Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Galushca Salutare fete, Am trecut sa va povestesc: galuscutza mica s-a nascut dimineata la 6, a avut 2,800 kg, 47 cm, scorul nu-l stiu, dar ma astept sa fie bun, a fost roz si a inceput sa planga singura dupa ce am scos-o din apa. |
Waw felicitari mami !!! A mai aparut un ghiocel

ce frumos

Galushca iti doresc refacere rapida, bb sa creasca mare si sanatos si sa va bucure intreaga viata

Vrem poze

31+ cu
Maria-NataliaVine barza!
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui plici plici iuhuuuuuusunt acasa de ieri, va pup cu drag, promit ca revin cu detalii cand ma demufez de micul ciufulit vroiam sa va ![]() ![]() repede pe toate si sa va multumesc muuuuult pt galerie si grija (m-a tinut sunsmilica la curent )corina, mami de Robertwww.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze |
Plici, imi place semnatura

Abia astept si eu!!!!!!!!!!!
Multi

35+ cu 
Floric spune:
KEA, vad ca ti-a raspuns si Petra mai devreme. eu azi am cumparat alezele pentru bebe, si cred ca sunt mai mult decat potrivite sa le pui sub cearsaful tau- chiar si 2 una langa alta, daca dormi mai "zmotocit" ca mine![]()
![]()
Dyana, de unde ai cumparat alezele? Sunt de la Seni? Eu nu am gasit in hipermarketuri, de aceea intreb.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui olishka Buna seara. Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru chiar daca ma alatur asa tarziu, dar am vazut ca sunteti cu toate prietenoase . Sunt o viitoare mamica de ghiocel care va citeste de foarte mult timp si nu rateaza nici o discutie si am fost alutari de voi la toate "evenimentele importante". Mereu mi-am zis ca e prea tarziu sa ma alatur, dar mi-am dat seama ca apoi urmeaza si "clubul scutecelor" unde cu siguranta veti ramane unite. Felicitari Galushka pentru ghiocel . Daca ma primiti, acestea sunt datele mele: DN: 02.06.1987 UM: 20.07.2008 DPN: 26.04.2009 |
Bun venit alaturi de noi !!Ce ascunzi in burtica?

Te asteptam sa ne povestesti despre tine

31+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Timi07 spune:
FELICITARI Galushca pt fetita, va doresc tot binele din lume 
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Floric spune:
Fetele, lipseste omul o zi si ce sa vad.....ca apar ghiocei si zambilute.
Galushcuta, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea.
Revin cu intrebarea pentru Dyana, de unde a cumparat alezele?
Eu azi am intrat in sapt 36 Incep sa cred ca mai e putin. Parca ma ia un sentiment duplicitar. Sunt emotionata de intalnirea cu bebele dar si tematoare pentru necunoscutul determinat de aceasta intalnire. Ma rog la Dumnezeu sa am putere sa trec peste toate starile si sentimentele din acele zile.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Maya25 Buna dimineata dragele mele. Va rog sa ma iertati ca am lipsit atat 35+ ![]() http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
Maya ce bine ca ai aparut...chiar ma gandeam cum esti, nu fii suparata,hai ca mai e putin si o sa ai si tu pe bb in brate sa-l pupi si sa te bucuri de el

31+ cu
Maria-NataliaVine barza!
adirys21 spune:
Buna burtici dragi!
Am intrat sa semnez si eu prezenta...ca nu am mai semnat-o de cateva zile si deja a mai aparut un ghiocel....Felicitari Galushca pentru fetita, sa iti traiasaca sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea iar tu sa te refaci repede.

Olishka bine ai venit printre noi.
Plici...ce bine e acasaaaa..........nu??? Felicitari!!

Noi in weekend am sarbatorit de valentine's....iar de aseara am niste dureri groaznice de burta jos...cu intindere pana in spate...si niste contractii neregulate dar care dor tare....la 15.45 mergem sa vedem ce ne spune Dna. Doctor. Azi am stat numai in pat si per ansamblu...nu ma simt asa bine si optimista cum eram eu de obicei.
Sper sa-mi treaca.
Toate fetele si mai intru diseara
36+
Andrada Teona
MITITICA82 spune:
buna fetelor, astazi m-am externat si eu in sfarsit,am zis ca mor in spital.
m-am internat cu dureri de burtica, era burta tare si nu mai simteam copilul, am avut contractii...am eliminat dopul gelatinos, am avut si 2 zile o scurgere maro, si acum mai am o scurgere galbuie.
am facut injectii cu scobutil si no spa , am luat gynipral...si acum sunt ok
tb sa merg la control peste 10 zile si la cea mai mica durere fuguta la spital
am stat internata la blocul de nasteri si pot zice ca am vazut multe fete cum le ducea la terapie intensiva dupa cezariana, am auzit multe fete cum tipau cand nasteau natural asa ca m--i s-a facut o frica de nasteree de numa numa....
acum o sa citesc ce ati mai facut voi intre timp si revin....
azi am facut si noi 35 sapt
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
olishka spune:
Felicitari Plici Plici. Ce bine este acasa cu bebe langa tine!!!! Mult curaj pentru ceea ce urmeaza si sanatate multa la ghiocel.
Sa va povestesc despre noi: o sa fiu o tanara mamica de baietel David si sunt foarte mandra de asta
. Noi am aflat de bebe abia pe la 10 saptamani. Am avut eu o banuiala si inainte, am fost la doctor (asta cam pe la 4 sapt), am facut o ecografie, insa nu se vedea nimic, iar testele imi ieseau negative. Doctorul mi-a spus ca este vorba despre o amenoree. Acestea fiind constatate, am plecat in vacanta impreuna cu sotul in Germania, la cel mai mare parc de distractii, unde bebe a trait alutari de mami adrenalina la maxim
. Abia cand ne-am intors am aflat vestea cea mare si am fost foarte fericiti. Cu toate acestea suntem bine, iar bebe este destul de linistit (ma asteptam sa fie mai zvapaiat, dupa ce timp de 2 zile s-a dat in cele mai mari montagne-russe-uri, dar este destul de linistit, inca..).
Probleme cu sarcina nu am (Doamne ajuta!!), insa am descoperit in timpul sarcinii Hepatita B. La inceput am fost foarte suparata si deprimata, insa apoi m-am mai linistit si sper ca totul va fi bine (doctorul mi-a spus ca voi putea alapta si naste natural).
Cam atatea deocamdata despre noi...sper sa aveti timp sa ma cunoasteti mai bine pe parcurs. 
Olga
30+ David

iuhuuuuuu
Robert