Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
Nikoleta20 spune:
burtici eu ma bag la
k imi dau tarcoale din nou arsurile,si am ramas fara rennie
...sper sa adorm rapid
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Galushca spune:
Salutare fete,
Am trecut sa va povestesc: galuscutza mica s-a nascut dimineata la 6, a avut 2,800 kg, 47 cm, scorul nu-l stiu, dar ma astept sa fie bun, a fost roz si a inceput sa planga singura dupa ce am scos-o din apa.
Travaliul a fost mult mai dureros decat ma asteptam, dar de la 7 cm dilatatie a mai durat 15 min. Am impins pe vreo 5-6 contractii, in picioare si abia am avut timp sa ma asez inapoi in apa.
Buba a fost ca apoi placenta nu a iesit intreaga si a trebuit sa-mi faca chiuretaj, cu rahi. mi-a fost frica, nu mai facusem nicio anestezie. a fost ok, nu mi-a fost rau dupa.
Acum pot sa stau jos bine, nu s-a rupt deloc si nu a fost nevoie de nicio cusatura. Am facut dus, mi-e ok. Ma doare burta de la contractii cand suge.
va pup si mai intru sa si citesc
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Galushca Salutare fete, Am trecut sa va povestesc: galuscutza mica s-a nascut dimineata la 6, a avut 2,800 kg, 47 cm, scorul nu-l stiu, dar ma astept sa fie bun, a fost roz si a inceput sa planga singura dupa ce am scos-o din apa. Travaliul a fost mult mai dureros decat ma asteptam, dar de la 7 cm dilatatie a mai durat 15 min. Am impins pe vreo 5-6 contractii, in picioare si abia am avut timp sa ma asez inapoi in apa. Buba a fost ca apoi placenta nu a iesit intreaga si a trebuit sa-mi faca chiuretaj, cu rahi. mi-a fost frica, nu mai facusem nicio anestezie. a fost ok, nu mi-a fost rau dupa. Acum pot sa stau jos bine, nu s-a rupt deloc si nu a fost nevoie de nicio cusatura. Am facut dus, mi-e ok. Ma doare burta de la contractii cand suge. va pup si mai intru sa si citesc |
Felicitari, mami!

Refacere rapida si un bebe sanatos si papacios. Ii trasmit si Monicai, se va bucura. M-a tot intrebat de vreo veste despre tine._
I love you so much my tiny princess
olishka spune:
Buna seara. Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru chiar daca ma alatur asa tarziu, dar am vazut ca sunteti cu toate prietenoase . Sunt o viitoare mamica de ghiocel care va citeste de foarte mult timp si nu rateaza nici o discutie si am fost alutari de voi la toate "evenimentele importante". Mereu mi-am zis ca e prea tarziu sa ma alatur, dar mi-am dat seama ca apoi urmeaza si "clubul scutecelor" unde cu siguranta veti ramane unite.
Felicitari Galushka pentru ghiocel
.
Daca ma primiti, acestea sunt datele mele:
DN: 02.06.1987
UM: 20.07.2008
DPN: 26.04.2009
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, daca e cineva romano-catolica o rog sa ma anuntze, aici sau pe peme, ca vreau sa intreb ceva. 30![]() http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca
sunt romano-catolica.
Clara
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui pisigri florinela, fetele...am un stres if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Cumnata mea a patit asa cu a doua sarcina, s-a stricat la burta cu doua zile inainte sa nasca. Era numai in 36 sa si nu vroia sa mearga la dr. Nu avea nici contractii. Nu mancase nimic suspect.
Soacra mea a luat-o pe sus a doua noapte si a dus-o cu forta la camera de garda. Era dilatata cativa cm, astfel incat au urcat-o direct pe masa de nasteri si in 20 minute a venit BB.
Soacra mea a vazut multe gravide in sat pe vremuri si spunea ca ei i s-a parut ca trebuie sa nasca cumnata pt ca femeia inainte sa nasca se curata natural.
Nu cred in speculatiile po****re, dar de data aceasta s-a potruvut, ca daca nu avea ea feelingul potrivit nastea cumnata acasa.
In luna a VII-a am avut si eu o perioada de cateva saptamani cu dureri, contractii false si slab dureroase, urinari dese si diaree. Atunci m-au pus medicii pe Gynipral. Probabil stiau de ce.
Clara
IliesClara spune:
| citat din mesajul lui Galushca Salutare fete, Am trecut sa va povestesc: galuscutza mica s-a nascut dimineata la 6, a avut 2,800 kg, 47 cm, scorul nu-l stiu, dar ma astept sa fie bun, a fost roz si a inceput sa planga singura dupa ce am scos-o din apa. Travaliul a fost mult mai dureros decat ma asteptam, dar de la 7 cm dilatatie a mai durat 15 min. Am impins pe vreo 5-6 contractii, in picioare si abia am avut timp sa ma asez inapoi in apa. Buba a fost ca apoi placenta nu a iesit intreaga si a trebuit sa-mi faca chiuretaj, cu rahi. mi-a fost frica, nu mai facusem nicio anestezie. a fost ok, nu mi-a fost rau dupa. Acum pot sa stau jos bine, nu s-a rupt deloc si nu a fost nevoie de nicio cusatura. Am facut dus, mi-e ok. Ma doare burta de la contractii cand suge. va pup si mai intru sa si citesc |
Felicitari mamico! Sa creasca BB mare si cuminte, curioasa si activa, sociabila si desteapta, frumoasa si harnica!

Fetele rebelele 33+ si mami
Clara
denisamada spune:
Buna dimineataa, facut eu cafeaua in dimineata asta! 
Galushca, multe felicitari pentru galushcutza mik, sa fie papacioasa, sa se faca mare si frumoasa!

Olishka, bine ai venit printre noi! 
Leloo, parca tu intrebai de trezit noaptea la pipi, nici eu nu ma trezesc, decat cel mult o data, desi beau apaaaaaaa, o multime
. Ziua ma duc una-doua, dar noaptea... nani. 
Denisa-Madalina
30+
cu Adela-Marisa
AMR 10 saptamani 
Dodo-pui spune:
Galushka
felicitari,sa-ti traiasca
sa fie sanatoasa si papacioasa.
O
cu muuuult lapte dragi burtici.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
pisigri spune:
Neatza !
Hmmm...dupa ce povestiti voi cu stricatul asta la burta, pare sa preceada nasteri usoare, asa ca daca ar mai astepta vreo saptamina si ceva, n-as zice nu![]()
Deocamdata raportez ca nu s-a intimplat nimic palpitant pe nici unul din fronturi (digestiv sau...bebelusesc). Mai multe info sper sa am dupa-masa, la 17 am programare la medic, si taaaaare vreau echo iar, dar nu cred ca imi face...sint 34s5z - deci mai am un pic pina la termen, un pic mai mult pina la DPN (ma urc pe pereti daca ajung in saptamina 40, mereu am calculat ca nasc in 37-38 saptamini). Dar na, sint curioasa cam cit de mare o fi bebelina.
Va pup si va doresc o saptamina frumoasa !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/