Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 16
Deianira spune:
Xio, la Poli merg
.
Arleena, dimineata primesti si prajitura, gandeste-te ce simplu e. Maine pana la ora doua mananci prajtura cata vrei (fara sa exagerezi evident
).
Addicted, bravo pentru centimetri pierduti
. Cum te mai simti? Am rezolvat si eu cu nasul meu si am si pus o masca intens hidratanta azi sa isi mai revina pielea.
O seara faina la toate fetele ambitioase
!
brazuca25 spune:
Salutari la fetele cochete! Mi-a fost si rusine sa intru sa mai zic ceva, ca am calcat stramb la greu zilele astea. Am reinceput sa iau supliment de fier pentru ca am simtit starile mele de anemie, plus ca a fost gaza mea bolnavioara si nu a vrut decat sa suga, asa ca am avut o pofta de mancare
maaaaaareeeeee! Si nu prea am reusit sa respect orele.
Mi-e frica de cantarirea de vineri, si tare sper sa nu ma razbun pe cantar ca nu are el saracu nicio vina.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
Addicted spune:
Deianira ma simt mult mai bine decat ieri, am facut infuzie cu musetel si nu mai am nasul infundat.
Brazuca nu te descuraja, avem zile si zile, asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batuta. Eu sunt cel mai bun exemplu, o saptamana tin cura, una nu si apoi ma simt vinovata si o iau de la cap..
Ce se intampla, fetelor? Muse, Riana, Cleo, Kokyi si restul de gagici, ati intrat in silentio stampa? 
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
gabytza25 spune:
fetelor, sa va intreb si eu ceva, poate ma lamuriti: de ce dimineatza am 75 cm (in talie), si seara 72? ca in timpul zilei mananc, si cu toate astea seara nu se vede nimic, parca s-ar depune noaptea... cand eu de la 18 nu mai mananc nimic, eventual un mar/portocala.
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui melly23![]() ![]() Cleo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI MULTI ANI!!! Noi si fluturica Amelia ![]() ![]() ![]() ![]() Noi si baimarencele ![]() |
De ziua mea am fo la Roma. de vis. Nu va zic cat am mancat insa... tre sa imi dati un porc. Am admirat enorm femeile din roma- probabil turiste, istalience, nu pot sa zic care: slabe, inalte, cu cupii de cateva luni si...slabe mai!!
. Cred ca de la alimentatia mediteraneeana, ca nu mananca sos/prajeli, de la peshte, nus tiu de la ce dar aratau bestial de bine. Nu f. cochete, romancele is mai atente, dar erau curate, par lung-prins in coada; si barbatii ingrijiti... primul fund mare vazut - vb in romana

si e f. greu sa tii cura de slabire cand esti suparata.
bazuca, cum se mai simte pitica ta cu enterocolita? Stii, toate trec..
cand fata mi-a facut diaree, dr mi-a zis sa renunt la orice si sa ii dau numai san. Acu, la noi o fo doar o diaree, nu stiu daca enteroviroza. Din pacate, la ultima runda cacacioasa, nu am dormit toata noaptea si s-a dus si ultima bruma de laptik.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
kokiy spune:
Addicted eu va citesc
...sunt un pic prinsa ...
Eu se pare ca stagnez ....consider ca am slabit oleaca ...bine, de cand sunt aci' doar 3 kg ...dar per total am slabit vreo 7kg intr-o luna juma'...acum mananc si lucruri mai normale ...o sa mai bag o tura drastica peste vreo 2 saptamani ...adica doar legume,fructe si pui,peste ...fara sucuri ,dulciuri 
Sport n-am timp ...ma solicita destul kinderul ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
arleena spune:
tocmai am savurat o feliuta din tortul de ieri....
ieri, ultima masa a fost la 5 jumtae....si am mai mancat vreo 10 seminte ca mi-a facut pofta sotul cand se uita la meci....azi dimineata m-am trezit, nu pot zice ca imi era foame....dar ma strangea stomacul....parca ma simt mai bine ca am reusit ieri sa bea si cam 2 l de apa.
eu daca am inceput de luni(ma rog, de marti de fapt) ma cantaresc vineri??...tre sa-mi iau un m sa ma si masor.....
cleo eu am facut un semestru in italia si in acele luni am si vizitat cam toate partile importante ale italiei....sunt de accord cu tine ca ffff rar vezi oameni grasi acolo....si da, dieta mediteraneana e de vina. acum am prieteni multi italieni, parteneri de afaceri.....si sa sti ca se plang acum ca multi copii sunt obezii la ei....unul are o fetita de 10 ani si e ca o minge saracuta....o ducea o data pe spt la mcd's, manca dulciuri multe....si acuma se chinuie sa o aduca la normalitate....merg pe la nutritionist....si e f greu....ca nu poti pune la dieta un copil de 10 ani in plina crestere.....
gabitza....cam ciudat la tine....chiar nu stiu care e treaba ca eu de obicei dimineata nu mai sunt umflata....cine stie?!?!
laura_cafea spune:
buna fetelor, sunt super super incantata, azi dupa 1 saptamana de asa zis regim, cantarul meu arata cu 1 kg in minus si nu pot spune ca am fost chiar un ingeras
dar da roade, numai cu gandul ca m-am inscris la voi in club si m-am ambitionat sa nu mai mananc seara.....deci se poate....sunt super incantata .......
o zi buna la toata lumea va doresc
MadameBovary spune:
Laura si Addicted, bun asa, felicitari! Si voua si tuturor care se ambitioneaza si nu se lasa! Asa va vreau!!
Am fost mai in umbra zilele astea, azi de fapt am o stare mai dubioasa si nu prea am avut chef de nimic... dar maine va astept sa apareti pe interval si sa va laudati si sa primiti flori, cat mai multe flori!!
oi fi eu trista, dar darnica in materie de flori tot sunt!!
somn usor la fetele ambitioase si frumoase!
Diana_b spune:
Io prima la raport:
Azi dimineata aveam 90.5KG, 114/107/127
As fi avut 90 Kg daca nu ma purcificam aseara la un sandwich ![]()
Si vad ca la cm scad cel mai repede de unde nu trebuie. Hmmm!
Saptamana asta am cam fost intepenita de spate, dar de saptamana viitoare sper sa ma apuc si de ceva gimnastica. Sa mai remodelam si noi oarece ![]()
Diana si
Mircea (2.01.2004)