Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 17
arleena spune:
m-am cantarit azi dimineata....69,3 kg(luni dimineata am avut 70.0kg)deci se pare fucntioneaza
inca nu mi-am luat un metru sa ma masor...
la sani masor cu sutien sau fara??
diana 3 kg????whow....felicitari!!
o zi buna tuturor
Diana_b spune:
Multumesc. Felicitari si tie.
Eu la sani m-as masura cu 3 sutiene unul peste altul, ca se pare ca acolo scad cel mai repede ![]()
Diana si
Mircea (2.01.2004)
MsLara spune:
Felicitari Diana, Laura! Mai asteptam fete ambitioase la raport!
Mie mi-a cam slabit ambitia, plus "probleme" cu constipatia
...macar am ramas la 46.5 kg...
MB abia acum am vazut ca saptamana trecuta mi-ai gresit kg in minus
. Erau doar 46.3. Nu de alta, dar sa nu-mi dai acum vreun porcusor.
Merit oricum niste
caci intr-o luna nu am reusit sa ma tin de treaba cat sa mai slabesc un kg. 
O zi frumoasa tuturor.
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
grati.ela spune:
si eu cantarit azi: 80kg (deci -2kg de la inceputuri!!!) dar la cm nu vad nici o miscare...saptamana viitoare voi fi insa mai constiincioasa. in plus, pe 9 martie mama se opereaza (ii pun proteza totala de genunchi) si va incepe recuperarea. cum eu sunt cea care va merge cu ea sper sa fac si eu gym la saltea cat isi face ea ex de recuperare...)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
MadameBovary spune:
Neatza si de la mine
. Vin si eu cu vesti bune... am revenit la 59.8
, probabil unde m-a pocnit ieri menstruatia si am mai renuntat la mancare
. Cum trec 2-3 zile fara sa mai mananc seara, cum ma simt mai ok si scad binisor inapoi spre kilogramele pe care le aveam inainte sa ma apuc sa mananc precum o apucata
. Asa ca... din punctul asta de vedere, sunt bine
. Macar atat.
va pup pe toate,
mare pentru kilogramele date jos deja si va astept pe mai multe sa raportati... de astazi implementan (eu si Add) un nou sistem de notare in functie de raportul dat/nedat saptamanal ca-s fete care, din pacate, nu au mai dat pe aici de ceva timp ![]()
cleo78 spune:
va felicit!
si io am slabit 500gr. Probabil ce mancasem la Roma, nu s-a depus, era pe undeva prin matze. Si s-a dus. Dar e prima data dupa multi ani cand scad sub 55kg!! Hai ca in 1-2 luni, cu 500gr pe luna si tot sunt multumita!! ca nu fac eforturi, nu ma abtin, doar ma aman pana a 2a zi dim.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
elenuta23 spune:
fetelor vin si eu la raport cu toate ca la mine nu se pune ![]()
am 88,5 kg iar la revelion aveam 95
, doamne ajuta sa nu pun multe kg pana la sfarsitul sarcinei si sa fiu ponderata , acuma voi vedea cum voi fi dupa ce imi trece raul
va felciit pe toate care ati dat jos dar si pe cele care nu ati reusit , important e sa va doriti si sa constientizati ca e sper binele nostru sa aratam bine![]()

week placut tuturor

Elena 11+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 fetelor vin si eu la raport cu toate ca la mine nu se pune am 88,5 kg iar la revelion aveam 95 va felciit pe toate care ati dat jos dar si pe cele care nu ati reusit , important e sa va doriti si sa constientizati ca e sper binele nostru sa aratam bine ![]() week placut tuturor ![]() ![]() ![]() Elena 11+ si Dragos Stefan Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
sarcina usoara, elenuca! sa iti dea Dumnezeu copil sanatos si tie tarie si rezistentsa si zambete cacalau!
Cu ingrasatul, atat cat mananci f. divers si cat mai multe fructe si lactate, nu vei pune mult in greutate. totul e sa ai un echilibru. De aia suntem noi aici...o adunatura de dezechilibrate. Mai ales io
Te pupam, io si piticania mea, imi aduci aminte de una din cele mai frumoase perioade ale vietsii!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Addicted spune:
Gagici, ce bine e sa vad actiune pe aici! Chiar mi-a fost dor de voi sa scrieti, am crezut ca a picat netul in Romania de nu mai dadeati pe la noi. Si ma bucur si mai mult sa vad ca ati slabit. Bravo! 
Eu am 64 de kile, hip hip uraaaa, inca 5 pana la sf. lui martie pentru targetul provizoriu.
Madame chiar vroiam sa te intreb de rusi, am crezut ca ai scapat demult, dar astia se lasa intarziati rau la tine.. vin pe jos, or fi zapezile de vina? ![]()
Muse ma ingrijorezi, ce faci?
Cleo la Roma? Wow, ce misto ti-ai petrecut ziua de nastere, si eu vreau! Si ma bucur ca ai ajuns la o greutate demult nemaiatinsa ![]()
Eu sunt inca in faza de recuperare dupa raceala, asa ca zic pas si azi la sala. Dar de luni m-am hotarat sa imi fac abonament la sala aia misto si sunt foarte nerabdatoare, mi-am luat programul cu cursurile si atatea au, ca la toate m-as duce. Au Pilates, Yoga, Tai Chi, Zumba, Ball, Fusion, Spinning, Belly dance si inca vreo cateva, din ora in ora majoritatea.
Nelia, Adriana si celelalte fete, hai la raport! Sa aveti un weekend fain
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
Musette79 spune:
Salutare, fetelor!
N-am mai dat de vreo saptamana pe la voi, am fost prinsa cu treburi, plus ca weekendul trecut am fost la socri si am mancat ca un purcel ce nu trebuia (cuib de viespe cu nuca, saratele). Pana in ora 6, dar caloriile se aduna... Ca atare marti aveam spre 67 inapoi, era deja cu juma de porc in casa. De marti incoace m-am mai cumintit, ca atare azi aveam 66,1 (deci -400gr). De masurat nu m-am masurat ca mi-i lene, maine dimineata.
Bun venit fetelor noi, spor la slabit (la inceput se slabeste mai usor, eu in medie cam 1 kg pe saptamana dadeam jos, si vb cuiva, nu era tocma ingerash, ca mancam napolitane Danut cu ciocolata
. Acuma slabesc cam 1-1,5kg la 2 saptamani, tot e bine.
Tare bine ma simt ca azi dimineata am intrat (si i-am inkeiat) in blugii de 63 kg
, chiar daca am 66 kg, ma incap. Diseara ma duc cu colegii de servici in ceva bar si arat si eu decent, pot purta niste blugi (care acum o luna ma incapeau doar la picioare, nici cu levierul nu-i inkideam) si o bluza cat de cat. 
Se pare ca diferenta de la 71 la 66-67 a fost mare la mine, acuma cine ma vede "pfu da ai slabit mult!" (da, da, da, zi-mi, zi-mi, ca-mi place ![]()
)
Bravos Madame pt "sub 60"
, la ce masuri ai cred ca arati beton.
Pt fetele cu raceala, pe mine Fervex ma ajuta grozav la raceala, ceai fierbinte nu pot bea nicicum, numa cald
.
Arleena, Diana_b, Melly, bravos!! Aveti putina rabdare, si dupa o luna cand vedeti rezultate multumitoare, deveniti dependentede regim. Eu in viata mea n-am crezut ca o sa ma las de mancatul seara, preferam sa rabd foame toata ziua, dar seara sa ma desfasor la teve. Mare greseala, evident, ca mancam si in timpul zilei in ideea ca seara n-oi mai manca, si de unde, ca bagam in mine inca o data pe atata seara de la 8 incolo la teve. Si uite cum de la 56 am ajuns la 60, apoi 63, 64, am ramas gravida iar dupa nastere aveam 84
.
Va mai scriu ca mi-o fost dor de voi!!
PS: Mi-am gasit niste masuri din noiembrie, cand am inceput regimul la 77 kg...la bust -5cm, la talie -6cm, la sold -10 cm, la pulpa piciorului -5. Iupi
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru