Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 eu nu stiu dk sa o folosesc sau nu pt k imi e frica de injectie in sine ...de durere...e mai rea durerea fara epidurala,sau e mai rea durerea cand monteaza epidurala? cred k stiu si singura raspunsul...dar...tot imi e frica de AC!!!![]() |
Am cumparat-o dar... vreau sa rezist fara!

35+ cu 
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va mai stresez, ca tot e al doilea meu nume asta:)
Ii urez nastere usoara colegei voastre, Galushca (hehehe, asa o alintam noi pe minunica in burtik) si bebe sanatos tun!
Maria vizionare placuta la film si ne-baltoasa!:)
Puiutei Luana ii doresc tot binele din lume! E o invingatoare!
Vroiam sa va spun de Plici. Astazi, in sfarsit, sunt acasa! Dupa ce se obisnuieste cu noul statut, sigur intra sa va salute, multumeasca si povesteasca! Ma bucur din suflet ca au plecat din spital (oribila "infundarea" asta cu lapte praf a bbilor in spitalul ala si ea o sa ma bata pt asta, dar nah, ma iubeste:) ) si ma bucur ca are laptic si bebe Robert o sa fie alaptat! Pana acum este un cuminte si un somnoros si un haios. O sa-l vedeti, e SUPERB!
Si ciufulit tot...are o capitza de par in cap!:) Mi-e drag de lesin si abia astept sa-l tin in brate si sa-l dragalesc! (mai asteptam, ca asa e frumos, sa lasam spatiu proaspetilor parinti)
Va doresc sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi tun!
Raman in umbra alaturi de voi si daca va pot ajuta cu ceva, orice, nu ezitati!
Va pup!
Mamica unui MIRACOL
Leeloo21 spune:
multumim sunsmile pt upgradare
esti o draguta ca ne ti la curent!
ii doresc lu' plici sa fie viteaza si sa se refaca cat mai repede..si lu' bebe sa fie papacios si sa-si bucure parintii minunati!
plici te asteptam cand o sa poti sa intrii cu povestea nasterii stelutei tale
Cristina
cu bebe mic 35+ 
nasterea in apa
pozici dragute
shasa spune:
Buna ziua fetele!
Cam liniste in weekend-ul asta
Pe unde umblati?
Ce nu imi place asteptarea asta?
Nici o veste de la GALUSHCA nici un semn de la PLICI????? Abia astept sa primim vesti de la amandoua.
Am fost si eu ieri la dr. Analizele sunt bine, glucoza care a iesit in urina este ok, nu-i de ingrijorat, mai ales ca am recunoscut ca mananc foarte multe dulciuri. Radea dr. meu si mi-a spus ca in loc de 2 ciocolate pe zi sa mananc doar 1
Bineanteles glumea ca nu mananc chiar doua pe zi.....![]()
In rest bb este bine, nu s-a pronuntat daca s-a intors sau nu fiindca inca mai are timp. In martie am eco si mai vedem atunci.
Am plecat tare multumita de acolo. Sunt tare bucuroasa sa aud ca totul este bine, si bebeica nu se grabeste sa vina mai repede![]()
Hai Galusca cu vesti si pt. noi, sa aflam cate ceva.
Am fost la control la spital la Elias si ma si gandeam....ce ar fi sa ii fac o vizita lui PLICi? Bineanteles ca nu i-am facut...mi-a fost teama sa nu deranjez, dar ma gandeam.....sunt asa aproape de ea...ce ar fi? Sper ca sunt bine si ea si bebe
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
shasa spune:
SUN multumim de vesti. Tocmai ce am scris si eu despre PLICI
Ma bucur sa aud ca bebicul este cumintel si mami are laptic. Cat despre laptele praf....da asa era si acum 7 ani si acum 4 ani. Se da lapte praf la bebei....la greu
Dar in trei zile nu are bebe timp sa se invete asa de tare cu bibe si ia cu mare placere si sanul. Totul este sa mearga cu alaptarea si sa se descurce si mami si bebe.
PLICI, abia te asteptam cu vesti
Sa va traiasca bebe si sa fie sanatos!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
shasa spune:
Gata fetele! Am intrat, am semnat, si acum va pup ca ma duc sa pregatesc masa de seara. Pupici!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
shasa spune:
Voiam doar sa o felicit pe LUANA. Ma bucur sa aud ca recupereaza si a trecut cu bine si peste problemele cu burtica. Am vazut si pozicile. Esti minunata micuto!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
Leeloo21 spune:
da asa este..micuta Luana se face din ce in ce mai maricica! are 1,365kg si 39,5cm..creste cu multa iubire
..exact dupa spusele frumoasei ei mamici Monica!
felicitari!
Cristina
cu bebe mic 35+ 
nasterea in apa
pozici dragute
joanna27 spune:
Sun multumim de vesti.
Plici bine ai venit acasa, bb Robert sa pape bine si sa fiticu toti sanatosi.asteptam poze si vesti.
Maria sa intri sa raportezi ca nu ai facut balta...![]()
Galuska nici o veste???
De Zori si bb ei nu stie nimeni nimic?
Luana gandurile noastre spre tine.
Maya ce faci, acum chiar ma sperii, scrie macar 2 randuri. sper ca totul e ok.
O seara placuta la toate si
.
35+