Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc pentru primire
Eu abia acum m-am trezit, insa ma pun sa mai dorm un pic caci am adormit pe la 4 dimi , nu ca as fi avut o problema, insa eram foarte fericita ca se zbenguie bebe (ieri nu a fost foarte activ). Insa nu m-am ingrijorat, am citit si la alte fete ca se mai intampla si are perioade cand este mai leneos.

Ma bucur foarte mult Maya ca esti bine (v-am zis eu, voi nu ma cunoasteti, dar eu va cunosc pe toate ), chiar imi faceam griji deoarece nu ai mai intrat demult.

Apropos, naste cineva la Filantropia?
Va pe toate si sa aveti o zi minunata!

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
felicitari noilor mamici sa va bucurati de bb-i si sa va aduca numai impliniri sufletesti
citesc si nu imi vine sa cred ca au inceput ghioceii si ghiocelele sa apara
maria_k ce mai faci, cum mai esti?
va pupacim si va imbratisam

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez

Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bine ai venit pe nume, Galushcutza! Felicitari mami Galushca! Ne dai si un nume sa punem galushcutza pe prima pagina?

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

iuhuuuuuu

sunt acasa de ieri, va pup cu drag, promit ca revin cu detalii cand ma demufez de micul ciufulit

vroiam sa va repede pe toate si sa va multumesc muuuuult pt galerie si grija
(m-a tinut sunsmilica la curent)

corina, mami de Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Chatonel, Anamaria, va multumesc pentru parola de picassa !

Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Galusca felicitari sa va traiasca micuta , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai zambete...asteptam .
Maya, ma bucur ca esti bine si ai trecut inca un moment dificil....mai este doar un pic, curaj si imbratisari.
Multumesc fetelor pentru sfaturile date , citisem eu ceva dar, in cartea Dr. Spok.

Florinela 35 incheiata...trecem la
35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Chatonel, mi se pare super fain asa, stai acasa relaxata si te duci la spital cind mai ai doar un pic. La noi te urci pe pereti in spital, mai ales ca saloanele sint comune...si arata a spital, nu a camera de hotel..si singura, fara mama fara sot...dar asta este, ne conformam ca nu avem ce face. Eu din iasi nici nu am avut de ales, ca nu stiu sa existe clinica privata in care sa ma fi dus sa nasc...

Sa-mi fie cu iertare, dar cred ca si "la noi" poti sa stai bine-merci acasa cu masaj, baitza si pozitii potrivite pana cand contractiile apar la 5 minute... Totul e sa ne tina nervii...

In alta ordine de idei: am pus si eu pozici pe contul de la picassa, din pacate nu prea multe cu burtik... am constatat ca putine poze burticoase sunt "postabile".

Denisa-Madalina 30+ cu Adela-Marisa
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

vai maria..ai fost la filmul ala horror..blody valentine? noi nu ne-am dus, desi nu ratam niciun 3d..k am zis k decat sa ma sperii mai bine nu..insa sunt curioasa cum a fost..de la tine

mergem in fiecare saptamana martea la film..k e mai ieftin..lu' bebe mic ii place tare ,mult..se agita din cauza muzicii si a actiunii..dar ii place!

pup burticile! cred ca mergem la nani

a vroiam sa intreb daca mai este cineva care se trezeste rar noaptea sa faca pipi..desi ma culc pe la 12 1 noaptea cam de fiecare data (dorm si de pranz) ma trezsc abia pe la 8..poate chiar 10..k acum sunt in vacanta..pt primul pipi nevoit..k vad ca multe va plangeti de somnic intrerupt..

Cristina cu bebe mic 35+

nasterea in apa

pozici dragute

Leeloo exact asa sunt si eu seara la 12 adorm si ma trezesc a doua zi la 8-9.Fara nici o pauza de susu. Dar in timpul zile nu reusesc sa fac nani desi stau acasa.

31+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

lysbeth,
stiu ca mincarea pentru pesti este sau poate fi un alergen destul de puternic, si se recomanda ca la inceput bebeii sa nu fie expusi la alergeni.
pe de o parte imi inchipui ca nu va ajunge bebe cu nasul in mincarea pentru pesti.
pe de alta parte cred ca nu ajungea nici in pat cu broscutele.

mama mea are testoase, stau majoritatea timpului in acvariul lor, papa pesti uscati sau carne de vita sau de pui cruda, niste insecte uscate....si uneori le mai face cite o cura cu granule speciale, pentru ca sint vitaminizate. prin casa le lasa rar, pentru ca sint testoase acvatice. nu a avut probleme cu ele, oricum dupa contactul cu ele ne spalam pe miini ca...nu ai cum altfel.

marea problema la testoase (din punctul meu de vedere) este:
1. cresc destul de mari si destul de repede, astea de Florida, si le trebuie un acvariu corespunzator
2. nu pot fi tinute in prea multa apa pt ca au nevoie sa iasa mult la aer sa respire (si trebuie sa se urce pe o piatra, bustean ceva), iar apa aia se impute f repede, mama o schimba zilnic.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pisigri mercic
Problema nu e cu bebenacul, ca singurel n-ajunge el cu nasu in broscute sau mancare de pesti. Da mai e si sor-sa care e dracsor impielitat si o cred in stare sa-i dea broscute sa rontaie
Cred ca renunt pt o perioada la proiect
Cred ca matele sunt suficiente deocamdata

32+ Damian Codrut Andrei
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput