Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ce anume te intereseaza?

Vine bebica .... +28
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui coralia76

Buna dimineatza,

Fetelor am o intrebare "tehnica" pentru cele care sunt in domeniu economic-contabilitate,care este mai avantajos din punct de vedere financiar:concediul prenatal(postnatal)sau indemnizatia de crestere a copilului(cea de 85% din salar),asta bineinteles in cazul in care cei 85% reprezinta mai mult de 6 mil si optez pentru ei?
Intreb asta pentru ca am inteles ca dupa nastere nu esti obligat sa iei toate cele 126 de zile de postnatalci numai 42 si daca ar fi mai avatajos celalalt atunci as intra direct pe indemnizatie dupa cele 42 de zile obligatorii.
Sper ca nu v-am zapacit prea tare.

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

coralia eu nu lucrez in domeniu dar am colege care au nascut acum 3 luni si inca mai asteapta indemnizatia.E mare birocratia in Romanica si decat sa astepti 3-4 luni de cand depui actele pana iti vine indemnizatia mai bine accepti si cele 42 zile de postnatal.Ca si bani nu cred ca e mare diferenta.Respectivele colege mi-au spus ca in pre+postnatal au incasat aproape salariul brut.Din cauza asta ,cred ca ,daca ma voi simti in stare am sa prelungesc un pic data de intrare in prenatal ca sa pot beneficia de mai multe zile platite dupa ce nasc.
In ceea ce priveste data la care poti intra in prenatal asa stiu si eu ca de la 7 luni si 10 zile poti intra oricand conditia fiind sa-ti ramana minim 42 de zile de postnatal

DANA 23+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dani3lla, eu as lua oscillo de 3 ori pe zi, aconitum 9ch de 3 ori pe zi sau 15ch de 2 ori, stodal daca te ajuta e ok dar numai pana se schimba tusea si devine productiva. Drosera 9ch de 2 ori pe zi mai ajuta dar are si stodalul. De mare ajutor ti-ar fi ceaiul de patlagina, dar inteleg ca nu-l mai suporti. Incearca macar sa bei o cana de ceai pe zi, dar facuta cu concentratie de 5-10 ori mai mare decat scrie pe cutie. Poti sa-i pui miere si lamaie . Siropul de patlagina este bun si el, dar are prea mult zahar, conservant si acid citric, de aceea spun de ceai.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Sar'na mult de sfaturi.Am sa incerc si asa ce pot face acum?Mai conteaza ce vreau eu?Pentru o cana de ceai in plus il las pe BB sa se supere pe mine de cate ori il "zgaltai" cand tusesc?

AMR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Coralia,concediul pre si postnatal se plateste 85% din salariul brut, iar CIC se plateste 85% din salariul net.
Plus ca e mai avantajos sa iei maxim de prenatal,astfel creste media salariilor pe ultimele 12 luni, deci CIC-ul va fi mai mare.

elena,23 cu +Radu (21.10.2005)

Cu tot respectul ,da-mi voie sa te contrazic la un anumit aspect.CIC-ul se calculeaza luand in calcul venitul pe ultimile 12 luni INAINTE de a intra in prenatal.Veniturile incasate in prenatal nu se iau in considerare.

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

mh, mai vreau sa te intreb daca pt colul tau scurtat faci ceva in mod deosebit (repaus la pat/efort putin etc.).multumesc frumos!

28+

Mergi la inceput

anda magda, ma intereseaza daca ai fost trimisa la d-na dr. tot pt probleme de placenta, cum ti s-a parut dr., cum au iesit rezultatele si ce a trebuit sa mai faci in continuare... multumesc mult!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Cosminica, teoretic tre sa stau la pat, nu efort, nu sex. Am stat in medical vreo 2 sapt dupa aia m-am intors la job, nu rezist sa stau acasa. Dar eu nu am contractii si colul e inchis.

Mihaela 27+ & Irina

Mergi la inceput

mh, multumesc tare mult.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Coralia, concediul de maternitate este mai avantajos decat CIC.

Anamaria, dar tu chiar esti slabuta! Alea 10 kg nu se vad deloc. Arati foarte, foarte bine

25+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

sarutmina mult de tot! e ok inseamna..dc voi spuneti ca nu se vad..inseamna ca nu se vad!!

ana-maria 25 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

LA MULTI ANI pentru ALEX SI MATEI! sa fiti sanatosi, tu si toti cei dragi tie, bb sa stea cuminte cazat in garsoniera, pina la termen si dupa sa fie un copil cuminte care sa va aduca numai bucurii si impliniri!

ana-maria 25 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput