Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

OLISHCA, Bun venit!

Galuska, sa iti traiasca bebita si sa te bucuri de ea!

32+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Salutare fete,

Am trecut sa va povestesc: galuscutza mica s-a nascut dimineata la 6, a avut 2,800 kg, 47 cm, scorul nu-l stiu, dar ma astept sa fie bun, a fost roz si a inceput sa planga singura dupa ce am scos-o din apa.
Travaliul a fost mult mai dureros decat ma asteptam, dar de la 7 cm dilatatie a mai durat 15 min. Am impins pe vreo 5-6 contractii, in picioare si abia am avut timp sa ma asez inapoi in apa.
Buba a fost ca apoi placenta nu a iesit intreaga si a trebuit sa-mi faca chiuretaj, cu rahi. mi-a fost frica, nu mai facusem nicio anestezie. a fost ok, nu mi-a fost rau dupa.

Acum pot sa stau jos bine, nu s-a rupt deloc si nu a fost nevoie de nicio cusatura. Am facut dus, mi-e ok. Ma doare burta de la contractii cand suge.

va pup si mai intru sa si citesc

FELICITARI!

sanatate si fericire celei mici!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

fetelor, ieri m-a sunat prietena mea din state si intrase in travaliu inca de noaptea.

dimineata s-a trezit si pana pe dup-amiaza a mers la baie de 5 ori cu treburi mari. inclin sa cred ca corpul se curata singur si se pregateste de nastere.

ea a zis ca acolo nu se face clisma.

nu inteleg de ce la noi tb sa te chinuie asa

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Petra, as vrea sa citesc si eu despre metode de atenuare a durerii in timpul travaliului. Poti sa ne dai niste linkuri? Asta daca ai citit online...eu as cauta, dar nici nu stiu de unde sa incep (dupa primul pas-google ) si, in plus, mi-e frica de informatii eronate.

Ana-Maria, pe net am citit si mi s-a parut un articol de bun-simt, eu m-am mai informat si de la tatal meu despre acest subiect.

Am sa trimit selectia pe care am facut-o pe adresa comuna de mail, nu mai am link-ul, am renuntat sa salvez in favourites pentru ca nu se pastreaza prea mult, sotul meu este IT addict si face tot felul de experimente pe calculator, reinstalari samd...

Si ramane ca atunci cand mai gasesc ceva interesant sa dau pe forum link-ul, FYI!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Galushca felicitari mamico
Sa-ti creasca puiu mare si sa fie mancacios

32+ Damian Codrut Andrei
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Salutare fete,

Am trecut sa va povestesc: galuscutza mica s-a nascut dimineata la 6, a avut 2,800 kg, 47 cm, scorul nu-l stiu, dar ma astept sa fie bun, a fost roz si a inceput sa planga singura dupa ce am scos-o din apa.
Travaliul a fost mult mai dureros decat ma asteptam, dar de la 7 cm dilatatie a mai durat 15 min. Am impins pe vreo 5-6 contractii, in picioare si abia am avut timp sa ma asez inapoi in apa.
Buba a fost ca apoi placenta nu a iesit intreaga si a trebuit sa-mi faca chiuretaj, cu rahi. mi-a fost frica, nu mai facusem nicio anestezie. a fost ok, nu mi-a fost rau dupa.

Acum pot sa stau jos bine, nu s-a rupt deloc si nu a fost nevoie de nicio cusatura. Am facut dus, mi-e ok. Ma doare burta de la contractii cand suge.

va pup si mai intru sa si citesc

GALUSHCA, FELICITARI SI MULTE, MULTE IMBRATISARI!!!!!!!!!

VIN GHIOCEII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara. Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru chiar daca ma alatur asa tarziu, dar am vazut ca sunteti cu toate prietenoase . Sunt o viitoare mamica de ghiocel care va citeste de foarte mult timp si nu rateaza nici o discutie si am fost alutari de voi la toate "evenimentele importante". Mereu mi-am zis ca e prea tarziu sa ma alatur, dar mi-am dat seama ca apoi urmeaza si "clubul scutecelor" unde cu siguranta veti ramane unite.

Felicitari Galushka pentru ghiocel .

Daca ma primiti, acestea sunt datele mele:
DN: 02.06.1987
UM: 20.07.2008
DPN: 26.04.2009

Olishka, nu este prea tarziu, asa cum spunea Aris altei fete care isi facea griji din aceeasi cauza, abia acum incepe!!!

Bine ai venit!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

GALUSHCA - FELICITARI sa iti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si tie recuperare rapida

kea - merci si eu am zis ca e o mare inventie. ma bucur sa aud ca este recunoscut si nu am dat bani pe un moft.

dyana - placile de plastic se pun sub saltea, nu sub lenjerie, deci nici o shansa sa il incomodeze pe pitic. sunt din plastic si au cam un cm grosime.nu se simte absolut deloc.

florinela - eu am zis asa(dupa ce am vb cu medicul meu preferat - cumnatul meu drag) daca mi se rupe apa, il sun pe dr.(are un nr. special de mobil pe care il folosesc doar gravidele care sunt f proape de termen), o sa ma intrebe probabil daca am avut si sangerari
si la cat timp am contractiile. dupa o sa sa-mi zica sa stau inistita pana contractiile sunt la 8-10 minute si dureaza x secunde si de abia atunci sa ma duc spre spital si sa-l sun sa-i spun. ...cum stiu eu ce o sa-mi spuna...

pisik - esti o norocoasa ca i avut de la cine sa imprumuti diverse. eu sunt cam prima dintre toate prietenele mele, deci eu o sa fiu sponsorul
hihihi si eu tot PR-ista sunt
dar ma ocum mai multe de investitii si dezvoltari imobiliare, asa ca daca aveti nevoie de sfaturi referitoare la case si terenuri in jurul bucurestiului....cu mare placere

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Galushka, felicitari! Iti doresc sa te bucuri cat mai mult de aceasta frumoasa perioada si sa iti para cat mai usoara!
Olishka, bine ai venit!
BB Robert, bine ai venit acasa! Sa ii arati mamicii ca un barbatel ca tine chiar papa bine si esti un gentelmen caruia nu-i place sa oboseasca doamnele care au vut grija de tine 9 luni!!
Luana, am vazut si ultimele poze atasate si te-ai facut si mai frumoasa! Pupam micuta noastra printesa!
Petra, mi-ar placea si mie sa citesc materialele tale despre diminuarea durerilor in travaliu, asa ca le asteptam pe mail.
Denisa, deci infectioase.. (ca tot incercam sa ghicesc )

Fetele, mie mi se pare tare fain ca am aflat si domeniile in care lucrati, ca stim sigur ca ne putem baza pe un sfat competent in domeniile respective, cand va fi momentul. A! Eu sunt sociolog, lucrez intr-un ONG in domeniul protectiei copilului.

Si o parola de pe picassa imi trimite cineva ? (ca abia acum am facut si eu poze cu burtica asta - ca eu cobor doar pt toaleta si fuga inapoi, ca se lasa cu dureri, si nu prea imi ardea de pozat.)

Maya, mai tine-ne la curent, ca ne ingrijoram!
Danonique, cum mai e cu contractiile?

Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - fi atenta la alte semne,"stricatul la burta" singur nu inseamna mare lucru. eu toata sarcina am fost cat la o extrema cat la cealalta.

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput