Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna! pup fetele

eu sunt ok. ceva contractii si dureroase si BH dar nimic ingrijorator. am mai gasit ieri dimi o bucata de dop (daca aia o fi) cea mai mare de pana acum (cam cat o nucutza) tot fara sange.
stau si astept....incerc sa nu ma mai gandesc la asta.
marti mai am control si monitorizare.
de la 4 merg la film sper sa nu fac vreo "balta" pe acolo

Maria 38+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Legat de interfon si de diferentele dintre romani si occidentali de a trai sarcina si cresterea copiilor, mi-am amintit de o intamplare. Eram in Olanda (vizita de lucru) si o colega olandeza (cu muulte studii in domeniul educatiei copilului, persoana responsabila si cu multe calitati) ne-a invitat la restaurant intr-o seara. Si cum avea copil de un an, inainte de plecare l-a schimbat, hranit, asezat in patut in sac de dormit cu scai prins de saltea/lenjerie, fixat temperatura de 17-18 grade in camera (in decembrie- brrrr!), pupat, deschis interfonul si plecat cu sotul si invitatii la restaurant. In drum, au lasat la vecina celalat aparat (de receptie) - "pentru orice eventualitate" si am petrecut frumos seara, pana tarziu. Ei?

Andreea, 32+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Floryela la multi ani pt ieri cu intarziere!

Fetelor, voua va mai curge sange din nas? Sau din gingii la periaj? Io cred ca puteam sa imi fac toate analizele din sarcina cu cat sange inrosit servetelele...

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

dyana,iti jur k camasutele tale m-au facut sa detest ceea ce cumparasem eu deja pt maternitate,dar nu mai stiamexact la cine vazusem...asa k iti multumesc pt info...nici in cele mai frumoase vise nu gandeam asa o coincidenta placuta.luni direct in piata la moghioros aterizez...poti sa imi zici mai exact unde e magazinul?te roooog

Nikoleta 20 38+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Niko, fugi repede azi, ca nu sunt de la magazin, sunt de la targ, care se inchide azi. eu am scris acolo, am crezut ca ai inteles ca sunt de la targul ala care sta doar 4 zile

diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Io abia m-am trezit ... dar si abia am adormit aseara ... eram fericiti Am dansat putin, am baut un pahar cu sampanie, mincat stridii, apoi am facut cite o dorada cu fenicul si am avut un vin alb de anjou, excelent!!! Am baut si un pahar de vin, m-am betivit, ce sa mai zic... iar asta mica a dansat pina la miezul noptii in burta mea, parca zicea: pe locuri, fiti gata, start! si o lua la fuga!! apoi repeta figura .... desertul 1 a fost felii de ananas cu glazura de ciocolata amaruie topita si pt desertul 2, a trebuit sa asteptam sa adoarma copila :)

Chatonel, sunteti adorabili! Mi-a placut cum ati petrecut! Si mi-ai facut pofta de fructe trase in ciocolata!!!!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Floryela la multi ani pt ieri cu intarziere!

Fetelor, voua va mai curge sange din nas? Sau din gingii la periaj? Io cred ca puteam sa imi fac toate analizele din sarcina cu cat sange inrosit servetelele...

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

Monnvas, si eu pot dona zilnic dar doar din gingii din nas nu am avut inca placerea

36+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

[b]

Sunt in aceeasi situatie, stai linistita! Daca nu zilnic, macar la doua zile ma intind in pat cu mana stanga ridicata si servetelul la nas! Cat despre gingii, luna asta cred ca am nimernit o periuta buna, ca parca nu am mai avut probleme. Este de la Aquafresh si are insertii de cauciuc :-), portocalii, costa approx. 10 lei.

Oricum, ambele chestii sunt normale in sarcina, asadar relax!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

andreeea, cu cea mai mare placere va stau la dispozitie pentru intrebari. si surioara va poate ajuta in multe aspecte, ca a vazut cam tot ce se poate vedea in materie de bebei, tratamente, etc- la nr de nasteri de la municipal, chiar ca vezi tot. si mai ales la cate garzi face pe luna, abia o mai vad acasa. azi a intrat in a treia garda consecutiva ( e adevarat ca face garzi la 2 spitale, dar chiar si asa, uneori nu stie nici in ce zi a saptamanii e).
eu am fost la cumparaturi azi (din nou) si am luat pamperasi de 2 dimensiuni, 1 (2-5kg) si 2 (3-6kg) ca nu se stie niciodata, am luat paturici absorbante (aleze) de 2 feluri- Seni si Happy dar vad ca sunt cam la fel, nu vad diferenta intre ele, de 2 dimensiuni 60x90 si 60x60- cred ca o sa fie suficiente cele mici, cel putin la inceput, cand nu o sa topaie prea mult la schimbat. mi se par o super investitie.; am mai luat servetele umede Pampers (un pachet mare si unul mic pentru spital-12 buc, niste tamponele de sani pentru mine (nu de alta, dar ieri am gasit lapticul uscat pe sfarcuri, mai ales la stangul, si m-am uitat pe sutien si intr-adevar l-am patat putinel, si n-as vrea sa am surprize rusinoase pe bluze, mai ales ca sutienele mele sunt toate din dantelute subtiri.
of, niko, sper sa apuci sa vezi mesajul cu camasutele si sa ajungi la targ.

diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici.
GALUSKA , SPER CA AI NASCUT, BB SANATOS SI REFACERE USOARA,ASTEPTAM VESTI!
Luana, ne bucuram ca ai inceput sa papi, sa cresti mare si sanatoasa.Monica, imratisari.
Floriela LA MULTI ANI CU INTARZIERE!
Maria tinem pumnii sa nu faci balta la film.
Raportam si noi nopti albe, dureri si cotractii la ordinea zilei,da atata timp cat nu se mai intampla nimic e ok..Avem linie maronie, sangerari si din gingii si din nas.plus o micioza pe care o tratam. De cuparat nu am cuparat nimic, ma astept sa primesc o gramada.
Referitor la interfon noi cred ca o sa luam stand la casa mi se pare necesar,udiificator nu stiu.
Simina, ADEE.
Am sarbatorit si noi Valentine, acasa in varfu patului, cu o gurita de bere, a venit tati cu mancare de la chinezi si cam atat.
Maya ce faci? intra la raport ne facem griji, sper ca e ok.
Sanatate la Silvi si Mititica sa stea bb cat mai mult.
la toate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata burtici! Am venit cu cu lapte si zahar nerafinat, cine vrea sa serveasca!
Nu avem vesti de la Galuska, vad... speram sa avem ceva!!!

Hai galuska!!!

Io abia m-am trezit ... dar si abia am adormit aseara ... eram fericiti Am dansat putin, am baut un pahar cu sampanie, mincat stridii, apoi am facut cite o dorada cu fenicul si am avut un vin alb de anjou, excelent!!! Am baut si un pahar de vin, m-am betivit, ce sa mai zic... iar asta mica a dansat pina la miezul noptii in burta mea, parca zicea: pe locuri, fiti gata, start! si o lua la fuga!! apoi repeta figura .... desertul 1 a fost felii de ananas cu glazura de ciocolata amaruie topita si pt desertul 2, a trebuit sa asteptam sa adoarma copila :)

Fille du Sud 34 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

.. ce bine e sa stii de gravide care nu au nici o restrictie la deserturi nici pe ultima suta de metri!

Clara

Mergi la inceput