Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 3
MadameBovary spune:
Gratiela, e SUPERBA fetita ta!! Poza www.flickr.com/photos/23738993@N08/3118554432/" target="_blank">asta imi place super mult. Are un par ... ptiu ptiu sa n-o deochi! Scuze ca n-am retinut, ai dat toate datele sa te trec in tabel?
Addicted... buffalo wings !!! moaaa, ce pofta mi-ai facut, din astea am mancat si eu atunci si m-a apucat nebunia cu tulpinile de telina. Am mancat si ieri seara cu putin pui si azi la pranz. Innebuneam daca nu mancam! Ai pomenit tu de ceva ... fiole cu cofeina... mmmm, suna foarte bine!! Pentru celulita, nu?? La noi s-or gasi? La noi e vorba aia cu zatzul de la cafea, dar cine bea atata cafea ca sa am eu ingrediente pentru cracii mei lungi?
Gagici, aveti termen pana DISEARA sa mai dati raportul - cele care n-au facut-o deja - pentru ca e ultima sansa . Daca nu... saptamana viitoare!
MadameBovary spune:
Fetelor... schimbai datele! Cam multe absenteaza saptamana asta de la raport.
Gaby, voiam sa te intreb, ca nu stiu daca am notat eu bine cand te-am trecut pe lista: tu ai inceput de la 53 sau de la 63 si acum ai ajuns la 55 in nici o luna de cand te-am trecut ca ai inceput regimul? Ca m-am zapacit si nu stiu ce tre sa adaug si ce tre sa scad
Addicted, nu ma uita cu fiolele alea de cofeina, is curioasa!
Gratielo, vad ca ai dat datele.. ia baga si o zi de nastere si zii aici alb pe negru (sau negru pe alb) daca vrei sa ramai cu noi si te trec si pe tine. Daca te culci pe la miezul noptii - ultima masa pe la 7 seara... dupa care poti sa mai mananci ceva usor, un fruct, pana in 100 de calorii. Merge, nu e asa de greu.
toate fetele!!
XIO spune:
Eu tot 55 !
Aseara am fost la niste prieteni si am mancat pizza + baclava pe la 11 juumate noaptea
dar azi am fost relativ cuminte si de maine merg la sala
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Addicted spune:
Moamaaaa Muse ai slabit 9 kg! Eu una abia astept sa vad poze cu tine after.
Al meu trebuie sa lucreze zilele urmatoare si nu mai pot sa ii fac surpriza sa il duc la casa de pe lac, asa ca am lasat-o pe alta data. Ziceam ca dupa ce vin ma apuc iarasi de sala, dar din moment ce nu mergem, de maine, pe banda de alergat ca se filmeaza!
Madame fiolele le foloseam in tara. Poti sa le cumperi de la farmacie, erau f ieftine, ceva de genul 2.500 de lei. Dar trebuie sa ii spui la farmacista ca vrei sa le combini cu o crema, pentru celulita, ca altfel nu ti le da. In principiu, daca ai fiolele poti sa le amesteci cu orice lotiune de corp, cea mai ieftina posibila si tot o sa isi faca efectul garantat. Ti-am zis, eu am folosit si Supliform de la Hofigal, faceam impachetari cu plastic. Zatul de cafea nu stiu cat de bun e contra celulitei, eu credeam ca e mai mult exfoliant. L-am folosit o data, dar dupa ce am umplut cada de zat si a trebuit sa curat dupa, mi s-a luat. Plus ca am inteles ca poate sa pateze cada. si apropo de murdarit cada, ca mi-am amintit. Am citit ca frunzele de iedera sunt foarte bune impotriva vergeturilor. Am adunat eu iedera, de pe blocuri, de pe coclauri, mi se pare ca am facut decoct, nu mai tin minte. Si am facut impachetari - sani si coapse. Cred ca o juma de ora am curatat cada dupa
In seara asta ies cu fetele in oras, jur ca sunt cuminte!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
Deianira spune:
Nu-mi vine sa cred ca a trecut we si eu n-am mancat ca un porc :-)).
Addicted, am notat si eu de crema si de fiolele de cafea, stau cu foaia langa mine sa nu uit sa intru sa cer pe la vreo farmacie.
Gratiela, ai o fetita superba , sunt de acord cu tine ca nu o incurajezi sa se apuce de castinguri & stuff, acum trebuie sa se bucure de copilarie, iar mai tarziu va alege ea ce va dori .
O saptamana cat mai faina si fara ispite va doresc !
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted [ Zatul de cafea nu stiu cat de bun e contra celulitei, eu credeam ca e mai mult exfoliant. L-am folosit o data, dar dupa ce am umplut cada de zat si a trebuit sa curat dupa, mi s-a luat. P Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar |
e si asta un sport!!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mi_bebelina spune:
Buna dimineata!
Eu am lipsit o saptamana din motive de mers la soacra si m-am intors aseara. la cat de nesimtita am fost cu mancarea, ma mir ca azi la cantar imi arata 81 kg. Gata, de azi promit sa nu mai pacatuiesc asa mult!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
neliaCris spune:
buna fete..
Eu inca am 60.8 kg...mai jos nu merge...of...daca mananc bine adica cartofi prajiti cu carnitza...fac 61 plus ceva..apoi dipa 6 nu mai mananc...dar mai jos de 60,8 nu mai merge...azi am fost la plimbare 1 ora...sper sa echivaleze cu vreo 10 min de gimnastica....mai intru maine sa mai dau raportul..
acum pap supa de galuste...e a lui bebe dar imi da si mie..
cam putina miscare mai fete
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
cleo78 spune:
io am fo la sala din Berceni, pe sos Oltenitei- si am tras de fiare. Taebo - joi sper sa ajung si acolo!!
ia sa dati aici norma de abdomene efectuata zilnic, va rugam!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Musette79 spune:
Salutare!
Eu in weekend am fost decenta, sambata am mancat un pumn de cartofi pai cu 2 aripioare pe la 3 (plus dimineata putina tocana de ficat ramasa de la sotu) si dupa 4 nimic, asa ca n-o fost chiar grav.
Addicted, eu am folosit Supliform de la Hofigal, i-am si zis la Melly cand m-a intrebat de creme, ca mi s-o parut ft buna, si era ft ft ieftina. E ca un gel super mentolat care intra ft repede in piele. Cu fiole de cofeina n-am incercat, n-ar strica. Si lotiunea antivergeturi de la AslaVital (Farmec, alea cu argila) cica e buna.
Ieri n-am mancat mancare mai deloc, in skimb am bagat alune trase in ciocolata din Plus, mergem rar acolo si am luat, ca-s ft bune.
Azi am mancat ft putin, am fost in oras, m-am luat cu treburi, micuta tot maraia, am uitat de mine si m-am trezit ca era 6 si 10 seara. No salut, mi-am zis, daca n-ai apucat sa mananci pana acuma, bucataria s-a inkis. Asa ca mi-i o foame de numa acuma, abia astept maine dimineata sa pap ceva.
Asa e, Addicted, am slabit 9 kile (mult am stagnat la 72 si la 69). In rest fara efort, cate un pic de dulce zilnic si nimic dupa 5-6. Pt mine chiar functioneaza regimul. Tre sa-mi fac poze musai, si asa vad diferenta la fata si la inkeieturile mainilor, la picioare....problema mea (si-s convinsa ca nu-s singura) e burta (talia e groasa rau) .
Felicitari la gagicile care au slabit, care merg la sala/inot/miscare... eu nu am mai facut la stepper, ca seara daca fac am observat ca ma doare capul (n-am facut efort demult si cred ca e ceva cu tensiunea, pe bune ma doare). Am tot zis ca fac in timpul zilei, dar de 3 zile trag mitza de coada....
Va las ca-mi pica okii in gura, o seara faina sa aveti!
PS: Gratiela, fiica ta e copil de reclame . Am ramas muta de uimire. Sa-ti traiasca ingerasii! (la poza de care zicea MadameB am ramas si eu 'agatata' - o sa rupa inimi prin liceu, tin'-te bine )
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru