Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 6
elenuta23 spune:
sper ca nu ne-ati uitat
nu am mai intrat de mult pe net iar azi profit de starea mea de bine si am citit asa in mare
da v-ati inmultit nu gluma, bv fetelor si mamicilor curajoasa care doriti sa scapati de colacei
sa nu uit sa o felicit pe gratiela daca nu ma insel, ai niste frumusete de copii, sa iti tariasca si sa fie sanatosi sa va puteti bucura de ei
noi suntem bine, crestem cu toti , abia astept sa merg in 6 martie la urmatorul ecograf sa vad bebele , Dragos e si el nerabdator sa vada bebele, toata ziua vb cu burtica iar seara o pupa si ii spune noapte buna la bebe
despre mine nu am multe de zis decat ca de 2 zile ma simt mai bine si nu mai stau in pat, sper sa fie de bun augur aceste zile si sa nu mai revina raul acela groaznic, am slabit 5 kg
ieri a fost prima zi in care am papat si nu mi-a fost rau, am recuperat din urma
mic dejun > o felie de paine cu cas si o sana mica
pranz > o farfurie de supika
cina adica pe la 6 am papat 2 sarmale apoi o portocala
exagerat de mult sper sa treaca raul si sa ma mentin sa nu exagerez cu papika cand voi putea savura mancarea.
va doresc o zi placuta
Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
laura_cafea spune:
Buna
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru , sunt mamica unui baietel de 5 anisori si tot vreo 5 kg as vrea sa dau jos, iar regimul vostru mi se pare acceptabil avand in vedere ca sa tin un regim strict nu sunt in stare, pai am 32 de ani, 1.68 , 62 kg si sincer as vrea sa ajung pana la vara la 57 ca sa raman la 57
sper sa am tot sprijinul vostru
neliaCris spune:
bun venit laura...
eu sunt cam dezamagita...am tot 60,8 de dimi...aseara am avut 61,5..ca am beut la apa si degeaba parca tot constipata sunt...
-de ce nu mai scad?mai nou fac plimbare de 1 ora de dimineatza...apoi gimnastica pe la amiaza...apoi pe la 5 iar 1 ora plimbare...si tot nimic...deh..burta se mai vede fr bine...cred ca tot la electrostimulare ajung ...asta de pasti cand plec in tara...aici nu au asa ceva,,,au doar pt adipozitate ceva cu undde sonore care cost 250 de euro 40 min....daca vreti sa imi imprumutati si mie vreo 2000 de euro!!!!!eu sunt aici astept(mult si bine)
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
laura_cafea spune:
incearca sa bei ceai verde sau cel mai bine ceai antiadipos....si scapi si de constipatie.....
Addicted spune:
Laura bine-ai venit! Aveam o prietena care avea id-ul laura_coffee, am crezut ca tu esti aceea, bine ca ai dat varsta, ca m-am lamurit
Nelia rabdare, mama! Ca daca s-ar slabi asa usor, eram toate fotomodele pana acum. Vad ca tu te cantaresti de cateva ori pe zi, renunta la obiceiul asta, pentru ca mi se pare mie sau te demoralizeaza rau? Tine-te de reguli asa cum trebuie in fiecare zi si cantareste-te doar la ziua de raport, e mai bine asa.
Elenuca ti-am vazut poza, zici ca erai pregatita de startul pentru Beijing. Eu nu inteleg de ce era Buda gras, ca budistii arata toti bine si mananca sanatos
Madame tu esti una, noi suntem 20-30, asa ca se mai intampla sa ne mai omiti. Lasa ca iti zicem noi cand e vorba de floricele, nu te stresa!
Muse of, asa e, cum zici tu, stiu si eu. Dar la mine viata e haotica, cand avem conferinte sau tot felul de evenimente la lucru, cateva zile ma stresez de-mi smulg parul din cap, apoi, cum se termina, sunt libera cateva zile si n-am ce face, mi se pare ca merit un premiu pentru efort, asa ca mai o mini-vacanta in care imi fac de cap, mai o seara la restaurant si uite-asa revin de unde-am plecat si-mi dau singura cu paru'n cap. De-aia am ales sa fac si curatarea asta de intestine, am vrut un "clean start" Si apropo de asta: am baut ieri 6 pahare de apa cu sare, vai mama ce greata mi-a mai fost! Cica trebuie sa mergi imediat la toaleta dupa aceea. Ei, as. La mine nu s-a intamplat, nu cred ca mi sa deschis sifonul, desi exercitiile le-am facut corect. Si vreo juma de ora am tinut-o numai in lumanari si apasat pe abdomen, sa se intample ceva. Pana la urma am fost la buda de trei ori si atat. N-am mai baut apa dupa aceea, din moment ce n-a mers asa cum trebuia. Am mancat ieri doua portii de orez fiert cu unt si atat. Azi, la cantar, 65,2, naiba stie de ce, eu credeam ca o sa cantaresc mai putin. Singurul lucru bun a fost ca de la exercitii am febra musculara Muse luni am fost la sala, dar ieri si azi cica n-am voie sa fac efort fizic, asa ca le consider cele doua zile libere pe saptamana.
V-am pupat, ma duc, ca azi am zi plina!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted Laura bine-ai venit! Aveam o prietena care avea id-ul laura_coffee, am crezut ca tu esti aceea, bine ca ai dat varsta, ca m-am lamurit Nelia rabdare, mama! Ca daca s-ar slabi asa usor, eram toate fotomodele pana acum. Vad ca tu te cantaresti de cateva ori pe zi, renunta la obiceiul asta, pentru ca mi se pare mie sau te demoralizeaza rau? Tine-te de reguli asa cum trebuie in fiecare zi si cantareste-te doar la ziua de raport, e mai bine asa. Elenuca ti-am vazut poza, zici ca erai pregatita de startul pentru Beijing. Eu nu inteleg de ce era Buda gras, ca budistii arata toti bine si mananca sanatos Madame tu esti una, noi suntem 20-30, asa ca se mai intampla sa ne mai omiti. Lasa ca iti zicem noi cand e vorba de floricele, nu te stresa! Muse of, asa e, cum zici tu, stiu si eu. Dar la mine viata e haotica, cand avem conferinte sau tot felul de evenimente la lucru, cateva zile ma stresez de-mi smulg parul din cap, apoi, cum se termina, sunt libera cateva zile si n-am ce face, mi se pare ca merit un premiu pentru efort, asa ca mai o mini-vacanta in care imi fac de cap, mai o seara la restaurant si uite-asa revin de unde-am plecat si-mi dau singura cu paru'n cap. De-aia am ales sa fac si curatarea asta de intestine, am vrut un "clean start" Si apropo de asta: am baut ieri 6 pahare de apa cu sare, vai mama ce greata mi-a mai fost! Cica trebuie sa mergi imediat la toaleta dupa aceea. Ei, as. La mine nu s-a intamplat, nu cred ca mi sa deschis sifonul, desi exercitiile le-am facut corect. Si vreo juma de ora am tinut-o numai in lumanari si apasat pe abdomen, sa se intample ceva. Pana la urma am fost la buda de trei ori si atat. N-am mai baut apa dupa aceea, din moment ce n-a mers asa cum trebuia. Am mancat ieri doua portii de orez fiert cu unt si atat. Azi, la cantar, 65,2, naiba stie de ce, eu credeam ca o sa cantaresc mai putin. Singurul lucru bun a fost ca de la exercitii am febra musculara Muse luni am fost la sala, dar ieri si azi cica n-am voie sa fac efort fizic, asa ca le consider cele doua zile libere pe saptamana. V-am pupat, ma duc, ca azi am zi plina! Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar |
o incerc si io sapt aviatoare. sa videm de reusesc. vorba ta: macar o febra musculara si tot e ok. La buda s-a lasat cu crampe abdominale?sau normal...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
grati.ela spune:
fetelor azi am incercat sa duc pranzul la...pranz dar a iesit 15.30...maine fac un efort mai mare...a venit o colega la 13, mama m-a tuns si vopsit si am apucat sa pap (paste cu ciuperci si ardei kapia) tarziu...pana la 19 mai am 1 mar si o portocala...
Ozi: dim 2 felii unse cu zacusca +ceai 200kcal
gustare:1 mar si o banana 250kcal
16.30: paste cu ciuperci 600kcal
gustare 2 porto 150kcal
total 1200kcal
am stabilit ca miercuri si vineri sa tinem post...
Ozi mananca grosul dupa 16 pt ca are un program scolar infernal: de la 12-16 ore si de la 18.30-20 inot... scriu inca valoarea energetica pt ca recunosc cu rusine ca suntem tare pofticiose si cel putin eu nu am limita la mancat...
eu sunt tare fericita ca m-ati primit in gashk...sincer, chiar dak imi vine sa trishez mi-e rusine de voi...tare buna treaba asta cu grupul de sustinere...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
neliaCris spune:
da ma cantaresc zilnic de vreoa 4 ori..e ciudat ca acum 10 min am avut60,2...am papat pilaf de prez cu salata cu rosii(cam 150 gr orez)si am baut trei guri de apa plata...si acum am 61,2...ciudat ....pai de unde 1 kg?
haideti fetelor..
dar cand e urm cantarire?
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Deianira spune:
Hmm, am vazut ca ati vorbit de detoxifiere, si pe mine ma bat fel de fel de ganduri din astea, mai ales dupa ce am citit subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=94693&whichpage=1
Inca mai rumeg problema :-))
Saptamana asta in cel mai bun caz primesc o ureche de porc ca am avut un program haotic si din pacate nu am ajuns la sala :-((.
Gratiela, mi-ai facut o pofta de paste , cred ca imi fac si eu maine seara.
MadameBovary spune:
Eleeeenaaaa, mare!! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai dai pe la noi, facem o hora mare pentru ghemuletul din burtica ta, sa ne pui si noua poze cu flacaul sau cu mandra cand te mai duci la ecografie! Bravo MARE si pentru kilogramele date jos. Nu mai dai pe aici, dar te tii de treaba. Bravo, foarte frumos!! Si uite ca primesti si rezultate pe masura!! si sa mai dai pe la noi!
Laura, bine ai venit! Furnizezi si o data de nastere si cativa cm sani-talie-sold si te bag in lista de nu te vezi .
Nelia, scumpo, nu te mai stresa atat cu kilomgramele si sutele de grame!! Cantareste-te o singura data pe zi si aia dimineata. N-are nicio relevanta cate kg ai seara, important e cate ai dimineata dupa ce te duci la wc si te cantaresti cu cat mai putine articole vestimentare pe tine . Poate la tine e startul mai lent, dureaza mai mult pana dai jos la inceput si dupa aia te urnesti mai departe. Rabdare si perseverenta!!