Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

AlexSiMatei ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG !! <-- prima lectie de germana

....eu am intrat asa de repede in prenatal pt ca mai am 26 de zile de concediu din anii trecuti neconsumate....practic eu sunt pina pe 23 martie in concediu de odihna si din 24 martie in concediu prenatal...aici nici o gravida NU ARE VOIE sa lucreze 8 saptamini inainte sa nasca si nici 8 saptamini dupa ce a nascut..asa e legea...si pt aceste 4 luni primesti lunar de la stat 180 de procente din salariul net..

astazi am fost si am cumparat actibilde de pereti cu "winnie the pooh" pt camera bebelu-lui...asa de frumos arata.....superb...

27+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ana-Maria, nu se vad! Probabil ca esti si inalta si se distibuie altfel.
Maria, multumesc pentru sugestii, le-am notat .
Mh, ai dreptate cu fixurile fiecarui "mare" ecografist. (iosup era intr-o perioada mult mai curios de cum se va numi copilul decat de masuratorile de pe ecran) Pai tu, cu colul de 20mm, mai mergi la job? Esti tare. Sa nu-mi zici ca stai si pe scaun toata ziua...

Mie dr. de familie mi-a spus la prima sarcina ca nu-mi poate da prenatal decat de la 37 saptamani . Intre timp am schimbat dr. dar intru direct in CIC.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

...fetelor bebele meu face seara un scandal in burtica de nu e de imaginat..pe baiatul meu il face mama karatist nu fotbalist...am impresia ca nu dar doar din picioruse..ci din toate! cind il simt in dreapta, cind in stinga, cind la mijoloc......acuma imi place sa il simt asa, dar daca o tine in ridmul asta si cind e pe lume, cred ca ma asteapta muuuuuuuuulte muuuuuuuuulte nopti nedormite...pt ca la el incepe "dansul" seara pe la 8-9...sa stiti ca citeodata chiar ma sperie, imi este frica ca e agitat dintr-un motiv anume..si eu nu stiu ce are...

27+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
AlexsiMatei La Multi Ani !

Carla grea decizie cu numele. Si noi eram in mare incurcatura daca era baietel (defapt asta era singura problema). Lasa ca mai este timp pana se naste, sigur nu ramane fara nume

Anamariacs am citit ca aveati si voi Mara pe lista. Cu faza cu amaraciune a incercat si sotul sa ma faca sa schimbam numele dar nu merge (eu decand eram mica imi doresc o fetita cu numele asta), asa ca i-am spus ca daca vrea poate sa aleaga al doilea prenume desi nu sunt fan mai multe prenume.

Cam peste o ora sper sa aflu rezultatele la analizele de vineri si nu stiu de ce am senzatia ca doctorita asta a cam exagerat si o sa fie mai ok rezultatul decat la prima sarcina. Ma intreba cineva de ce considera ca e mai grav, e pentru ca sunt la al doilea dibet si cica e riscul mai mare sa raman cu el dupa nastere.
Inca nu stiu daca reusesc azi sa vb cu cineva ca mi-am dat seama ca e President Day si bugetarii sunt cam liberi. Sper macar sa lucreze la cabinet sa-mi aflu rezultatele sa nu am de asteptata pana maine.

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

dragelor,

LauraOana..si noi tot la "Winnie the pooh" ne-am gindit pentru decor..e asa dulce! plus ca fiind vorba de baietei , din punctul meu de vedere, mai bine un ursulet decit un spiderman sau mai stiu eu..

Carla, am 162cm inaltime, dupa mine, nu prea inalta..dar dc ziceti voi ca sunt "bine" merg pe mina voastra sotul meu spune ca inca ma talie, deci..insemana ca numai eu sunt "nebuna" care vede in mine ..china

Oanaalex, sincer, si mie imi place Mara f mult, doar era pe listuta ..numai ca, v-am mai spus, sotul meu e superstitios, si tin cont si de parerea lui! acum avem alta problema..ca nu stim ce nume sa ii punem lui bb..si noi ca si Carla:))..avem o lista intreaga, dar nu ne-am decis..eu a visat ca ii spuneam lui bb "matei" si tind spre acest nume..plus ca imi si place f mult..mai avem pe lista: rares, tudor, serban, bogdan, andrei, cezar, mihnea..acum sa vedem ce sa va decide la nivel de "familie"

ana-maria 25 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanaalex, , te simt mai tonica, ma bucur pentru asta. Iti tin pumnii sa fie mai bune rezultatele, tine-ne la curent te rog.
Ana-Maria, eu am 167cm si te credeam mai inalta decat mine, deci arati foarte bine. . Noi daca era baietel ii spuneam Alexandru si il alintam Lex.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

La multi ani , Alexsimatei!Sa ai parte numai de bucurii si de un bebe sanatos si frumos!Distractie pacuta in Ro!
Eu nu sunt chiar in "apele mele" ,n-am reusit sa dorm decat vreo 3 ore azi- noapte ,cred ca am avut insomnie .
Dicarstea,ma bucur ca Matei e mai bine !Tinem pumnii sa vina repede acasa!
Roxi ,bine ai venit si o sarcina usoara!
Oanaalex,sper sa nu fie asa grav cu diabetul!inem pumnii!Macar ai reusit cu asigurarea?
Lavinia ,ce noroc pe tn ca esti aproape de unguri si dai fuga la ei pt nasterea in apa .Bravo!
Anamaria,perfect de acord cu fetele!Ti se citeste perfect pe chip fericirea de a fi viitoare mamica !
Cosminica,mai incearca o ecografie si stai linistita pt puiul tau!
Clody,eu am fost cu crema de zahar ...nu da cu rosii , te rog!
Lauraoana,si a mea printesa are chef de joaca la ore tarzii ...11,12 noaptea ,sper sa nu fie asa cand se va naste sa fac nopti albe.
Tiana ,n-ai venit cu vesti de la eco de vineri ...sau am inteles eu gresit.
Eu am mai pus un kg pe mine , am ajuns la 64 pana acum ,deci 7 kg in plus .Si mie toata lumea imi zice ca nu m-am ingrasat mai deloc ,decat burtica a crescut dar eu ma vad elefantica.O invidiez(in sensul bun) pe Carla ...
Maine merg la noul medic de la Polizu .Am emotii ,sa vedem ce ne zice ca in ultimul timp am cam avut mici stari de discomfort la burtica .
toate albinutele!

Mirela 22+ si minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

mercic de complimente si eu is taare mandra de bucatarie si de culoare si o tot sterg sa luceasca, deh nu e ea mare dar am preferat sa mai avem o camera in plus caci oricum in bucatarie nu petrec prea mult timp si apoi prefer sa fim toti impreuna decat eu isolata

Vad ca tot vorbiti de diverse masuratori la eco si la doctori, chestii pe care aici nu le aud niciodata...suntem mai catolici decat Papa noi...ai zice ca suntem cei mai tari in medicina..
Ceea ce nu inteleg e cum isi permit ecografistii, asistente si toto asa sa si dea cu parerea cand ar trebui doar sa te timita la medic care sa ti explice daca e vreo problema si nu sa mori de inima pana afli ca de fapt nu e nimic grav>

Am niste prieteni aici, tatal lui a fost operat si i s a scos o parte din ficat la analiza si laborantul super destept ca deh doar e laborant nici nu facuse analiza si i a zis tipului ca dupa culoare taica su are cancer si nu o mai duce mult....cum e posibil...
Apoi dupa analiza de fapt nu e asa grav si daca urmeaza tratament are ani buni in fata..in fine

Si noi suntem blocati la nume de bebe, dupa ce aproape se validase Yoan acum nu mai vrea tati si uite asa....nu vrea nici o propunere si nici nu propune nimic, suntem in impas

Oricum ce stiu e ca vreau ca pt Marc un nume scurt, international si cu caracter deci "bonne chance" cum zic francezii

Pupici

NOI
Cristina 24 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

miruta, multumesc si iti tin pumnii sa fie bine maine la control.bebita mea are program tot pe la 11-12 noaptea, apoi 4 dimineata, apoi 6 .....dar nu ma supara deloc, sunt ff bucuroasa sa o simt.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

la multi ani Alexmatei si numai bucurii!!!

NOI
Cristina 24 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput