Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Fetelor mersi de sustinere Am scapat de insulina O sa tin regim in continuare si o sa-mi testez de 6 ori pe zi glicemia si odata la 3 saptamani imi ia sange pt hemoglobina A1C. Sunt asa fericita, in sf o veste buna
Daca nu era President Day poate rezolvam ceva si cu asig daca mi-a inceput asa bine saptamana. Oricum maine dimineata sunt pe ei ca nu scapa de mine pana nu-mi dau asiguare.
Va pup ca fug cu Alex afara ca e tarziu deja.

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaalex

Fetelor mersi de sustinere Am scapat de insulina O sa tin regim in continuare si o sa-mi testez de 6 ori pe zi glicemia si odata la 3 saptamani imi ia sange pt hemoglobina A1C. Sunt asa fericita, in sf o veste buna

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

SUUUPER ca ai scapat de insulina!!! lasa ca maine sigur rezolvi si cu asigurarea!

27+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanaalex, minunat!!!!!! . Vezi ce mult conteaza energia pozitiva colectiva? Mai treci pe la noi si spune-ne ce ai rezolvat, iti tinem pumnii in continuare.
Miruta, mai ai crema de zahar ars? Pe unde stai, ca acu' ma urc in masina...

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alex, la multi ani si sarcina usoara in continuare. fat-ti toate poftele in romania.
dici, mie mi se pare ciudat ca l-au pus pe antibiotic, philip mititelul a facut rotavirus la 6 luni si stiu cat e de oribil, insa nu a luat nici un medicament, numai lichide de rehidratare si cam atat pana si-a revenit cu pofta de mancare. multa sanatate.
dani, sanatate si tie, sper ca te simti mai bine cu homeopaticele alea.
anamaria, arati f bine, nu se vede ca te-ai fi ingrasat deloc.
bebebeca, voi v-ati hotarat la nume?
eu am 3 nume acum:
anthony
matthew
nicholas
in schimb nu reusesc sa conving sotul. el vrea arthur care e frumos insa mi se pare cam dur pt un copil.
carla, cred ca fac si eu banana bread azi
in we am facut ciorba de cartofi, multe legume si sfecala rosie, snitele de porc si eclere. voi ce mai gatiti?
blue, super bucataria si vopsitul de marc
am citit vreo 17 pagini si nu-mi amintesc chiar tot, mai revin
am si eu ceva poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

oana, super ca nu te-au pus pe insulina, tine-te de regim si va fi bine.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oanaalex...ce veste excelenta!!Tin pumnii sa se rezolve si cu asigurarea si sa te mai linistesti un pic!!
Blue...ce zici de Eric?
Philip..ai dreptate,Arthur pare cam dur..iar din cele 3 pe care le ai..imi plac toate..Eu am gatit mazare cu carne de pui si salata de varza dulce cu ulei,otet si piper!!Superbe pozele...super cadru de Valentine's Day!!
Miruta...off,oboseala asta!!Poate vei avea o seara mai buna azi!!Si piciul meu are program artistic la ore nepotrivite!!Uneori la 12-1..uneori il simt pe la 3-4 cand merg la baie...

25+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, eu votez pentru Matthew. Paine cu banane? N-am incercat, la mine era chec.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

EDIT: Miruta, dispari cand zic ca plec spre tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

maria bunica eric n-a trecut testul cu tati din pacate....mi a venit cu patrick dar nu stiu zau.....

NOI
Cristina 24 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Philip, si eu as vota pentru Arthur. Este un nume puternic, pentru barbatul care va fi candva. Noi avem o viitoare Sara in burtica. Sara Ioana.
Maria, la voi ramane Darius Nicholas?
Imi faceti pofta cu crema de zahar ars... Eu am luat mere si trebuie sa-mi iau si un kil de dispozitie, ca sa fac o prajitura...

Ioana 29+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

ioana, frumos nume.
carla, ii zice paine dar e de fapt ca un chec, e dulce. uite aici o reteta:
banana bread
INGREDIENTS (Nutrition)
2 cups all-purpose flour
1 teaspoon baking soda
1/4 teaspoon salt
1/2 cup butter
3/4 cup brown sugar
2 eggs, beaten
2 1/3 cups mashed overripe bananas
Add to Recipe Box

DIRECTIONS
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease a 9x5 inch loaf pan.
In a large bowl, combine flour, baking soda and salt. In a separate bowl, cream together butter and brown sugar. Stir in eggs and mashed bananas until well blended. Stir banana mixture into flour mixture; stir just to moisten. Pour batter into prepared loaf pan.
Bake in preheated oven for 60 to 65 minutes, until a toothpick inserted into center of the loaf comes out clean. Let bread cool in pan for 10 minutes, then turn out onto a wire rack.

mai poti pune nuci.
maria, merci. si mie imi place mazarea insa sotul n-o prea agreeaza. asa imi place si mie, cu salata de varza. in seara asta fac salata aia de fasole laudata la bucatarie.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput