Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
MadameBovary spune:
Addicted, am dat comanda la maica-mea sa caute fiolele astea minune, sa vedem daca le gaseste la farmacie; daca nu, i-am zis sa incerce la plafar, poate au acolo. Sarumana pentru pont. Stiam si eu ca orice contine cofeina e bun pentru celulita si pentru piele, d-aia si ziceam de zatzul de cafea
, dar cum de ala n-am cum sa fac rost prea curand si suficient, incerc cu asta - daca le gaseste.
Apropo de sport, mi-e dor de un inot... fetele!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Addicted spune:
Madame de gasit le gaseste, dar ai intstruit-o sa zica farmacistei ca sunt contra celulitei? Nu stiu in ce alte scopuri folosesc fiolele astea, probabil sunt periculoase altfel, poate crede farmacista ca ti le injectezi in vene in loc de red bull
Cat despre zatul de cafea, eu m-am tinut de capul unei colege de facultate care lucra intr-o cafenea sa imi aduca zat. Poate ai si tu ceva "pile" pe la vreun bar, vreo cafenea, ceva, ia vezi.
Muse si la mine functioneaza regimul, dar numai daca il tin Azi de exemplu imi arata cantarul 200 de grame sub 65, asa fericita am fost ca am trecut mini-pragul. O sa am grija ca incepand de azi sa nu mai ajung din nou la 65, si mi-am propus sa ajung la 59 pana la sfarsitul lui martie. Ia-o incetisor cu stepper-ul, daca zici ca n-ai mai facut efort demult. Si fa si alte exercitii pe langa stepper, de incalzire etc. Nici eu n-am chef dimineata, si nici energie, culmea. Supliformul e (sau era) ieftin, dar se duce si repede. Acum depinde si de aria zonei, ca la copanelele si burtocul meu.. un sfert de tub era o nimica toata. Cred ca am incercat si eu Aslavitalul, era crem cu capac visiniu parca, nu? N-a functionat la mine. Dar stii ce a functionat? Ceva incercat din intamplare, pur si simplu. Balsam cu bitter suedez. Am mai scris acum cativa ani aici pe forum de el, l-am cumparat dintr-un plafar de pe Eroilor, scria ca e bun impotriva cicatricilor si m-am gandit ca o avea efect si asupra vergeturilor. Si chiar a avut.
Azi am papat fulgi de ovaz cu stafide, niste alune de pamant fierte si mai pe seara mai mananc vreo bananuta sau un mar, vad eu. Si ma duc la sala peste o ora. Restul fetelor, ce faceti? Mai dati si voi un semn, pai se poate?
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
Addicted spune:
Cleo tine-mi pumnii ca ma apuc de shank prashkalana sau cum s-o numi. Multam fain de link!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
grati.ela spune:
alb pe negru si negru pe alb: vreau cu voi!!!!!!!!
sunt babutza...08.06.1972....si azi tot 82kg. Dar astazi e prima zi din noua stare. Toata casa e la dieta (mai putin Dudu - gladiola familiei). Am hotarat ca miercuri si vineri sa tinem post, sambata si duminica sa ne permitem o mancarica mai speciala, un paharutz de vinisor si 2 maxim 3 clatite.
meniul zilei:
dimineatza 150ml lapte si 50gr musli=270kcal
1 cafea cu lapte (50ml)=30kcal
pranz: 2 ardei de post (cu ciuperci si nuci)=400kcal
gustare: 2 mere=180kcal
cina<18: o salata de cruditati = 150kcal
2 portocale=150kcal
total max 1200kcal
sport: alergarea intr-un picior dupa Dudu (am gips la dreptul)
Ozana:
dimineatza: 2 mere cu 3 biscuiti=280kcal
la scoala: o felie de paine integrala cu almete=120kcal
pranz (la ora 17): gratar de pui cu piure de cartofi si salata=300kcal
gustare: 1 banana=200kcal
1 iaurt=100kcal
90 minute inot (face inot de performanta)
2 portocale si 1 mandarina=200kcal
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
MadameBovary spune:
Neatza, plantatie si po****tie!
Grati, sa ma dezmeticesc un pic si de adaug in lista. Pana una alta, uite protocolara de inceput
si iti urez BINE AI VENIT printre noi si succes la dat jos kg. Pe Ozi de ce ai bagat-o la regim?? Mai... ideea e ca nu trebuie sa va numarati caloriile neaparat, cel putin pana in ora pranzului daca aveti putina ... decenta culinara si nu bagati la greu
pentru ca asta-i toata frumusetea acestui regim, nu interzice niciun aliment, atata timp cat e digerat pana in pranz.
Addicted, s-au notat instructiunile, sa vad daca vine mama astazi victorioasa de la "vanatoare" . As putea avea ceva lume pe la baruri and such, dar nu stiu daca fac cafea cu zatz... mai bine cu fiolele astea, ar trebui sa aiba efect.
Congrats si pentru scaderea sub 65!!
Tre sa ma urnesc si eu din pat si sa ma cantaresc. Ma mir ca nu am decat 500 de grame cu mancatul asta al meu haotic din ultima perioada... offf, ca nu mai vine menstruatia asta mai repede, sa scat de stresul mancatului seara!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/neliaCris/neliaCris.jpg)
neliaCris spune:
am 60,5...iupiii!!!!!!
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
grati.ela spune:
Ozi s-a ingrasat 5kg din sept la o crestere de 4cm. Are deja pizza pe burtik...
trebuie sa numar ca....NU-S DECENTAAAAA!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Addicted, am dat comanda la maica-mea sa caute fiolele astea minune, sa vedem daca le gaseste la farmacie; daca nu, i-am zis sa incerce la plafar, poate au acolo. ![]() ![]() Apropo de sport, mi-e dor de un inot... ![]() ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
am incercat la farmacia Donna. A zis ca nu au mai adus dew mult., si oricum se dau cu reteta, desi i-am zis ca vreau sa le bag intr-o crema anticelulitica ca intesifica efectul. Si ca da, stiu de ideea asta de acu ceva timp, dinainte de bebe.
cu stepperu si durerea de cap, nu mai stiu cine zicea, asha pateam si io la inceputul exercitiilor de sala. Pt ca nu respiram bine. La alergat nu aveam problema asta, pt ca la inceputuri alergam cu colegii de firma, si shefu francez, si ne impunea tot timpul respirati-inspirati, tineti ritmu alergarii cu respiratu. Ei, fiind in natura, era simplu: inspiram in 2 pashi de alergat, expiram in 2 pashi de alergat. La sportul de sala, cardio/ne cardio, nu mai aveam ritmu asta, si nici oxigenarea din parc. Cred ca poti sa incerci sa respiri in ritmul exercitiilor, dar amplu, sa dai drumul la masa pulmonara.
Nu stiu ce sa zic, prin asta am trecut io, daca nu ziceai nici nu imi aduceam aminte; nu stiu daca e aceeasi problema la tine, sau una de oboseala.... dar poti sa incerci. Si cu o incalzire inainte! sa nu uiti asta...
addicted, sa ai orez in casa! sa iti faci orez fiert dupa aia, sa te dregi. SI sa stai 1 zi acasa, nu incerca inainte de a pleca de acasa... ca te apuca kk-rea. io nu am tinut-o niciodata, am bagat pe acelasi principiu apa simpla, dimineatsa, cate 1l crescand, pana am ajuns la aproape 2l in decurs de o ora. Dupa aia am fo si cacacioasa, si pishorcoasa.
gratiela, regimul nostru nu e regim de slabire... ci un mod de viatsa. Nu te privezi de nimik, doar ca iti limitezi orele de masa. Adica si pe mine ma apuca seara o pofta de X, ma abtin, las pe dimineatsa, si dimineatsa nu mai mananc tot, de bucurie ca am rezistat si trecut peste momentul crunt.
musette, si io am ramas cu ditamai burtoiul. La bust+ 2cm, la sholduri +5-6cm, la talie...+12. SI 2 kile in plus. SI crede-ma ca fac abdomene acasa, merg la sala si azi, fac masaj de 2-3-4 ori pe sapt cel putin, cu anticelulitic Loreal, si... nicio schimbare la burtoi. Atarna. Stiti cum e poza aia cu Buda gras cu tsatse si burta atarnand? iaka asha ma vad io.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
Ela_silvia spune:
Eu pentru burtica mea plina de vergeturi am fost sfatuita sa fac masaj cu ulei de mandorle dulci asa ca prestez si eu in fiecare seara si va dau de stire de rezultate. Si se zice ca trebuia sa incep inca dinainte de a naste....
De mancat mananc putin, sunt cuminte si de sapt asta pot sa fac si eu abdomene.
Addicted spune:
Nelia bravo! Poate pana la sf. saptamanii ai floricica, tine-te de treaba!
Madame saru'mana. Daca nu reusesti sa faci rost de zat, cumpara un pachet ieftin de cafea si fierbe-l. Dar daca mamicu' tau gaseste fiolele, nu te mai stresa si foloseste-le p-alea. Mai, eu credeam ca ai scapat demult de rusi, ca tu te plangeai de ei dinainte de a veni la mine. Eu ieri i-am ushuit, duca-se!
Cleo m-am trezit dis de dimineata ca sa ma apuc de tehnica si planul meu era ca intr-o ora jumate sa zicem, sa termin, sa mai stau doua-trei ore si apoi sa ma duc sa imi fac verificarea tehnica la masina, unde trebuie sa stau sa astept o ora doua.. acum nu stiu ce sa mai fac, ca mi-ai zis ca e de rau si tre' sa stau acasa. Hm.. plus ca e necesar sa nu se faca nici un efort fizic azi si maine, deci nu ma duc la sala. Eu incerc totusi si vad cum ma simt mai incolo. Daca ma apuca pe masina, pe autostrada, am incurcat-o rau de tot
Eu nu pot face abdomene din cauza spateului, dar ma ridic pana la jumatate si incerc sa incord muschii cat de mult pot. Si cica sunt mai de efect decat daca te-ai ridica pana sus complet. Iti mai recomand vreo cateva exercitii usoare: rotiri de trunchi; altul: stai pe covor pe spate, genunchii indoiti si lipiti unul de altul, si ii aduci la stanga si la dreapta pana cand ating podeaua, avand grija ca trunchiul sa nu fie dezlipit de covor; alt exercitiu: stai pe pat, picioarele intinse si lipite, in afara patului, deci mijlocul tau sa fie exact pe marginea patului; balansezi picioarele in jos si in sus, iar cand iti aduci picioarele jos incearca sa atingi podeaua, daca poti. Sper ca le-ai inteles, sunt foarte bune pt tonifiere si mai ales pentru abdomenul inferior, eu cu ala am probleme, acolo mi-s sunculitele adunate.
Ela ce este uleiul de mandorle?? Ca n-am auzit niciodata de el. Cum ziceam, eu am incercat balsamul cu bitter suedez de la Transvital sau translavital, nu mai stiu exact cum se numeste. Dupa ma dadeam cu crema de galbenele. Eu am vergeturi de la 13-14 ani, rau de tot, pe coapsele interioare. Cu balsamul mi s-au micsorat atat de mult, inainte erau late, iar acum cele mici mi-au disparut, iar cele mari sunt ca niste dungulite mici, ca si cum ai scrie cu pixul. Nu stiu daca mi-ar disparea complet daca as mai incerca, dar oricum, e o diferenta de la cer la pamant.
Gratiela pai, asa cum zicea si Madame, frumusetea regimului e ca nu stai sa iti numeri caloriile, ci poti sa mananci ce vrei tu dimineata, dar absolut orice: ciocolata, prajituri, pizza, ce bunatati te-au ispitit seara, pastreaza-le pt dimineata. Si vei vedea ca dimineata nu vei mai avea aceleasi pofte, deci vei manca oricum mai putin. Ideea e sa nu te simti frustrata, spre deosebire de alte diete, in care nu ai voie aia, n-ai voie cealalta, lucru care ii face pe majoritatea s-o lase balta si sa greseasca. La Ozana, daca face inot, trebuie sa te gandesti bine ce ii dai sa manance, recomandat ar fi multe proteine: lapte cu banane dimineata, pui mult, carnita usoara in special. Si nu cred ca are sens sa ii numeri si ei caloriile, fiind copil, n-o depriva de ce vrea sa manance inca de la varsta asta. Mancati un mic dejun copios, la pranz carnita cu salata, iar dupa aceea da-i fructe cat de multe; n-o lasa sa simta ca e infometata. Stiu ca e iarna, dar daca nu gasesti fructe si compoturile fara zahar sunt o alternativa. Daca zici ca toata familia e la dieta va fi mult mai usor pentru toti, pentru ca veti manca toti acelasi lucru. Important e ca Ozana sa nu stie si sa nu simta ca e la dieta, pentru ca poate avea efecte psihologice pe parcurs. Dupa-masa si seara tine-o ocupata cu un morcov, un mar sau telina de rontait, daca ii plac. Si puteti considera asta un stil de viata de acum incolo, astfel incat nimeni sa nu mai aiba probleme cu greutatea.
Azi ma simt super bine, de 5 zile n-am pus nimicuta in gura dupa ora 6, am dat jos din burtica, chiar o sa ma masor azi de curiozitate. Si's pusa pe treaba! De zici ca abia acum m-am apucat de slabit! Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Hai ca vad ca tot aman intentionat "evenimentul", ma duc sa imi fierb apa. Mi-e frica! Va tin la curent cu procesul si.. rezultatele