colul e putin scurtat dar, citez: " e normal LA VARSTA TA"!!! Dar ce, am 100 de ani????Bebe la 32 sapt si 3 zile avea 2, 600 kg; prin urmare va fi ditamai baiatul! De abia astept sa merg din nou la control. Mi-a zis sa stau mult in pat dar NU POT! ![]() Imediat mergem la Cluj, asa ca numai diseara o sa mai intru. Va pup, o zi minunata NASTERE USOARA GALUSCA! Gina 32+ bebe Ian AlexandruPoze AMR |
... si eu cred Dr ca se referea la varsta sarcinii, nu te stresa.
...iar in ce priveste statul in pat, are dreptate pt ca incarcatura in burtica ta e f mare, iar BB trebuie sa mai stea 8 saptamani acolo.
WAW...daca stau sa calculez...si 200g sa puna pe saptamana, chiar daca nu 250g, tot se face baban pana la termen, peste 4kg.
Cumnata mea, acum 6 ani, din cauza ca a fost supravitaminizata,a nascut la 36sa o fetita de 3680g. Huge. Daca nu era asa mare ducea inca 2 saptamani si fetita era dezvoltata complet cu plamanii, asa a stat la incubator ceva timp.
la bebelClara
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui Maria_K buna! pup feteleeu sunt ok. ceva contractii si dureroase si BH dar nimic ingrijorator. am mai gasit ieri dimi o bucata de dop (daca aia o fi) cea mai mare de pana acum (cam cat o nucutza) tot fara sange. stau si astept....incerc sa nu ma mai gandesc la asta. marti mai am control si monitorizare. de la 4 merg la film ![]() Maria 38+ Casandra-Maria vine bb!![]() Pozele noastre |
Cu cine vei naste, Maria?
Am inteles ca la GineI.
Clara
aris26 spune:
va ca nu avem vesti de la Galushca, sper ca pana la ora asta a alaptat deja pt prima data. nici o veste veste bune, nu?
eu aseara cand am vazut mesajul ei m-am uitat pe lista, ea avea doar 18 zile in plus fata de mine....brrrr...pana la nashtere cred ca imi rod toate unghiile din carne
pisik - uite asta e interfonul
http://www.angelcare-monitor.com/ac-401/
il gasesti in farmaciile din centru, eu l-am luat din dorobanti de la help net dar acum am cautat pe site-ul lor si am vazut ca la help netul din ion mihalache il au si e mai ieftin cu aproape 2mil
...nu stiu daca e o greseala sau nu. dar inceraca, daca eu mi-am luat tzeapa, macar tu sa nu-ti iei.
imi pare rau sa aud ca te chinui cu contractiile, sper sa te simti mai bine azi, ai grija de tine si odihneshte-te neaprata
va
pe toate
p.s. maine ma duc la ecooooo![]()
va scriu vestile mai dupa amiaza
34+
poze
AMR 6 saptamani 
aris26 spune:
clara - bine ai venit
nu ai venit deloc pe ultima suta de metrii...de abia acum incepe![]()
sa vedeti cat o sa sporovaim dupa ce se nasc pitici nostri
34+
poze
AMR 6 saptamani 
chatonel spune:
fetele frumoasele 

pentru aprecieri!
pentru toate valentinele!
vad ca dragoana asta din burtica nu se mai linisteste, iau la suturi gramada!!! as fi vrut sa dorm, da nu e chip... asa ca ma duc sa ma balacesc in cada acum.
voua tot asa va misca bbii non-stop? sau a mea e mai agitata findca o tot transport di colo pina colo?
galuska tot n-a dat semne? sper ca e cu bblina la lactobar!!!
Fille du Sud
34 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Nikoleta20 spune:
dyana
,nu am mai apucat sa citesc msj in timp util,dar am sa caut eu prin tot buc,si tot sper sa gasesc...daca nu...le fur de la tine
...la ce spital lureaza sora ta ca neonatolg?tu unde ei naste?
acum am o mare dilema si eu...mi-a promis cineva ca imi face cadou o trusa pt epidurala...in 2 zile max o pun in valizuca...stiu tot pro-contra epidurala...e bine si nu e...dar eu nu stiu dk sa o folosesc sau nu pt k imi e frica de injectie in sine
...de durere...e mai rea durerea fara epidurala,sau e mai rea durerea cand monteaza epidurala?
cred k stiu si singura raspunsul...dar...tot imi e frica de AC!!!
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
chatonel,si la mine bb e super agitat...zici ca are mancarici in fund,,,imi deformeaza burta de mama mama...uneori ma amuza,dar uneori....
ma cam dor escapadele lui....
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui andreeeea Legat de interfon si de diferentele dintre romani si occidentali de a trai sarcina si cresterea copiilor, mi-am amintit de o intamplare. Eram in Olanda (vizita de lucru) si o colega olandeza (cu muulte studii in domeniul educatiei copilului, persoana responsabila si cu multe calitati) ne-a invitat la restaurant intr-o seara. Si cum avea copil de un an, inainte de plecare l-a schimbat, hranit, asezat in patut in sac de dormit cu scai prins de saltea/lenjerie, fixat temperatura de 17-18 grade in camera (in decembrie- brrrr!), pupat, deschis interfonul si plecat cu sotul si invitatii la restaurant. In drum, au lasat la vecina celalat aparat (de receptie) - "pentru orice eventualitate" si am petrecut frumos seara, pana tarziu. Ei? Andreea, 32+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png |
... citeam si eu fetele care sunt prin Belgia, Franta... si am observat reactiile noastre la atitudinea lor: Ce relaxate sunt!!!
Intr-adevar e admirabil! dar nu cred ca e vb numai de firea lor mai calma, ci de linistea sufleteasca, siguranta psihica ... data de realitatea sociala si de sistemul sanitar care difera categoric.
.... ceea ce face, din punctul meu de vedere, cel mai mare procent din reusita unei sarcini... si a oricarei activitati.
Feicitari acelor fete! Pupici tuturor fetelor!

Clara
Leeloo21 spune:
chatonel..si bebele meu mic isca non-stop..ii place sa fie mangaiat si rasfatat..bagat in seama..dar sa fie liber totuisi..daca tati ne tine in brate in pat..el da cu piciorusul..il impinge..k el are nevoie de spatiu..nu strans asa..e foarte caraghios

sunt extrem de fercita ca se misca..poate isi da jos "lanticul" de la gatut..
andreeea..legat de meserii..eu nu stiu cat de mult va pot ajuta..sunt abia studenta (dar si lucrez in domeniu) la arhitectura..nu are legatura cu sanatatea..mai mult cu casa
..fratele meu insa este medic veterinar..asta daca aveti probleme cu animalutele voastre![]()
in fiecare zi de cand am ramas graviduta imi sangereaza gingiile atunci cand ma spal pe dintisori..si cand imi suflu nasul mi se intampla des sa am si firisoare de sange..nimic grav..am inteles ca oricum este normal..legat de dinti..pot spune ca m-am pricopsit cu mici pete negricioase la baza dintiilor..am zis k dupa ce nasc ma duc la albire neaparat..acum cred ca este toxica..
maria sa ne mai scrii!
si voi fetelor care mai aveti contractii..sa ne scrieti daca aveti probleme..macar va putem incuraja!
galusca 

Cristina
cu bebe mic 35+ 
nasterea in apa
pozici dragute