Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 5
neliaCris spune:
addicted ce sa faci cu apa?sa o bei ?parca ziceai ceva de yoga?aoleu....pai de ce?
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
MadameBovary spune:
Gratiela, gata, vin cu vesti bune, te-am introdus in baza de date .
Cleo... mi-a zis mama ca n-a gasit fiole . A intrebat la o farmacie si alea se uitau la ea ca matza in calendar, au zis ca nu au auzit niciodata de asa ceva. Vreo sansa sa le gasesc la Donna? Macar sa ma duc undeva unde-i sigur... nu credeam sa fie problema sa le gasesc.. am pus-o sa intrebe si la plafar, poate au aia ceva de genul asta in stare ... pura .
Muse, n-a pus niciun rus piciorul in viata mea luna asta ; intarzie, mama ma-sii, eu stiu ce face si pe unde umbla rusu' asta, ca eu am ramas doar cu pofta de mancare pana una alta
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Gratiela, gata, vin cu vesti bune, te-am introdus in baza de date . Cleo... mi-a zis mama ca n-a gasit fiole . A intrebat la o farmacie si alea se uitau la ea ca matza in calendar, au zis ca nu au auzit niciodata de asa ceva. Vreo sansa sa le gasesc la Donna? Macar sa ma duc undeva unde-i sigur... nu credeam sa fie problema sa le gasesc.. am pus-o sa intrebe si la plafar, poate au aia ceva de genul asta in stare ... pura . Muse, n-a pus niciun rus piciorul in viata mea luna asta ; intarzie, mama ma-sii, eu stiu ce face si pe unde umbla rusu' asta, ca eu am ramas doar cu pofta de mancare pana una alta I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
au zis ca nu au mai adus de mult timp.
Si chiar si asha, se dau pe reteta.
uite in care farmacii s-ar gasi: http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=cofeina
deci...slaba oferta, da?
iar in sexiblue nicio shansa: http://www.sensiblu.com/mainsearch.asp
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mi_bebelina spune:
Neatza !
Mi-au venit aseara rusii si ma doare burta de nu stiu ce-i cu mine
Voiam sa va zic ca imi place tare mult regimul asta si observ ca nu apare efectul yo-yo. O saptamana am stat la soacra si am mancat haotic, chiar si seara ..... luni dimineata aveam 81 kg, deci m-am mentinut. Cu siguranta daca as fi inceput un regim drastic si m-as fi lasat de el ar fi fost nasol tare la kilograme. Madame...ma asteptam sa imi dai floricica inapoi, parca luni a fost ultima strigare si eu am raspuns apelului. Nu-i nimic, ma ambitionez si poate la sfarsitul saptamanii primesc 2 floricele, desi cu rusii astia ma simt umflata rau..
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Madachan spune:
Buna dimineata!
Gratiela,bine ai venit si bafta!
Eu deocamdata ma tin de dieta, cu sportul stau mai prost ca am avut musafiri dar de azi ma apuc iar. Vineri vreau neaparat sa se vada si la mine ceva la cantar.
Va pup,o zi buna!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Musette79 spune:
Neata fetele!
Saptamana asta am fost chiar cuminte, sambata (dupa cantarirea de vineri aveam 67,1)... luni v-am zis ca n-am mancat mare lucru ca n-am apucat, ieri am fost cuminte, si cand m-am cantarit, surpriza...66,3.
Acuma am 66,9 (depinde si cand am alaptat, ieri am fost la , azi nu, dar oricum is sub 67
Incep sa iubesc si cantarul si regimul asta tot mai mult!
Multam de sfaturi cu stepperu, sa stiti ca aseara am facut 20 minute si n-am avut nimic, era lipsa de antrenament, miscare etc. Asa ca perseverez, si de nu slabesc de la stepper, ideea e de tonifiere.
Cleo, stiu exact cum arata statuia aia a lui Buda, asa arat si eu. Si nu mi se pare . Eu mai am 3 kg pana revin de unde am plecat, de la 64, dar ideea e ca si atunci voiam sa slabesc putin (sub 61 kg arat decent intr-o rokie bine croita). Asa ca mai am cam 5 kg...
Addicted, esti de groaza Din decembrie zici ca te apuci in fiecare saptamana de regim, numa sa treaca sarbatorile, cine romantica, cheful cu firma etc. Ia baga un pic de viteza, ca venim dupa tine, tot 65 kg, pai se poate? . Cum stai cu pariul cu sala? Sau a picat faza? Eu clar mi-as pierde salarul asa, azi ma jur pe rosu si plang dupa stepper, peste 2 saptamani am uitat de el Nu faceti ca mine...
Sper la un 66,4 pe final de saptamana
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Mi_bebe, sorry, cred ca am trecut cu vederea postul tau in care dadeai raportul . FETELOR, zau asa, cand vedeti ca-s mai aeriana, ingiontiti-ma un pic sa ma trezesc si sa fac ce trebuie, ca sunt zapauca rau cateodata . Deeeci, iti cer scuze si ma duc sa repar acum greseala cu cele doua floricele drept mega-bonus
Muse, da' tare bine iti mai merge, mai fata mai!! Tu esti cel mai bun exemplu ca stilul asta de viata si de mancare e foarte bun! Bravo, bravo, bravo!!
Cleo, da... vad... . M-am dezumflat de tot cu fiolele astea, chiar credeam ca fac afacere insa se pare ca n-am sanse! Si se mai dau si pe baza de reteta! Mersi pentru linkuri, oricum!
elenuca spune:
Buna fete cucuiete, va mai amintiti de moi? Raportez : 80.4 kg - bust/talie/ sold - 100/95/105 , merit floricele? eu zic ca da !
N-am apucat sa citesc decat cateva postari, le salut pe colegele mele de odisee de la Mladite si Mugurasi 2008 Cleo, Nicole, Mibebelina, sper sa nu fi ratat pe cineva. .
GREU SE MAI DUC KILOGRAMELE ASTEA MAI FETELOR !!! Pai in tinerete, slabeam cate 3 kg pe saptamana, acum ma chinui de numa' si abia abia se vede ceva. Cleo tu ziceai de Buda, maaaaaa hushi de aici n-auzi, nu vorbi ca dau cu toblerone dupa tine, pai la kilogramele tale mai vorbesti? las-o pe baba sa se vaite ca arata ca Buda, ca asa e , crede-ma... am ajuns sa nu ma mai uit in oglinda cand intru in baie la dus, zau asa... uf... si evit pozitia sezut, tocmai ca sa nu-mi atarne burta...
Stiti care e partea buna, am inceput sa mananc sanatos, fara prajeli, fara grasimi, cu dulciurile hm... mai negociez... si da, mai scap la un pahar de vin rosu din cand in cand... In rest? incerc sa ma alimentez cu ganduri pozitive si imi spun mereu ca o sa slabesc, ca incep sa slabesc ca incepe sa se vada, mai ales seara inainte de culcare ma imbarbatez, poa' sa conteze si asta ma gandesc.
Mia fac abdomene cand imi aduc aminte si o data pe saptamana bag o piscina cu sauna si jacuzzi... Fetelor tineti-mi pumnii ca saptamana asta vrea sa trec de pragul psihologic al celor 80 de kg, pentru ca luni sa va dau vestea ca am 79 !!! Doamne ajuta !
Si cand ma gandesc ca in 2001 aveam si 59 kg, e adevarat am slabit mult cu Herbalife, nu fac reclama ca oricum nu recomand chestia asta - intre timp m-am mai desteptat si eu nitel... Caut o poza de atunci si revin.
va pupez
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !
elenuca spune:
eheeeee ce vremuri
uite d-aia o sa bag majoretele sa danseze si sa strigeeee
JOS COLACEII
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !