Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
novus spune:
Leeloo, eu am primit o gramada de hainute deja, majoritatea sunt body-uri si salopete; am inteles ca astea sunt necesare la inceput plus un costum din acela mai gros pt scos afara daca e rece
Mai sunt si tot felul de buzite si pantalonasi dar sincer nu cred ca apuca sa le imbrace...vor ramane mici plus ca cele mai practice sunt salopetele
O sa primesti o gramada si dupa nastere, eu i-am anuntat pe prieteni si familia sa nu mai cumpere nimic de imbracat
36+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Galushca ! Mai fetelor, cand ma gandesc ca peste vreo doua, trei saptamani, tot la 2-3 zile mai anunta cate una din voi ca naste... ma iau pe mine emotiile, desi eu sunt printre ultimele. 30+ ![]() |
Asa e , Kea !!!
Mi-ar placea sa fiu asa de calma ca si Galushca cand ne-a anuntat marea veste !!! mai vroia sa si doarma un pic !!!

36+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Leeloo21 spune:
floryela
la multi ani!!! uite cum lumea s-a luat cu nasteri si alte treburi si am uitat sa te felicitam
dar..niciodata nu e prea tarziu![]()
cand ziceti salopeta..la ce va referiti?..la costumasi dinala intreg ca un body cu manute si picioruse?
Cristina
cu bebe mic 35+ 
nasterea in apa
pozici dragute
novus spune:
Da Leeloo, cica acelea sunt folositoare !!! un body si peste el se da salopeta si gata toaleta !!!
FLORYELA, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!
36+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
florinela79 spune:

Galuscha
Ai o atitudine extraordina...te asteptam cu vesti excelente si un bebe dulce!
Nasii au luat pentru botez...trusou,(alb cu sclipici argintiu)...
Doua costumase erau dragute si paturica si scria pe ele 100% bumbac
.
Restul erau cu multe imprimeuri: figurine si scris cu intaritura din aia pe dedesupt parca e hartie (ca daca-ti dai pe mana te zgarie pe tine om mare)...Si niste culori
.
Acum mergem pe ideea lui Novus...are pampersul gaura
,
.
Noi sa fim sanatosi
.
Florinela 35 incheiata...trecem la
35 +
Leeloo21 spune:
florinela..tare caraghioasa esti!..bebe
sa fie sanatos..noi toti!
Cristina
cu bebe mic 35+ 
nasterea in apa
pozici dragute
shasa spune:
Hai ca nu am rezistat si dupa ce am culcat baietii am intrat repede sa mai recuperez si eu,
sa vad ce s-a mai intamplat. Si cand colo......ce-mi vad ochii? 

GALUSCA

GALUSCA

Iti tinem pampoanele sus sa ai o nastere cat mai usoara si sa ai MAI ALES un bebe sanatos. Te pup dulce si abia asteptam vesti de la tine!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
shasa spune:
Si acum ca am bagat si eu agitatele, fug sa dorm ca imi pica ochii in gura de somn. Va pupic si ne vedem la cafeluta de dimineata!!!!!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
Pisik06 spune:
Lelloo, nici noi nu am primit pt bebe nimica. Noi am luat pt 0-3 luni, unele am si eu senzatia ca sunt mici de acuma, par de papusi...noi am luat 2 caciulite subtiri si una groasa, cateva body-uri cu maneca lunga, doua salopete din alea catifelate, cateva de bumbac, tip pijamale si un costumas gros de scos din spital, plus o paturica si botosei. A, si manusele pt prima zi macar, ca pe urma poate ne incumetam sa ii taiem unghiile. Mai am si trei chestii de la misena, pt 3-6 luni, dar alea imi par maricele, sunt niste costumase si o salopeta. O sa mai iau de la baby expo, daca gasesc vreo oferta. Si, repet, daca il mai apuc
35+
Ana Bianca